Resolusi NDP

Tingali tip sareng trik pikeun ngirim résolusi

2021

Resolusi ngeunaan Hate sareng Kekerasan Ngalawan Asia-Amerika & Pulo Pasifik

  • Disponsoran ku Quinton Corwin, LD 24 sareng Shirl Mora James, LD 30

Resolusi Ngagungkeun Pamulihan Dines Militer Anu Terhormat

  • Dikirimkeun ku James Harrold (LD2) Pupuhu Déwan Kulawarga sareng Militér sareng Dustin Jennings (LD10) Korsi Kapungkur sareng anggota Déwan Kulawarga Samaun sareng Militer

2020

Resolusi pikeun Upacara Pamilihan Bipartisan

  • Disponsoran ku Doc Moore, Kursi Kaukil Pedesaan, LD 47  

Resolusi pikeun ngahargaan veteran urang sareng Anggota Militer Ayeuna

  • Disponsoran ku Quinton Corwin, LD 24, sareng Shirl Mora James, LD 30

Resolusi pikeun Perluasan Pamilih Démokratik di Nebraska

  • Disponsoran ku Quinton Corwin, LD 24, sareng Shirl Mora James, LD 30

Resolusi ngeunaan Parobihan Iklim, Énergi Bersih, sareng Kaadilan Iklim

  • Disponsoran ku Stephanie Matejka, LD 46 sareng Ketua Panitia Konvensi

Resolusi sateuacanna Sasaruaan Kaadilan Ngaliwatan Solusi Berbasis Komunitas

  •  Dikintunkeun ku anggota komunitas JaKeen Fox / Diralat ku Precious McKesson, LD 13 / Dicandak ku Richard Register, LD 15

2019

Resolusi: Ngadukung Populasi Latin Nebraska Ngalangkungan Daérah Anu Béda di Nebraska 

  • Disponsoran ku Marta N maling sareng Yolanda Chavez Nuncio  

Resolusi: Perawatan Kaséhatan pikeun Sadayana 

  • Disponsoran ku Quinton Corwin 

Resolusi: Latihan sareng Praktek Kepekaan Budaya Diversitas 

  • Disponsoran ku Kimara Z. Snipe 

Resolusi: Ngaleungitkeun Resolusi AUMF 

  • Disponsoran ku Partai Démokrat Nasional  

Resolusi: Ngaudit tina Pentagon Budge

  • Disponsoran ku Partai Démokrat Nasional 

Resolusi: Ngarojong Kontrol Pakarang Nuklir 

  • Disponsoran ku Partai Démokrat Nasional 

Resolusi: Ngalawan Campuran Militer sareng Sanksi Ékonomi di Vénézuéla 

  • Disponsoran ku Partai Démokrat Nasional 

2018

Resolusi: Adilitas Pangrojong pikeun Calon Démokrat 

  • Disponsoran ku Rachel Carraher, Stephanie Matejka, sareng Scott Williams 

2017 

Resolusi: Manajemén Cai Irigasi 

  • Lulus ku SCC (Teu Daptar Sponsor) 

Resolusi: Resolusi Penjaga Lanceuk Kuring 

  • Lulus ku SCC (Teu Daptar Sponsor) 

Resolusi: Pembiayaan Kaamanan Sosial 

  • Lulus ku SCC (Teu Daptar Sponsor) 

Resolusi: Ngajaga Harta Wasta 

  • Disponsoran ku Jane Kleeb 

Resolusi: Ngarojong Tumuwuh sareng Ngolah Nebraska Hemp 

  • Disponsoran ku Gage County Demokrat 

Resolusi: Ngarojong Akses Ganja pikeun Pasién dina Perawatan Dokter 

  • Disponsoran ku Gage County Demokrat 

Resolusi: Ngadukung Tenaga Kerja Terpadu sareng Lalaki Anu Awéwé sareng Awéwé 

  • Disponsoran ku Patty Zieg

Resolusi: Ngalawan Serangan Kana Mangpaat Kaséhatan Kami 

  • Disponsoran ku Sue Martin 

Resolusi: Ngalawan Pangwangunan Dakota Access Pipeline 

  • Disponsoran ku Tom Tilden 

Resolusi: Putting Nebraska Kahiji dina Putusan Énergi 

  • Disponsoran ku CJ King 

Resolusi: Ngeureunkeun Transphobia 

  • Disponsoran ku Brandi Bosier 

Resolusi: Whiteclay 

  • Disponsoran ku Frank LaMere 

2016

Resolusi: Whiteclay 

  • Disponsoran ku Frank LaMerfe 

Resolusi: Tugas Penghasilan Dijamin Universal 

  • Disponsoran ku Fiona Matthews 

Resolusi: Teknologi 

  • Disponsoran ku Elaine Wells 

Resolusi: Teu Sanggup sareng Henteu Ditunda tina prosés Ngirim Delegasi Otomatis Digabungkeun "Superdelegates" kana Konvénsi Nasional Démokrat 

  • Disponsoran ku Scott Williams 

Resolusi: Ngadeg Ngalawan Pasatujuan Perdagangan Anu Teu Adil 

  • Disponsoran ku Joe Orsi 

Resolusi: Kauntungan Pupusna Kaamanan Sosial 

  • Disponsoran ku Larry Marvin 

Resolusi: Ngaganti nami Sherman County 

  • Disponsoran ku Brian Whitecalf 

Resolusi: Ngaganti ngaran Kabupatén pikeun Ngadukung Sejarah Asal 

  • Disponsoran ku Brian Whitecalf 

Resolusi: Pardoning Leonard Peltier 

  • Disponsoran ku Pamela Jean Owens 

Resolusi: Harga Medicare 

  • Disponsoran ku Linda Parker 

Resolusi: Ékspansi Medicaid 

  • Disponsoran ku Beureum Willow County Demokrat 

Resolusi: Pikeun Ngahargaan Lexie LaMere 

  • Disponsoran ku Frank LaMere 

Resolusi: Wates Gaji législatif 

  • Disponsoran ku Cody Tripp Pratt 

Resolusi: Samaun tanpa imah 

  • Disponsoran ku Brian Whitecalf 

Resolusi: Sarua pikeun Sadayana 

  • Disponsoran ku Ken Riter 

Resolusi: Babasan Ngasorakeun 

  • Disponsoran ku Lancaster County Demokrat 

Resolusi: Bahasa Anu Digunakeun Pikeun Ngagambarkan Anu Ngahasilkeun Penghasilan Tengah

  • Disponsoran ku Larry Marvin 

Resolusi: Unit integritas kayakinan 

  • Disponsoran ku Keitryn Zychal 

Resolusi: Aksesibilitas Kaukasus 

  • Disponsoran ku Lynn Redding 

Resolusi: Anti-Gerrymandering 

  • Disponsoran ku Benjamin Cass

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin