Bantosan Di dieu: Pitunjuk Demokrat pikeun Ngamajukeun Rencana Nyalametkeun Amérika

Nebraska Democratic Party hoyong bagikeun sababaraha pitunjuk olahtalatah kanggo biden's COVID relief package– Rencana Nyalametkeun Amérika (ARP)–Anu anjeunna asup kana undang-undang 11 Maret 2021.

Ngan 50 dinten ti jabatanana, Présidén Biden sareng Demokrat (sanés saurang Republik ogé ngiringan tagihanana) ngamankeun kameunangan anu penting sareng akibatna – suksés ngalirkeun Rencana Nyalametkeun Amérika, paket législatif anu kandel sareng bersejarah anu bakal nyayogikeun bantuan anu diperyogikeun pikeun jutaan jalma digawé di saluareun nagara. 

Pangaruh langsung pikeun Nebraska:

• $1,2 milyar relief fiskal di Nebraska
• $685 juta bantuan fiskal di kota-kota lokal sareng kota-kota peuntas Nebraska
• Langkung tina $564 juta di bantuan pikeun sakola K-12 di peuntas Nebraska
• Pangmayaran pangaruh ékonomi dugi ka $1,400 per jalma pikeun langkung ti 1,205,400 sawawa sareng 520.100 barudak – ieu 90% sadaya déwasa di nagara bagian sareng 89% sadaya barudak di Nebraska
• Bantuan dugi ka $1,600 per murangkalih ngalangkungan Kiridit Pajak Anak ka kulawarga 434,00 murangkalih, ngangkat 18,000 murangkalih kaluar tina kamiskinan
• Bantuan dugi ka ampir $1,000 ngalangkungan Kredit Pajak Penghasilan anu Dipikagaduh ka 104,000 padamel anu henteu gaduh budak, kalebet seueur padamelan garis payun
• Premi asuransi kasihatan pasar anu $2,438 langkung handap per bulan pikeun pasangan umur 60 taun ngahasilkeun $75,000 per taun

Sumber Daya Tambahan:

A bérés dina ARP khusus pikeun Nebraska anjeun tiasa nyetak jaringan anjeun sareng bagikeun dina média sosial.

Panitia Nasional Démokratik disusun pituduh ieu pikeun ngabantosan anjeun nyarios ka komunitas anjeun ngeunaan ARP kalayan sumber sapertos pituduh pesen, eusi média sosial, grafik sareng sanésna deui. 

DNC ogé nyusun panduan ieu naon hartosna rencana nyalametkeun Amérika pikeun Komunitas Amérika Asli.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin