Morphing Mike sareng seueur deui - #NebDems News

Jalma anu nuturkeun Legislatif Nebraska geus noticed nu nembe kapilih Rep Republik Mike Banjir - urut Sénator kaayaan - geus robah. Morphed kana hal anjeunna sakali henteu.

Banjir bieu ngéléhkeun kaayaan Démokratik Sénator Patty Pansing Brooks dina pamilihan husus pikeun ngeusian korsi CD1 vacated sanggeus Rep Jeff Fortenberry ieu disabit bohong ka FBI ngeunaan sumbangan kampanye ilegal. (Banjir jeung Pansing Brooks bakal nyanghareupan kaluar deui dina pamilihan umum 8 Nov.)

Transformasi caah kacatet dina Poéan Kos.

Salila dalapan taun kahijina di legislatif Nebraska antara 2005 jeung 2013, Mike Flood ngalaksanakeun dirina salaku sedeng anu digawé di sakuliah garis pihak pikeun ngalakukeun hal. Salami jabatanna kadua di legislatif salami 2021 sareng 2022, Banjir robah jadi partisan GOP jangjang katuhu, hardcore. Nya kitu, Banjir parantos ngampanyekeun salaku partisan pait pikeun AS House di 2022.

Versi partisan ekstrim Mike Banjir nyaéta jalma anu kapilih jadi DPR AS dina 28 Juni 2022. Dina hukum, Speaker DPR Nancy Pelosi anu ngatur sumpah. Tapi éta henteu cekap pikeun Banjir. Nu anyar Nebraska CD1 incumbent ieu ogé disumpah ku House Minoritas Pamimpin Kevin McCarthy pikeun nembongkeun fealty ka bos pihak-Na, Donald Trump jeung unsur radikal dina dasar GOP.

Mike Flood ngiringan yén partisan dimimitian ku sora awal anu ekstrim sareng kaluar tina mainstream. Banjir milih ngalawan sistem peringatan tipe Amber pikeun penembak aktip sareng amandemen pikeun ngawas kaunggulan bodas dina militér sareng penegak hukum.

Salajengna, Banjir milih ngalawan RUU anu bakal ngakodifikasi Roe sareng ngajagi hak konstitusional awéwé pikeun angkat ka nagara sanés pikeun nampi aborsi. RUU anu dibantah Banjir ogé ngandung peruntukan anu bakal ngajagi jalma tina gugatan sembrono anu ngabantosan anggota kulawarga sareng réréncangan pikeun aborsi dina kaayaan dimana aranjeunna henteu cicing. Banjir malah milih ngalawan ngijinkeun surat antar nagara bagian tina pil aborsi anu parantos disatujuan ku FDA.

Undian di DPR AS ieu 100% konsisten sareng catetan Banjir panganyarna dina legislatif. Salaku sénator nagara, Mike Flood ngadukung larangan aborsi tanpa aya pengecualian pikeun perkosa sareng incest. Upami éta dugi ka Banjir, korban perkosaan anu umurna 10 taun bakal ditolak aborsi sareng kapaksa ngalahirkeun anak anu diperkosa.

Urang tiasa ngalakukeun hadé ti Mike Banjir di Nebraska CD1. Urang sadayana tiasa milih Patty Pansing Brooks dina 8 Nopémber.

Sareng saolah-olah di luhur henteu cekap, Banjir minggu ieu milih ngalawan RUU anu nyucikeun perkawinan anu sami-sami sareng ras campuran sareng anu sanés ngajangkepkeun hak ngagunakeun kontrasépsi kana hukum.

***

Anjeun ayeuna bisa menta sora ku mail pikeun 8 Nopember pamilihan! Eusian formulir ieu sarta kami bakal nulungan anjeun meunang kartu keur mere sora.


***

Sareng nyarios dina pamilihan umum, tingali sadaya calon Démokratik anu hébat!

KLIK DI DIEU.

***

Miluan kami 6 Agustus di Lincoln, Omaha, Grand Island sareng Hastings pikeun Partéi Drive-Thru Yard Sign!

Kéngingkeun tanda halaman pikeun calon sareng inpormasi ngeunaan voting ku mail sareng ngadaptar pikeun milih.

Daptar didieu:

Lincoln

Omaha

Grand Island

Hastings

***

NDP parantos ngaluncurkeun halaman wéb "Flip that Bacon" pikeun nargétkeun korsi kongres Distrik 2nd Rep. Don Bacon taun ieu.

Komite Kampanye Kongrés Démokratik ngagaduhan CD2 salaku salah sahiji 22 daérah DPR anu kalapa anu kabuka atanapi dicekel ku Republik.

Pencét di dieu pikeun buka situs Flip Bacon éta.

Di handapeun halaman utama aya slaider timeline anu ngadaptarkeun gaffes Bacon sareng sora sareng jabatan anu pikareueuseun nalika anjeunna jabatan.

Ogé, klik di dieu pikeun ngaunduh sareng ngabagi Flip yén grafik Bacon dina média sosial!


***

Upami anjeun hoyong ngiringan kajadian NDP sareng kéngingkeun blog mingguan kami ogé Klip Warta sareng Poin Ngobrol sapopoé, kirimkeun email ka kevin@nebraskademocrats.org

***

Pameran kabupaten, usum festival sareng parade, sareng NDP parantos ngaluncurkeun proyék Kantor Seluler anu dirancang pikeun ngabantosan pihak urang pikeun komunikasi sareng ngalayanan komunitas urang di sakuliah nagara.

Kantor Mobile bakal ngijinkeun kami pikeun nyayogikeun pihak-pihak lokal urang ku kit anu komprehensif sareng propésional anu tiasa dianggo pikeun pameran, parada, drive pendaptaran pamilih sareng seueur deui.

Aranjeunna sayogi pikeun parpol kabupaten, kaukus afiliasi sareng déwan kawijakan sareng operasional Démokratik sanésna.

Unggal Kantor Seluler ngandung tenda kanopi kanggo panggunaan luar ruangan, spanduk parade, méja, kumpulan pustaka anu komprehensif, rupa-rupa barang-barang dasar panutup, alat pertolongan pertama sareng komponén tampilan opsional nalika dipénta.

Eusian formulir pamundut Kantor Mobile NDP!

Tingali halaman Rural Outreach kami.

***

Kampanye Koordinasi NDP nyewa Panitia pikeun damel di daérah Distrik Kongrés Kadua (Douglas, Saunders, bagian tina Sarpy).

Punten kirimkeun resume sareng surat panutup anjeun ka info@nebraskademocrats.org. #NebDems

MACA DEUI.

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan pikeun ngabantosan kami ngabantosan Dems meunang di 2022 sareng salajengna! Urang butuh pitulung anjeun!

***

Gabung kami dina panggero Wilujeng sumping-ka-Pésta!! Urang nutupan topik sapertos pendaptaran pamilih sareng rédistricting.

Telepon salajengna nyaéta 26 Juli. Daptar didieu.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email gina@nebraskademocrats.org.

***

Daptar didieu pikeun Pelatihan Kaptén Blok NDP!

Program Kaptén Blok mangrupikeun program pangatur lingkungan urang.

***

Meunangkeun swag NDP anjeun dina NDP / kaos 101 toko! Aya seueur desain anu tiasa dipilih.

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Bill Bramhall.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: info@nebraskademocrats.org

###

Tingali acara NDP di dieu.

Tanggal penting

23 Juli:  Demokrat Bela Pilihan ngahadiran "Rise Up 4 Hak Aborsi"

23 Juli: Gretna canvassing acara kalawan Angie Lauritsen pikeun Legislatif

23 Juli: Sen Tony Vargas pikeun Kongrés sabtu minggu of Aksi

24 Juli: Kopi jeung Kartu acara kartu pos di Gretna

26 Juli: Wilujeng sumping di panggero Partéi

26 Juli: Mingguan Salasa Phone Bank

28 Juli: George Dungan pikeun Kickoff Pemilihan Umum Legislatif

28 Juli: Lancaster County Dems di Lancaster County Super Fair

28 Juli: Saunders County Fair (Wahoo) parade sareng Tony Vargas pikeun Kongrés

28 Juli: March kalawan Carol Getih pikeun Gubernur pa Saunders County Fair parade

30 Juli: Leumpang sareng Patty Pansing Brooks pikeun Kongrés dina Parade Hickman Hay Days

30 Juli: March kalawan Getih pikeun Gubernur di Otoe County Fair Parade

30 Juli: Leumpang Sareng Angie Lauritsen pikeun Legislatif di Gretna Days

30 Juli: DCDP Lit Drop pikeun calon state-wide

30 Juli: Benson Days Unity Parade sareng Tim Tony

2 Agustus: CD2 Volunteer Pamimpin Pelatihan Workshop Series

2 Agustus: Mingguan Salasa Phone Bank

4-7 Agustus: York County Demokrat di York County Fair

6 Agustus: NDP Yard Sign Drive-Thru di Grand Island

6 Agustus: NDP Yard Sign Drive-Thru di Lincoln

6 Agustus: NDP Yard Sign Drive-Thru di Hastings

6 Agustus: NDP Yard Sign Drive-Thru di Omaha

6 Agustus: March kalawan Getih pikeun Gubernur di Czech Festival Parade

9 Agustus: Mingguan Salasa Phone Bank

9 Agustus: Calon CD2 Tepang sareng Salam

11 Agustus: NDP Blok Kaptén Pelatihan

16 Agustus: Mingguan Salasa Phone Bank

20 Agustus: March kalawan Getih pikeun Gubernur Dina Panah ka Aerospace Parade

14 Okt: Acara Morrison Exon

22 Séptémber: NDP Blok Kaptén Pelatihan

8 Nopémber: Pamilihan Umum

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin