Gala Kerrey Nelson Inaugural kami mangrupikeun Kasuksesan anu ageung!

Gala Kerrey Nelson awal bulan ieu mangrupikeun kasuksésan anu ageung! Kami ngagaduhan waktos anu luar biasa ngahormatan seueur pisan Nebraska Dems sareng pamimpin - HATUR NUHUN ka sadayana anu muncul atanapi nyumbang kana padamelan urang! Tempo sadaya gambar dina Facebook sareng upami anjeun peryogi kembang usum liburan ieu sareng aya di daérah Omaha, mangga tingali salah sahiji sponsor tanda tangan acara éta, John Fox Desain!

Pictures from Kerrey Nelson Gala.

Wilujeng sumping deui ka sadaya juara anu dihormatan dina gala taun ieu pikeun tindakan luar biasa jasa, advokasi, sareng dedikasi ka komunitas urang sareng nilai-nilai Démokratik. Pariksa daptar juara, sponsor, sareng usaha leutik anu kami dukung di handapeun email ieu.

Ka sadayana anu hadir, kami nganuhunkeun ka anjeun pikeun pangrojong anu anjeun sadaya parantos nunjukkeun ka pihak kami; solidaritas anjeun naon ngajadikeun Nebraska Dems jadi kuat. Pangrojong anjeun, sumbangan anjeun, sareng sora anjeun bakal meunang kami pamilihan ieu.

Hatur nuhun deui, sarta kami miharep pikeun nempo anjeun sadayana deui taun hareup.

Hayu urang biru badag,

Patugas NDP Kleeb, Cinta, Ligon, Kaminski, Kessler na Matejka

Kerrey Nelson Gala Award Winners

Klik di dieu pikeun bios winners pangajén sarta leuwih rinci

Preston Cinta Jr Sukarelawan Award

Panghargaan ieu dipasihan ka sukarelawan anu teu bosen di unggal Kacamatan Kongrés anu ngagambarkeun sumanget Nebraska Democratic Party.

Juara CD1:

Hannah Wroblewski & Edward T. Ventura

 

Juara CD2:

Meghan Rivera

 

Pemenang CD3:

Kay Thomas & Randy Fair

 

Schimek Quirk County Partéi Sukarelawan Award

The Schimek Quirk Award dibere ka sukarelawan pihak county anu digawé tirelessly ngamajukeun kagiatan jeung nilai Partéy Démokratik di county maranéhna.

juara:

Marthaellen Florence

 

Award Carrie Howard Sunshine

Penghargaan Sunshine dipasihan ka individu anu dédikasi pikeun ningkatkeun Nebraska Democratic Party sareng komunitasna salaku sekutu pikeun nilai Démokratik urang.

juara:

Tim Ganja Médis

  • Sén Adam Morfeld
  • Sén Anna Wishart
  • Crista Eggers
  • Daniel Gutman
  • Trish Petersen

 

Anne Boyle Young Demokrat Award

Penghargaan Anne Boyle dipasihan ka jalma ngora sahandapeun 35 (ngagunakeun kriteria umur Demokrat Muda) pikeun kagiatan sukarelawan luar biasa sareng partisipasi dina organisasi Demokrat Muda Nebraska sareng pihak nagara.

juara:

Mike Lee

 

Mike Fahey Blok Kaptén Award

Panghargaan Mike Fahey dibere ka Kaptén Blok anu mana luhur tur saluareun dina usaha canvassing maranéhanana sarta ngobrol jeung tatanggana.

juara:

Bev Bodas

 

Brad Ashford Propinsi Sénator kawani Award

Penghargaan Brad Ashford dipasihan ka Sénator Nagara ayeuna anu nunjukkeun kayakinan, dukungan pikeun platform pésta urang, sareng kapamimpinan di Legislatif.

juara:

Sén Wendy DeBoer

 

Kursi Partéi Propinsi Kleeb Award

Panghargaan Kursi Partai Nagara dipasihan ka jalma atanapi kelompok anu dipilih ku Ketua NDP.

juara:

Nu kasép Seth Beunghar (3 Januari 1989 - 10 Juli 2016). Indung sareng bapa Seth Rich parantos nampi panghargaan dina mémori na.

 

Frank LaMere Galéri Kinérja Award.

Frank LaMere Hall of Fame Award mangrupikeun panghargaan pangluhurna anu dipasihkeun ku Nebraska Democratic Party. Frank LaMere mangrupikeun pribumi Amérika munggaran anu janten anggota Komite Nasional Démokratik sareng anjeunna ngadegkeun caucuses Amérika pribumi nagara sareng nasional.

juara:

Patty Zieg

 

Kerrey Nelson Gala Sponsor jeung Usaha Leutik Kami Dirojong

  • Hatur nuhun husus ka John Fox Desain pikeun centerpieces kembang geulis Gala urang
  • Katie Weitz
  • Walikota Leirion Gaylor Baird
  • Hon. Bob Kerrey
  • Boozy Babes
  • Mintonkeun ngalamun
  • Solusi BCom
  • Ho-Chunk, Inc.
  • Serikat Lokal IBEW 22
  • Lancaster County Démokrat
  • LiUNA Lokal Union 1140
  • Asosiasi Atikan Propinsi Nebraska
  • Asosiasi Atikan Omaha
  • Uni Pejuang Seuneu Profesional Omaha
  • Desain Babak sareng Babak, Justin Kemerling sareng Adam Casey
  • Douglas County Démokrat
  • Lancaster County Démokrat
  • Démokrat Sarpy County
  • Sharlette Schwenninger
  • Kaos 101
  • ActBlue
  • Unionist Printing
  • Nyitak otomatis
  • Awéwé Anu Lumpat
  • Frontier Bag Company Inc.
  • Sen. John Cavanaugh
  • Brian jeung John Fahey
  • Lokomotif Baraya BLET
  • Surat Wildfire

Siga tulisan ieu?