Intriguingly metot sarta leuwih - #NebDems News

Muhun, muhun, muhun. Balapan pikeun distrik kongres ka-1 sareng ka-2 Nebraska janten langkung narik. Intriguingly metot.

Sen Patty Pansing Brooks sumping oh-kitu-deukeut ngéléhkeun lajeng Sénat Mike Banjir dina pamilihan husus CD1 ngeusian istilah sésana Jeff Fortenberry, anu pasrah sanggeus kapanggih kaliru ngeunaan bohong ka FBI ngeunaan sumbangan kampanye ilegal.

Pamilihan husus datang pas sanggeus Mahkamah Agung AS overturned Roe v. Wade sarta hak aborsi awéwé. Sareng ayeuna katingalina amarah ngeunaan kaputusan éta sareng usaha Partai Republik pikeun ngaleungitkeun hak réproduktif beuki sengit.

Éta katingalina Salasa, nalika pamilih Kansas nampik usaha pikeun ngaleungitkeun panyalindungan aborsi kaayaanana, ngirim pesen anu penting ngeunaan popularitas masalah éta dina uji politik munggaran ti saprak kaputusan Roe v Wade.

Pupuhu NDP Jane Kleeb ceuk manehna yakin pamilih of Kansas dikirim pesen jelas ka calon jeung partéy pulitik ngajaga hak aborsi sarta yén hasilna geus impacted medan perang pamilihan di Nebraska. "Pesenna nyaring sareng jelas pikeun pésta nasional (Demokrasi) sareng ka donor nasional anu nagara-nagara beureum (sapertos Nebraska) patut investasi," saur Kleeb.

Ieu mah ngan saukur mantra warta goréng pikeun 2nd District Rep Don Bacon, anu ditinggalkeun pikeun membela posisi anti-pilihan bahaya na dina lomba na kalawan Sen. Tony Vargas, tapi pundits nasional kawas Simon Rosenberg nyandak bewara kumaha eta bakal nulungan Pansing Brooks ngalawan Banjir di. pamilihan umum Nopémber.

Tetep katala, folks.

***

Ngomongkeun balapan kongres, aya énggal énggal ayeuna nalika Laporan Pulitik Cook ngalihkeun balapan Tony Vargas-Don Bacon ka status "ngalungkeun".

***

Ngahiji sareng Kami ieu Sabtu 6. Agustus, di Lincoln, Omaha, Grand Island sareng Hastings pikeun Pesta Drive-Thru Yard Sign kami!

Kéngingkeun tanda halaman pikeun calon sareng inpormasi ngeunaan voting ku mail sareng ngadaptar pikeun milih.

Daptar didieu:

Lincoln

Omaha

Grand Island

Hastings

***

Mangga gabung kami dina ngabagéakeun Jordan Smith salaku Pangatur Lapangan Kampanye Koordinasi NDP.

Yordania, anu cicing di Gretna, lulusan Universitas Wesleyan Nebraska.

Manehna boga pangalaman pulitik éksténsif, kaasup stints kalawan Borgen Project di Seattle - organisasi nirlaba anu alamat kamiskinan jeung lapar - Christa Yoakum kampanye pikeun Komisaris County, kampanye Sen Kate Bolz, Sen Carol Blood sarta salaku intern staf Démokratik pikeun Komite Sénat AS ngeunaan Aturan sareng Administrasi.


***

Upami anjeun sono, Nebraska Examiner ngagaduhan carita anu pikaresepeun minggu ieu ngeunaan kabingungan ngeunaan distrik kongres disababkeun ku rédistricting. Pamilih dina limbo: Saha anu ka-1? Naon di 2nd? Sareng, ka-3, kuring henteu terang anggota DPR mana anu kedah ditelepon.

WAHOO, Nebraska - Warga kota Saunders County ieu 45 mil kuloneun Omaha sareng 30 mil kaléreun Lincoln anu hirup dina limbo kongres dinten ayeuna. Nepi ka awal Januari hareup, Kongrés nganggap éta bagian tina 1st Congressional District Nebraska urang, sabab geus saprak 1960s. Tapi aranjeunna henteu nyarios saha anu ngawakilan aranjeunna di Kongrés ti ayeuna dugi ka ayeuna. Samentara éta, ngan ka wétan di Sarpy County, warga di Papillion jeung La Vista meunang milih dina pamilihan husus Juni 28 pikeun milih wakil 1st District ngaliwatan ahir taun. Tapi warga Papillion jeung La Vista teu bisa meunang pitulung ti Rep AS karek kapilih Mike Banjir kalawan sagala masalah féderal, sabab hiji aturan House nganggap aranjeunna masih bagian tina 2nd Congressional District.

***

Anjeun ayeuna bisa menta sora ku mail pikeun 8 Nopember pamilihan! Eusian formulir ieu sarta kami bakal nulungan anjeun meunang kartu keur mere sora.


***

Sareng nyarios dina pamilihan umum, tingali sadaya calon Démokratik anu hébat!

KLIK DI DIEU.

***

NDP parantos ngaluncurkeun halaman wéb "Flip that Bacon" pikeun nargétkeun korsi kongres Distrik 2nd Rep. Don Bacon taun ieu.

Komite Kampanye Kongrés Démokratik ngagaduhan CD2 salaku salah sahiji 22 daérah DPR anu kalapa anu kabuka atanapi dicekel ku Republik.

Pencét di dieu pikeun buka situs Flip Bacon éta.

Di handapeun halaman utama aya slaider timeline anu ngadaptarkeun gaffes Bacon sareng sora sareng jabatan anu pikareueuseun nalika anjeunna jabatan.

Ogé, klik di dieu pikeun ngaunduh sareng ngabagi Flip yén grafik Bacon dina média sosial!


***

Pameran kabupaten, usum festival sareng parade, sareng NDP parantos ngaluncurkeun proyék Kantor Seluler anu dirancang pikeun ngabantosan pihak urang pikeun komunikasi sareng ngalayanan komunitas urang di sakuliah nagara.

Kantor Mobile bakal ngijinkeun kami pikeun nyayogikeun pihak-pihak lokal urang ku kit anu komprehensif sareng propésional anu tiasa dianggo pikeun pameran, parada, drive pendaptaran pamilih sareng seueur deui.

Aranjeunna sayogi pikeun parpol kabupaten, kaukus afiliasi sareng déwan kawijakan sareng operasional Démokratik sanésna.

Unggal Kantor Seluler ngandung tenda kanopi kanggo panggunaan luar ruangan, spanduk parade, méja, kumpulan pustaka anu komprehensif, rupa-rupa barang-barang dasar panutup, alat pertolongan pertama sareng komponén tampilan opsional nalika dipénta.

Eusian formulir pamundut Kantor Mobile NDP!

Tingali halaman Rural Outreach kami.

***

Kampanye Koordinasi NDP nyewa Panitia pikeun damel di daérah Distrik Kongrés Kadua (Douglas, Saunders, bagian tina Sarpy).

Punten kirimkeun resume sareng surat panutup anjeun ka info@nebraskademocrats.org. #NebDems

MACA DEUI.

***

Gabung Sénator Getih dina 30. Agustus pikeun latihan NPD hébat sejen! Subject: Ukur Naon Urang Harta; Kumaha urang tiasa nganggo métrik sareng data anu tangtu pikeun ngahontal pamilih sareng biaya kampanye anggaran.

Daptar di dieu.

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan pikeun ngabantosan kami ngabantosan Dems meunang di 2022 sareng salajengna! Urang butuh pitulung anjeun!

***

Gabung kami dina panggero Wilujeng sumping-ka-Pésta!! Urang nutupan topik sapertos pendaptaran pamilih sareng rédistricting.

Telepon salajengna nyaéta 9 Agustus. Daptar didieu.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email gina@nebraskademocrats.org.

***

Ngadaptar pikeun ngawula ka salaku Kaptén Blok - anjeun ditugaskeun 50 pamilih di lingkungan anjeun. Urang nyadiakeun latihan jeung bahan. Anjeun nyadiakeun ngeunaan dua jam dina bulan Séptember jeung dua jam dina Oktober pikeun mantuan milih Dems!

Daptar didieu pikeun Pelatihan Kaptén Blok NDP!

Program Kaptén Blok mangrupikeun program pangatur lingkungan urang.

***

Meunangkeun swag NDP anjeun dina NDP / kaos 101 toko! Aya seueur desain anu tiasa dipilih.

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Mike Luckovich.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: info@nebraskademocrats.org

###

Tingali acara NDP di dieu.

Tanggal penting

5-7 Agustus: York County Demokrat di York County Fair

6 Agustus: NDP Yard Sign Drive-Thru di Lincoln

6 Agustus: NDP Yard Sign Drive-Thru di Omaha

6 Agustus: NDP Yard Sign Drive-Thru di Hastings

6 Agustus: March kalawan Getih pikeun Gubernur di Czech Festival Parade

6 Agustus: March di Sarpy County Grand parade kalawan Sen Patty Pansing Brooks

9 Agustus: Wilujeng sumping di panggero Partéi

9 Agustus: Mingguan Salasa Phone Bank

9 Agustus: Douglas County Demokrat Calon papanggih jeung salam

9 Agustus: Wilujeng sumping di panggero Partéi

11 Agustus: NDP Blok Kaptén Pelatihan

12 Agustus: Helen Boosalis Inspirasi Awéwé Luncheon

12 Agustus: Sarpy County Demokrat Warisan Dinner

14 Agustus: Getih Pikeun Perayaan Kick-Off Pemilihan Gubernur Jenderal sareng Penggalangan Dana

16 Agustus: Mingguan Salasa Phone Bank

20 Agustus: March kalawan Getih pikeun Gubernur Dina Panah ka Aerospace Parade

23 Agustus: Wilujeng sumping di panggero Partéi

30 Agustus: Pelatihan Kampanye NDP sareng Sen Carol Getih

14 Okt: Acara Morrison Exon

22 Séptémber: NDP Blok Kaptén Pelatihan

8 Nopémber: Pamilihan Umum

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin