Greene ical sareng seueur deui - #NebDems News

Anu kaget, teu aya anu kaget, DPR AS milih dinten Kemis pikeun strip Géorgia Rep. Marjorie Taylor Greene tina tugas panitia na kusabab dukungan na tiori konspirasi radikal sareng kekerasan ngalawan politikus Démokratik.

Sareng diprediksi, Wakil. Don Bacon (Q-NE2, Jeff Fortenberry (Q-NE1), sareng Adrian Smith (Q-NE3) gagal mingpin, milih ngalawan ukuran éta sareng ngadukung rangkulan GOP QAnon.

Salaku Esquire urang Charles Pierce nempatkeun éta:

Angsuran ieu di "Rangkaian aksi anyar anu ngagumbirakeun urang, Partai Badut Anu Gila, dimimitian ku tukang rookie Marjorie Taylor Greene, anu ngawakilan Distrik Kongrés ka-14 di Georgia dina Déwan Perwakilan sareng Déwan Sesepuh di Planet Zontar.

Sacara jelas, DPR henteu ningali potret sapertos anjeunna saprak John Randolph, sareng Randolph a) panginten henteu pernah ngalaman baligh; b) nginum beurat sareng ngala candu; c) gaduh perselisihan sareng batur sapagawean DPR anu tungtungna sareng aranjeunna silih tuang crockery sareng, saterasna, parantos Randolph ngéléhkeun batur sakota kongresna ku tiwu; d) merjuangkeun perang tandhing sareng Henry Clay, sareng e) nuduh sacara praktis saha waé anu kantos anjeunna pendak maok artosna. Pikeun kuring, anjeunna masih pamimpin di klub pikeun anggota kongrés anu paling garing, tapi kuring yakin kana MTG, sabab anjeunna ayeuna disebat ku seueur anu mikaresep. Anjeunna nuju mimiti anu saé.

Ngadangu, nguping.

***

NDP parantos ngararancang séri grafik pikeun ngahargaan pajabat kapilih sareng kapilih pikeun Bulan Sejarah Hideung.

Kami bakal ngeposkeun aranjeunna salami sasih urang Facebook jeung Twitter halaman.

***

Pariksa batu tulis urang Calon Démokratik anu hadé pikeun pamilihan kota 2021 di Lincoln sareng Omaha!

Tingali aranjeunna didieu.

Sareng tingali inpormasi sora sareng tanggal penting dina Pusat Undian NDP.

***

Pupuhu Kaukasus Hideung Precious McKesson, anu mangrupikeun sutradara kauangan NDP, bakal ilubiung dina forum jam 9 enjing CT dina 11 Pébruari disebat "Pimpinan Hideung Awéwé Parobihan Parobihan Politik" ku gabungan Alpha Kappa Alpha Sorority's Midwestern Region 2021 AKA Day di Capitol .

Anjeun tiasa lalajo dieu.

McKesson mulia

***

Partai Republik parantos ngaluncurkeun serangan dina prosés pamilihan umum urang di Nebraska di Déwan Legislatif.

Sakumaha dilaporkeun ku Omaha World-Herald, Sén Sen. Julie Slama ngenalkeun tagihan anu ngabutuhkeun pamilih pikeun nunjukkeun KTP dina raraga nyalonkeun sora sareng upaya anu sanés pikeun ngarobih cara Nebraska nyayogikeun lima sora Electoral College na - anu ngabantosan Présidén Joe Biden sareng Wakil Présidén Kamala Harris kéngingkeun Gedong Bodas

"GOP parantos nyobian ngalirkeun undang-undang anu sami pikeun mangtaun-taun, sareng kami - dipimpin ku anggota parlemén Démokratik anu kuat sareng mantan Sénat Independen Ernie Chambers - parantos sanggup nolak usaha éta," saur Kursi NDP Jane Kleeb. "Kami ngarencanakeun ngalakukeun éta deui."

Pencét di dieu pikeun ningali naon anu tiasa anjeun laksanakeun.

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.


***

NDP bakal janten host kana opat Sumbangan Sukarelawan Donor sareng Grassroots. Kami bakal fokus kana kasuksésan 2020 sareng ngarepkeun 2021-2022.

Kami arepkeun anjeun bakal ngiringan. Tiap rapat kedahna kirang langkung sajam (presentasi 30 menit, 30 menit Tanya Jawab) Punten bagikeun éta ka kontak sareng anggota anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan punten kersa ngahubungi Diréktur Keuangan Precious McKesson di [email protected]

Sadaya acara dimimitian jam 6 sonten Waktos Tengah / 5 sonten.

11 Pébruari (Distrik Kongrés 2)

Pébruari 15 (Distrik Kongrés 1)

3 Maret (Distrik Kongrés 3, Nebraska Tengah & Wétan)

8 Maret (Distrik Kongrés 3, Nebraska Kulon)

***

Wilujeng sumping di telepon ti Partéi parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos pamilihan kota, pendaptaran pamilih sareng Perpustakaan. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 9 Pébruari

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha swalayan Jomaha anu hebat pisan!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering Bill Bramhall kontras sareng aktivis politik Rusia Aleksei Navalny sareng GOP.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

###

Tanggal penting

9 Pébruari: Wilujeng sumping di panggero Partéi

11 Pébruari: 
Pengarahan Sukarelawan Donor sareng Sukarela (Distrik Kongrés 2)

Pébruari 15: 
Pengarahan Sukarelawan Donor sareng Sukarela (Distrik Kongrés 1)

3 Maret: 
Pengarahan Sukarelawan Donor sareng Sukarela (Distrik Kongrés 3, Nebraska Tengah & Wétan)

6 Maret: 
Rapat telepon Komite Pusat Nagara

8 Maret:
 Takliman Sukarelawan Donor sareng Jukut 8 Maret (Distrik Kongrés 3, Nebraska Kulon)

26 Maret:
 Poé kamari pikeun nyungkeun kartu suara dina pamilihan umum utami kota Lincoln sareng Omaha.

6 April: 
Pamilihan umum Lincoln sareng Omaha

23 April
Poé kamari kanggo nyungkeun sora sora mimiti ku mail kanggo pamilihan umum Kota Lincoln

30 April:
 Poé kamari kanggo nyungkeun sora sora mimiti pikeun pamilihan umum Kota Omaha

4 Mei:
 Pamilihan Umum Lincoln

11 Méi: Pamilihan Umum Omaha

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin