Nebraska Stonewall Dems Ngagungkeun Bulan Bangga!

"Bingah Bulan Bangga ti Nebraska Stonewall Demokrat! Kami ngahargaan sadaya aktivis sareng pemimpi, anu nempatkeun kerangka pikeun kasetaraan di sababaraha generasi sanaos padamelan ieu jauh ti réngsé. Ékuitas mangrupikeun tujuan sareng urang sadayana aya dina perjalanan ieu. Kami ngahargaan semangat, keragaman, sareng komunitas anu jero kulawarga LGBTQIA2S + kami sanés ngan ukur pikeun bulan ieu tapi ogé. "

–Sarah Cohen Walker, Korsi Démokrat Stonewall

12 Juni: Hastings sombong 

18-19 Juni: Star Kota sombong Lincoln

9-10 Juli: Heartland Pride Omaha 

Pesen kaos oblong Nebraska Stonewall anjeun didieu!

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin