Huffing and Puffing sareng seueur deui - #NebDemsNews

Gubernur Pete Ricketts sareng Universitas Nebraska Bupati Jim Pillen, anu ngajalankeun pikeun nominasi gubernur GOP, ngadamel buffoons sorangan minggu kamari ieu ku huffing na puffing na pitching hissy pas dina maén "Angkat Unggal Sora sareng Nyanyi" sateuacan kaulinan baskét Universitas Nebraska.

Maénkeun lagu, anu sering disebut salaku lagu kabangsaan Hideung, mimiti usum kamari nalika Asosiasi Pelatih Baskét Nasional ngadorong sakola pikeun maénkeun éta, sareng "The Star-Spangled Banner" sateuacan pertandingan "salaku nunjukkeun persatuan sareng pendidikan. .”

Ricketts sareng Pillen moal gaduh nanaon éta.

"Aya ngan hiji lagu kabangsaan pikeun Amérika Serikat: Ieu teh 'Star-Spangled Banner,'" ceuk Ricketts dina hiji pernyataan. "Ieu mangrupikeun simbol persatuan nasional urang sareng éta hiji-hijina lagu pikeun Amérika anu kedah dimaénkeun sateuacan kaulinan Husker. Upami program atlit badé maénkeun 'lagu kabangsaan' sanés sateuacan pertandingan, anu baheulana janten momen kareueus patriotik bakal janten sanés ngan ukur sababaraha sikep politik anu bakal ngabagi Nebraskans dumasar kana identitasna tinimbang ngahijikeun urang.

Pernyataan Ricketts sumping hiji dinten saatos Pillen ngaluarkeun pernyataan anu sami.

"Kuring nembé nguping ngeunaan 'Lagu Kebangsaan' anu sanés dimaénkeun sateuacan pertandingan - sareng sapertos kalolobaan Nebraskan, kuring naroskeun naon sih?" Pernyataan Pillen dibaca. "Ngagaduhan "lagu kabangsaan" sanés anu nyababkeun pamisahan éta salah. Lagu Kabangsaan nyaéta lagu nagara urang. Éta ngagungkeun pangorbanan pamungkas ku rébuan pikeun ngabela kabébasan konstitusional urang, sareng éta ngahijikeun urang salaku urang Amerika. Kuring bakal salawasna nangtung pikeun kabébasan sareng kabébasan urang anu dikorbankeun ku generasi Amérika.

Tim baskét Nebraska boga 10 pamaén Hideung, kitu ogé atlit ti Jepang, Lituania, Inggris, Australia jeung 10 nagara bagian AS, sarta anggota staf ti Italia.

"Kanggo urang, urang ngarasa olahraga mudahan bisa jadi conto," ceuk palatih NU Fred Hoiberg. "Kami ngagaduhan pamaén ti sakumna nagara, di sakumna dunya, anu kedah ngumpul sareng maén pikeun silih, sareng janten hiji, sareng ngahiji. Sareng écés, urang kedah langkung saé di nagara urang di daérah éta.

Tapi Ricketts sareng Pillen sareng jalma-jalma sabangsana henteu paduli.

,***

acara Morrison-Exon kami, fundraiser taunan dimana urang ngagungkeun sukarelawan jeung pamingpin pihak anu ngawangun jeung tumuwuh Nebraska Democratic Party, isukan 13. Nopember sarta bakal dilaksanakeun ampir.

Masih aya waktos kanggo kéngingkeun tikét pikeun acara Morrison-Exon di dieu.

Speaker ngawengku:

  • Sénator Amy Klobuchar
  • Sénator Ben Nelson
  • Rep Ro Khanna
  • Sen Carol Getih
  • Sén Patty Pansing Brooks
  • Sen. Tony Vargas
  • Alisha Shelton
  • Kornelius Williams

***

Upami anjeun sono, Ketua NDP Jane Kleeb ngagaduhan tulisan anu diterbitkeun minggu ieu "Bangsa" ngeunaan perjuangan Demokrat pikeun meunangkeun sora désa.

"Sanaos sabaraha anjeun nyobian pakéan éta, hasil pamilihan minggu kamari ngajelaskeun yén Demokrat ngagaduhan masalah désa. Kagagalan pikeun kontes sacara serius - sumawona meunang - gedong nagara sareng korsi kongres dina seueur peta pamilihan ngantunkeun pésta teras-terasan. pihak urang geus relied on moms suburban sarta awéwé hideung ngahemat poé sababaraha kali. Aranjeunna gaduh capes-ulah salah kuring-tapi aranjeunna ogé peryogi koalisi pamilih pikeun ngaléngkah nyalametkeun démokrasi disamping aranjeunna.

MACA DEUI.

***

Pagawe serikat di pabrik Kellogg di Omaha sareng di sakuliah nagara tetep mogok ngalawan potongan kauntungan anu didamel ku kerja keras sareng jasa mangtaun-taun ka perusahaan, ancaman pikeun ngalih padamelan ka Mexico, sareng pengobatan karyawan énggal.

- Opat belas pabrik John Deere, lolobana aya di midwest, mogok pikeun protés gaji sareng kauntungan anu nyusut pekerja serikat samentawis garis handap perusahaan terus ningkat.

- Persatuan Patani Nasional nuluykeun kampanyena pikeun merangan konsolidasi perusahaan anu maksa para peternak alit pikeun ngajual sapi kalayan rugi, sedengkeun opat korporasi pembungkus daging utama naékkeun harga di toko grosir.

Naha anjeun badé nangtung sareng aranjeunna? Tambahkeun ngaran anjeun kana petisi ayeuna.

***

Tur "Darah Darah ... di Nebraska" minggu kamari suksés. Sen Carol Blood ieu ngagabung ku NDP Kursi Jane Kleeb pikeun drive sakuliah nagara salaku bagian tina kampanye gubernur Getih urang.

Aya eureun di Kearney, North Platte, Ogallala, Scottsbluff, Hastings jeung York. Aya seueur liputan pers lokal di korans, TV jeung radio.

***

Upami anjeun hoyong kéngingkeun kompilasi harian kami tina warta luhur sareng titik omongan DNC PLUS blog mingguan kami, kirimkeun email ka kevin@nebraskademocrats.org

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Anjeun tiasa ngabantosan kami ngabantosan Dems meunang!


***

Rangkaian latihan urang pikeun kampanye, dipimpin ku Sén Carol Blood, teraskeun.

Sesi salajengna nyaéta 28 Novémber: Démokrasi Partisipatif dina Kampanye

***

Gabung sareng kami dina tampi Welcome-to-the-Party !! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos daptar pamilih sareng redistricting. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta Nopémber 16 Daptar didieu.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email gina@nebraskademocrats.org.

***

Meunangkeun swag NDP anjeun dina NDP / kaos 101 toko!

Aya seueur desain, kalebet sababaraha swag Jomaha / Blue Dot anu saé!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Stuart Carlson.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: info@nebraskademocrats.org

###

Tanggal penting

11 Nov: Ron Hug ulang pamilihan kickoff pikeun Metropolitan Komunitas College Board

13 Nov: Acara Morrison-Exon

15 Novémber:  Hiji pengumuman seru ti Sen Patty Pansing Brooks!

16 Novémber: Wilujeng sumping di Partéi

23 Novémber: Nagreg Gonzalez Pikeun Douglas County Sheriff kickoff kampanye

28 Novémber: Pelatihan NDP - Démokrasi Partisipatif dina Kampanye

Nopémber 30Wilujeng sumping di Partéi

6 Désémber: Jay Pitts pikeun kickoff kampanye Lancaster County Sheriff

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin