Teu aya Joy DeJoy sareng seueur deui - #NebDems News

Tilas présidén * Donald Trump kedah najong diri dinten-dinten ieu nalika anjeunna ngantosan kabar ngeunaan naon anu anjeunna sareng panyawat MAGA yakin yén bakal diangkat deui ka jabatan kusabab "Big Lie" anu kapilih yén pamilihan éta dipaling ti anjeunna.

Barina ogé Trump, anu nganyenyerian pikeun Louis DeJoy janten US Postmaster General, peran anu langsung dianggo DeJoy pikeun ngaco pangiriman surat - pas dina pamilihan umum 2020.

Pikeun payung Trump, kalakuan DeJoy lami-lami, sapertos New York urang Andy Borowitz parantos nyatet:

Tatanggana Donald J. Trump nyarios yén aranjeunna parantos ningali anjeunna mariksa kotak surat di payuneun imahna "sababaraha kali sapoé" bari ngantosan naon anu disebatna "bewara panempatan deui" datang.

Mel sareng Tracy Klugi, anu cicing di gigireun Mar-a-Lago salami dua puluh tujuh taun ka pengker, nyarios yén Trump mimiti ngariksa kotak surat heula énjing-énjing, sakapeung nganggo baju mandi sareng selopna.

"Kuring bébéja yén email henteu dugi ka tilu dinten paling, tapi anjeunna ngan ukur nyarios, 'Teu paduli ngantosan,'" saur Pak Klugi.

Numutkeun ka Ibu Klugi, Trump ngawartosan yén béja panempatanana bakal datang "dinten ayeuna," sareng anjeunna henteu hoyong sono.

"Nalika treuk surat sumping, anjeunna bakal katingali gumbira dina rarayna," saur manehna. "Teras anjeunna biasana angkat sareng sakumpulan katalog Pottery Barn sareng anu sanésna, sareng anjeunna ngan ukur duka nuju ka bumi."

Mr. Klugi nyarios yén anjeunna simpati sareng Trump sabab anjeunna émut "mariksa email pisan nalika kuring mimiti pensiunan."

"Upami anjeun henteu gaduh nanaon, suratna bakal janten titik puncak dinten anjeun," saurna. "Anjeunna kedah asup ka kebon atanapi sukwan. Saperkara. Anjeunna henteu tiasa neraskeun sapertos kieu. ”

***

Gabung sareng pengumpulan dana Lelang Silent NDP! Duit anu dikumpulkeun bakal dipaké pikeun ngabantosan milih Demokrat di peuntas kaayaan hébat Nebraska. Sumbangan anjeun ngabantosan dana program rumput anu épéktip kami anu épéktip, kalebet Blok Kaptén, kartu pos Wilujeng sumping-ka-Partéi, Panyebaran Sora-demi-Surat sareng Pitunjuk Pamilih.

Lélang Senyap bakal réngsé dina 30 Juli jam 10 wengi CT

Kami gaduh sababaraha barang anu hébat sareng bakal nuluykeun nambihan deui, janten parios sering halaman pelelangan.

Ngawitan nawar di dieu!

***

ICYM: Dewan redaksi Omaha World-Herald ngirimkeun smackdown anu paling pantes ka Gubernur Pete Ricketts pikeun ngirim pasukan negara bagian ka Texas dina kaayaan panceg tina pameuntasan wates ilegal dina potongan judulna: Nebraskan henteu kedah mayar paméran politik di perbatasan Texas:

… Intina nyaéta yén wajib pajak Nebraska aya dina kait pikeun sakitar satengah juta dolar, sareng pamaréntahan henteu diragukeun deui yén bakal narik kritik anu penting. Perjanjian 12 Juni ngira-ngira biaya dina $334,000 - sateuacan Gubernur Pete Ricketts ngalegaan panyebaran pikeun 15 tina 25 perwira anu dikirim ka Texas. … Kanggo naon?

***

NDP parantos ngaluncurkeun halaman wéb "Flip that Bacon" pikeun nargétkeun jabatan kongres Distrik Don Bacon ka-2 di 2022.

Komite Kampanye Kongrés Démokratik ngagaduhan CD2 salaku salah sahiji 22 daérah DPR anu kalapa anu kabuka atanapi dicekel ku Republik.

"Kami ngawangun koalisi pamilih anu unggul pikeun malikkeun korsi CD2 beureum janten biru," saur Kursi NDP Jane Kleeb. “Rep. Bacon pura-pura anjeunna sedeng nganggo sagala rupa titik nyarios palsu. Catetan sora Bacon nunjukkeun nilai-nilai saleresna tina ngabalikkeun bantosan pikeun usaha alit sareng kulawarga ogé awéwé anu ngalaman kekerasan. Nebraskans henteu resep bacon palsu sareng kami maksadkeun Don tetep dipertanggungjawabkeun. "

Pencét di dieu pikeun buka situs Flip Bacon éta.

Di handapeun halaman utama aya slaider timeline anu ngadaptarkeun gaffes Bacon sareng sora sareng jabatan anu pikareueuseun nalika anjeunna jabatan.

Ogé, klik di dieu pikeun ngaunduh sareng ngabagi Flip yén grafik Bacon dina média sosial!


***

Gedong Bodas ngumumkeun usul 30 × 30 anu disebut America the Beautiful - nempatkeun 30 persén taneuh sareng cai bangsa dina status konservasi dugi ka 2030.

Sareng pikeun ngabantosan beluk ngeunaan rencana anu disebarkeun ku Ricketts sareng anu sanés, NDP parantos ngaluncurkeun sési sesi "Burgers and Beers" kanggo nyarioskeun bebeneran ngeunaan rencana Amérika anu Éndah.

Tingali dimana rapat salajengna atanapi nyungkeun hiji di daérah anjeun!

Maca blog Kursi NDP Jane Kleeb ngeunaan rencana di dieu.

***

Simpen tanggal pikeun Salam taunan kami ka Sénator! 14 Séptémber.

Kéngingkeun tikét sareng tabel ayeuna!

***

NDP parantos ngaluncurkeun proyek Kantor Seluler anu dirancang pikeun ngabantosan partéy urang langkung saé komunikasi sareng sareng ngalayanan komunitas urang di saluruh nagara.

Kantor Mobile bakal ngijinkeun kami pikeun nyayogikeun pihak-pihak lokal urang ku kit anu komprehensif sareng propésional anu tiasa dianggo pikeun pameran, parada, drive pendaptaran pamilih sareng seueur deui.

Aranjeunna sayogi pikeun parpol kabupaten, kaukus afiliasi sareng déwan kawijakan sareng operasional Démokratik sanésna.

Salaku inisiatif akar rumput, proyék ngagantungkeun kana kapamimpinan sareng partisipasi pamimpin lokal. Anu milari pamundut ka Kantor Mobile kedah siap-siap balikkeun kantor atanapi ngabantosan nganteurkeunana ka lokasi salajengna.

Unggal Kantor Seluler ngandung tenda kanopi kanggo panggunaan luar ruangan, spanduk parade, méja, kumpulan pustaka anu komprehensif, rupa-rupa barang-barang dasar panutup, alat pertolongan pertama sareng komponén tampilan opsional nalika dipénta.

Eusian formulir pamundut Kantor Mobile NDP!

Tingali halaman Rural Outreach kami.

***

Rangkaian latihan urang pikeun kampanye, dipimpin ku Sén Carol Blood, teraskeun.

Daptar sési salajengna Minggu, 25 Juli: Nyusun Stratégi Kampanye Anjeun. Diajar kumaha netepkeun tujuan kampanye anjeun pikeun kasuksesan kampanye pamungkas.

***

Anjeun pikir anjeun terang barang-barang anjeun? Gabung sareng NDP pikeun wengi anu senang sareng trivia! Lima puteran patarosan trivia mimitian ti politik ayeuna, politik jaman baheula, riwayat Nebraska sareng seueur deui. Candak tim anjeun genep, atanapi upami anjeun solo, kami bakal cocog anjeun sareng pamaén solo anu sanés.

7 Nov 2021: 6:30 sonten dugi ka 8:30 pm CT. Ngalangkungan Zum

***

Unggal taun dina tuang Morrison-Exon urang, anu mangrupikeun acara penggalangan dana taunan kami, kami ngagungkeun sukarelawan sareng pamimpin partai anu ngawangun sareng mekarkeun Nebraska Democratic Party.

Acara Morrison-Exon bakal diayakeun taun ayeuna dina 2 Oktober di Omaha. Kéngingkeun tikét sareng tabel di dieu.

Tenggat waktos pikeun ngirim penghargaan nyaéta 1 Séptémber jam 5.pm CT.

Kirimkeun nominasi di dieu.

***

Upami anjeun resep ngabantosan nyerat sababaraha Hurup ka Éditor - atanapi bahkan tamu op-ed - salami sataun payun atanapi langkung, punten daptar didieu pikeun ngabantosan kami ngadukung Demokrat sareng ideu kami.

Kami tiasa ngabantosan masihan petunjuk sareng nunjukkeun cara ngalebetkeun surat anjeun!

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.


***

Telepon wilujeng sumping-ka-Pesta parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos pendaptaran pamilih sareng redistricting. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 27 Juli sareng bakal nampilkeun Kevin O'Reilly, pamimpin gerakan Hak Katuhu pikeun Perbaikan.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

***

Kéngingkeun tikét anjeun ayeuna pikeun Helen Boosalis Inspirasi Awéwé Luncheon!

Gabung sareng sasama Dems nalika urang ngahargaan pajabat kapilih Démokratik awéwé urang di Nebraska dina acara ala-ala anu pikaresepeun ieu. Kami ogé bakal nampilkeun opat pangajén Beasiswa Awéwé anu Inspirasi pikeun ngahargaan Walikota Helen Boosalis.

Nampilkeun Keynote Speaker Lincoln City Councilwoman Sandra Washington!

***

Sukarelawan sareng NDP!

Eusian formulir ieu sareng kami bakal ngabantosan anjeun milarian daérah anu cocog sareng bakat sareng waktos anjeun. Kami peryogi sukarelawan pikeun sadayana ti mimiti éntri data dugi ka ngetok panto, tina ngabuktos dugi ka nyarios umum. Upami anjeun ngagaduhan katerampilan khusus anu anjeun badé anggo pikeun ngawangun pésta éta, punten nambihan éta dina koméntar.

Upami anjeun hoyong ngabantosan, kami tiasa nempatkeun anjeun damel.

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Mike Luckovich.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

###

Tanggal penting

24 Juli: Acara NDP Burgers and Beer di Gibbon

25 Juli: Pelatihan Kampanye: Nyusun Stratégi Kampanye Anjeun

28 Juli: Acara NDP Burgers sareng Beer di North Platte

4 Agustus: Acara NDP Burgers and Beers di Grand Island

6 Agustus: Helen Boosalis Inspirasi Awéwé Luncheon

14 Agustus: Acara NDP Burgers sareng Beer di Scottsbluff

22 Agustus: Acara NDP Burgers and Beer di Ft. Calhoun

1 Séptémber: Bates waktos pikeun ngirim nominasi pikeun NDP Morrison-Exon Awards

14 Séptémber: Salam ka Sénator Nagara

2 Oktober: Acara Morrison-Exon

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin