NDP pikeun ngaluncurkeun Mobile Mobile pikeun ngalayanan masarakat anu langkung saé di Nebraska

Proyék Kantor NDP Mobile dirancang pikeun ngabantosan partéy urang langkung saé berkomunikasi sareng ngalayanan masarakat urang.

Kantor-kantor bakal ngijinkeun urang pikeun nyayogikeun pihak-pihak lokal urang ku kit anu komprehensif sareng propésional anu tiasa dianggo pikeun pameran, parada, drive pendaptaran pamilih, sareng seueur deui.

Kantor-kantor ieu sayogi pikeun pihak-pihak kabupaten, kaukus afiliasi sareng déwan kawijakan, sareng operasional Démokratik sanésna.

Salaku inisiatif akar rumput, proyék gumantung kana kapamimpinan sareng partisipasi pamimpin lokal, sareng jalmi sareng kelompok anu milari nyuhungkeun Kantor Ponsel kedah siap-siap balikkeun kantor atanapi ngabantosan nganteurkeunana ka lokasi salajengna.

Kantor Mobile bakal ngandung ténda kanopi kanggo kagunaan luar, spanduk parade, méja, kumpulan pustaka anu komprehensif, rupa-rupa barang-barang dasar panyabaran, alat pertolongan pertama, sareng komponén tampilan opsional nalika dipénta.

Eusian formulir pamundut Kantor NDP Mobile!

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin