Dutiful Deb sareng seueur deui - #NebDems News

Sidang pangadilan kadua tilas Présidén Trump sacara trudges, sabab manajer impeachment House netepkeun hawa-ketat, bukti damning yén anjeunna ngahasut kerusuhan Capitol 6 Januari anu ningali lima urang maot.

Aduh, ngan genep tina 50 sénator GOP anu milih pikeun neraskeun sidang - kalebet Nebraska's Ben Sasse. Éta bakal meryogikeun sahenteuna 17 sénator GOP pikeun ngahukum Trump.

Kelompok genep henteu kalebet Sén Deb. "Leres, Tuan Présidén" Fischer, anu taat ngalaksanakeun tugas GOP sareng nangtung dina basa Trump nalika anjeunna ngalakukeun sababaraha kekejeman sareng gaffes.

Janten kumaha kakuatanana buktina?

Salaku Washington Post nyatakeun saatos video samemehna teu katingali tina karusuhan éta ditingalikeun ku jaksa:

Sagala rupa anu aya di samping, ieu carita saderhana anu dicarioskeun ku pidéo:

  • Trump maréntahkeun ka mob pikeun ngaganggu kacindekan pamilihan umum.
  • Mob anu ngupingkeun anjeunna kalayan ati-ati pisan, khususna piwuruk anjeunna yén waktos anu nekat nyebat "aturan anu béda," sareng ngalaksanakeun arahanna.
  • Teras, saatos paham ieu ngeunaan "aturan anu béda" ngahasilkeun jam-jaman kekerasan anu ngancurkeun sareng ngabahayakeun, Trump ngagungkeun pemberontak salaku pahlawan sareng patriot anu hébat pikeun ngalakukeun éta.

Bisi ditutup.

Ya pikir Fischer dipindahkeun? Gosok lampu sareng pasang hajat.

***

Unduh sareng bagi Grafik Valentine dina média sosial pikeun ngabagi sadaya cinta #NebDems.

Bagikeun atanapi simpen sareng pasang ulang tag Draprates Nebraska Démokrat pilihan anjeun! Kami #SpeadingTheLove ka sasama Demokrat Poé Valentine ieu, janten tong ngantosan sareng tanduk walikota anjeun, sénator, anggota déwan, atanapi korsi pésta lokal!***

NDP parantos ngararancang séri grafik pikeun ngahargaan pajabat kapilih sareng kapilih pikeun Bulan Sejarah Hideung.

Kami bakal ngeposkeun aranjeunna salami sasih urang Facebook jeung Twitter halaman.

Anjeun tiasa ogé ningali sadayana babarengan Ieuh.

***

Pariksa batu tulis urang Calon Démokratik anu hadé pikeun pamilihan kota 2021 di Lincoln sareng Omaha!

Tingali aranjeunna didieu.

Sareng tingali inpormasi sora sareng tanggal penting dina Pusat Undian NDP.

***

Éta ku sedih pisan yén kami terang ngeunaan maotna Mark Sullivan.

"Mark mangrupikeun Démokrat khusus anu percanten kana kakuatan komunitas désa urang," saur Pupuhu NDP Jane Kleeb. "Anjeunna bakal sono ku urang sadayana, sareng Nebraska Democratic Party ngirimkeun cinta urang ka kulawargana."

Said Judy Vohland, Korsi CD3:

"Mark Sullivan mangrupikeun jalma anu paling pinter sareng paling pikaresepeun anu anjeun kantos pikahoyong. Anjeunna sareng istrina Karen ngumbara CD ka-3 dina kampanyeu pikeun Korésial CD ka-3 sareng kanggo sadaya calon Démokratik. Mark mangrupikeun Démokrat anu komitmen sareng anjeunna bakal sono pisan ku kuring sareng sadaya réréncangan anu sanés. "

MACA DEUI.

***

Partai Republik parantos ngaluncurkeun serangan dina prosés pamilihan umum urang di Nebraska di Déwan Legislatif.

Sakumaha dilaporkeun ku Omaha World-Herald, Sén Sen. Julie Slama ngenalkeun tagihan anu ngabutuhkeun pamilih pikeun nunjukkeun KTP dina raraga nyalonkeun sora sareng upaya anu sanés pikeun ngarobih cara Nebraska nyayogikeun lima sora Electoral College na - anu ngabantosan Présidén Joe Biden sareng Wakil Présidén Kamala Harris kéngingkeun Gedong Bodas

"GOP parantos nyobian ngalirkeun undang-undang anu sami pikeun mangtaun-taun, sareng kami - dipimpin ku anggota parlemén Démokratik anu kuat sareng mantan Sénat Independen Ernie Chambers - parantos sanggup nolak usaha éta," saur Kursi NDP Jane Kleeb. "Kami ngarencanakeun ngalakukeun éta deui."

Pencét di dieu pikeun ningali naon anu tiasa anjeun laksanakeun.

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.


***

NDP bakal janten host kana opat Sumbangan Sukarelawan Donor sareng Grassroots. Kami bakal fokus kana kasuksésan 2020 sareng ngarepkeun 2021-2022.

Kami arepkeun anjeun bakal ngiringan. Unggal rapat kedahna kirang langkung 1 jam (presentasi 30 menit, 30 menit P&P) Punten bagikeun éta ka kontak sareng anggota anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan punten kersa ngahubungi Diréktur Keuangan Precious McKesson di [email protected]

Sadaya acara dimimitian jam 6 sonten Waktos Tengah / 5 sonten

Anu mimiti aya dina 11 Pébruari. Anu sanésna:

Pébruari 15 (Distrik Kongrés 1)

3 Maret (Distrik Kongrés 3, Nebraska Tengah & Wétan)

8 Maret (Distrik Kongrés 3, Nebraska Kulon)

***

***

Wilujeng sumping di telepon ti Partéi parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos pamilihan kota, pendaptaran pamilih sareng Perpustakaan. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 23 Pébruari

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

 

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha swalayan Jomaha anu hebat pisan!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Mike Luckovich.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

###

Tanggal penting

Pébruari 15: 
Pengarahan Sukarelawan Donor sareng Sukarela (Distrik Kongrés 1)

23 Pébruari: 
Wilujeng sumping di panggero Partéi

3 Maret: 
Pengarahan Sukarelawan Donor sareng Sukarela (Distrik Kongrés 3, Nebraska Tengah & Wétan)

6 Maret: Rapat telepon Komite Pusat Nagara

8 Maret: Takliman Sukarelawan Donor sareng Jukut 8 Maret (Distrik Kongrés 3, Nebraska Kulon)

14 Maret: 2021 Perayaan LCDP Patriot

26 Maret: Poé kamari pikeun nyungkeun kartu suara dina pamilihan umum utami kota Lincoln sareng Omaha.

6 April: Pamilihan Utama Lincoln sareng Omaha 6 April

6 April: 
Wilujeng sumping di panggero Partéi

20 April: 
Wilujeng sumping di panggero Partéi

23 April
Poé kamari kanggo nyungkeun sora sora mimiti ku mail kanggo pamilihan umum Kota Lincoln

30 April:
 Poé kamari kanggo nyungkeun sora sora mimiti pikeun pamilihan umum Kota Omaha

4 Mei:
 Pamilihan Umum Lincoln

4 Mei: 
Wilujeng sumping di panggero Partéi

11 Méi: 
Pamilihan Umum Omaha

11 Méi: 
Wilujeng sumping di panggero Partéi

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin