Piwuruk Media - 2023 Ben Nelson Gala

Pikeun ngabebaskeun saharita

27 Séptémber 2023

***Piwuruk Média NDP pikeun Jumaah, 29 Séptémber 2023***

Nebraska Democratic Party bakal ngayakeun Gala Taunan Ben Nelson 2023 dina dinten Jumaah, 29 Séptémber 2023

Nebraska Democratic Party (NDP) reueus janten tuan rumah taunan Ben Nelson Gala dinten Jumaah ieu, 29 Séptémber 2023, di Omaha Marriott Downtown di Capitol District. 

Gala bakal nampilkeun sababaraha panyatur utama sareng pejabat anu kapilih. Gala bakal ngagungkeun pamimpin sareng sukarelawan Nebraska Democratic Party ti sakuliah nagara sareng bakal janten kasempetan pikeun ngumpulkeun dana pikeun usaha pangatur sapanjang taun kalebet Calon Warna sareng Dana Frank LaMere. 

Rincian di handap ieu disayogikeun ka toko média upami aranjeunna hoyong ilubiung dina wawancara sareng ops poto. 

NAON: Nebraska Democratic Party bakal janten host 2023 Ben Nelson Gala na nampilkeun sababaraha panyatur utama sareng pejabat anu kapilih. Téma kami pikeun acara éta nyaéta "Kabébasan sareng Kaadilan pikeun Sadayana." Gala bakal ngagungkeun pamimpin sareng sukarelawan ti sakuliah Nebraska sareng bakal janten kasempetan pikeun ngumpulkeun dana pikeun Calon Warna sareng Dana Frank LaMere. 

The Nebraska Young Demokrat bakal host hiji afterparty dimimitian dina 9 PM on Jumaah. 

NDP ogé bakal ngayakeun pelatihan Calon VendorFest dina dinten Saptu, 30 Séptémber. 

Inpo nu langkung lengkep ihwal sadaya acara anu lumangsung di Marriott Capitol District: https://nebraskademocrats.org/nelsongala/

WHO: Gubernur Minnesota Tim Walz

Tennesse Propinsi Perwakilan Justin J. Pearson

Tilas Gubernur Nebraska sareng Sénator AS Ben Nelson

Walikota Lincoln Leirion Gaylor Baird

Sénator kaayaan Tony Vargas

Pupuhu NDP Jane Kleeb

Diréktur Eksekutif NDP Precious McKesson

Calon NDP, Pajabat Kapilih, Pemenang Penghargaan

Advokat Reformasi Gun David Hogg (Panyatur Keynote YoungDems Afterparty)

IRAHA:  Jumaah, 29 Séptémber

5:30 PM - Panarimaan sareng musik live

6:20 PM - Prosesi Drumline tina speaker

6:30 PM - Dinner sareng program sareng speaker anu diulas

9:00 PM - Young Dems Afterparty

Saptu, 30 Séptémber

9:00 AM - Pelatihan Calon VendorFest (dugi ka 4 sonten)

Dimana: Omaha Marriot Downtown di Capitol District - 222 N 10th Street

KENAPA: Kasempetan pikeun média sareng pencét pikeun ngawawancara narasumber utama sareng pejabat anu kapilih salami waktos anu dialokasikeun. Média bakal ngagaduhan daérah anu ditunjuk pikeun ngawawancara sateuacan awal Gala. 

Anjeun kedah ngamankeun waktos sareng Jose Flores via email atanapi telepon ku Kemis jam 15:00 pikeun ngawawancara individu sareng salah sahiji narasumber.

 

KONTAK: Jose Flores, Jr., Diréktur Komunikasi, (402) 215-1052, jose@nebraskademocrats.org

*Photo ops bakal sadia salila acara. Pencét diidinan pikeun ngahadiran éta acara. Anjeun kedah RSVP sareng Jose Flores, Jr.*

Siga tulisan ieu?