Don Bacon Nempatkeun Politik Diluhureun Garda Nasional Nebraska

Don Bacon sakali deui parantos ngajelaskeun yén anjeunna langkung resep kana politik DC tibatan nganteurkeun hasil pikeun Nebraska.
 
Daging babi milih ngalawan panerapan anu bakal mayar Garda Nasional pikeun membela Capitol AS saatos pemberontakan 6. Januari.
 
Ayeuna Garda Nasional Nebraska nyanghareup a Kakurangan anggaran $3.4 juta anu tiasa nyababkeun motong nyeri pikeun latihan anggota sareng mayar - sadayana kusabab Republik sapertos Don Bacon nempatkeun politik di luhur anggota jasa anu wani anu ngajaga nagara urang aman.
 
Bisi anjeun lasut ...
 
 
Anggota Garda Nasional di Nebraska, Iowa sareng sakumna nagara mungkin kaleungitan latihan sareng mayar dua bulan ka payun kusabab Kongrés gagal mayar deui Penjaga pikeun mayungan Washington, DC, sababaraha bulan saatos serangan 6 Januari di Capitol AS.
 
Biro Pengawal Nasional nyéépkeun $521 juta pikeun ngajaga sakitar 25,000 pasukan di Washington, ngatur pager beton sareng pos pamariksaan di sekitar gedong sareng nyayogikeun kaamanan nalika diresmikeun ku Présidén Joe Biden. Kaseueuran kénca dina sababaraha minggu, tapi sababaraha prajurit tetep dugi ka akhir Mei.
 
Biro ngaharepkeun Kongrés bakal ngempelkeun dana pikeun mayar aranjeunna. Tapi tagihan pikeun panutupan biaya parantos kabeungkeut ku kaulinan partisan Washington.
 
"Waktos parantos lami," saur Jénderal Richard Richard Neely, jénderal Jénderal Garda Nasional Illionis, dina pidangan média Jumaah. "Kaleungitan dana ieu bakal mangaruhan pangaruh kana kesiapan urang, boh pikeun misi féderal sareng kaayaan darurat nagara."
 
Garda Nasional Nebraska nyanghareupan kakurangan tina $3.4 juta. Kontes kapamilikan nagara anu dijadwalkeun pikeun Agustus parantos digosok, saur Jénderal Jenderal Daryl Bohac, jénderal jénderal nagara éta, sareng lokakarya pikeun komandan ngarencanakeun latihan taun payun parantos ditunda.
 
"Kami ngan saukur henteu sanggup ngalakukeunana," saur anjeunna.
 
Patarosan kritis ayeuna naha naha ngabolaykeun latihan Guard akhir minggu dina bulan Agustus, anu biasana lumangsung minggu kahiji atanapi kadua bulan éta. Sababaraha prajurit sareng kapal udara ogé teu acan réngsé dua minggu latihan taunan. Éta ogé tiasa kaleungitan dua bulan gajian Guard.
 
"Éta mangrupikeun cek anu aranjeunna percanten pikeun nyayogikeun kulawargana, pikeun tuang kulawargi, sareng lebet kuliah sareng sagala rupa hal," saur Neely.
 
Di Nebraska, Bohac nyatakeun, prioritas utama pikeun prajurit anu peryogi latihan nampi kiridit salami sataun jasa nuju pangsiun ogé anggota unit anu badé nyebarkeun henteu lami. Éta kalebet sapasang unit anu dijadwalkeun ngagabung sareng misi patroli perbatasan dina Oktober.
 
"Kami ngajaga dimana urang tiasa," sa Bohac.
 
Garda Nasional sibuk pisan dina dua taun ka pengker. Unit penjaga dibantuan ku distribusi pangan sareng klinik vaksinasi nalika pandemi COVID-19, kaamanan nalika protés Hideung Lives Matéri di sababaraha kota usum panas kamari, sareng dukungan pikeun agén Adat istiadat Adat istiadat sareng Perlindungan Perbatasan sapanjang perbatasan AS-Mexico.
 
Éta salian ti bantosan anu disayogikeun saatos bencana alam sapertos banjir Maret 2019 anu nyerang Nebraska sareng Iowa.
 
Neely miélingkeun yén unit Penjaga di panjuru nagara bakal sangsara "sababaraha pangaruh sareng cascading" upami kapaksa ngabatalkeun latihan sareng latihan taunan.
 
"Éta bakal ngahukum kakuatan anu parantos damel pisan dina sataun kamari, dua taun ka pengker," saur anjeunna.
 
Biro Penjaga Nasional nyerang operasi sareng dana pangropéa na di awal taun pikeun nutupan panyebaranana, sareng janji dibales ku Kongrés akhir taun.
 
Mendingan Biro Penjaga Nasional gaduh dukungan ampir universal dina Kongrés. Tapi, sakumaha sering kajadian, paket reimbursement parantos dibungkus ku prioritas anggaran anu sanés.
 
Dina bulan April DPR ngaluluskeun ukuran $1,9 milyar anu ngabungkus reimbursement Guard sareng bekel pikeun nguatkeun Pulisi Capitol, kalebet nyiptakeun gaya réaksi gancang.
 
Sénat henteu milih tagihanana, tapi Sénat Demokrat ngempelkeun tagihan $3.7 milyar anu nambihan artos kanggo réspon coronavirus militér sareng bantosan pikeun pamukiman deui para pangungsi Afghanistan kalayan pembayaran Guard sareng pembiayaan Pulisi Capitol.
 
Usul Républik Sénat dibanderol dina $633 juta kalebet panjagaan Pengawal sareng sababaraha tambahan pikeun Pulisi Capitol.
 
Minggu kamari, sakelompok DPR Republik mimitian ngawangun dukungan pikeun tagihan Suplemén Darurat Nasional, ukuran anu langkung langsing sareng ngan ukur dana Guard. Rep. Don Bacon ti Nebraska parantos nandatanganan éta. "Penjaga Kami pantes pisan dilatih, dilengkepan sareng siap ngajawab telepon," saur anjeunna dina hiji pernyataan.
 
Bohac nyarios yén anggota Kongrés panginten hoyong méréskeun masalah éta, tapi aya sakedik waktos sateuacan Kongrés istirahat lima minggu Agustus tradisional na.
 
"Anjeun nyarios dinten sareng jam, sanés minggu sareng bulan," saurna.
 
"Ieu leres-leres henteu has," tambah Bohac. "Ieu mangrupikeun kajadian hiji-hiji anu nyababkeun seueur gangguan."

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin