Politik Pandemi sareng sanésna deui - #NebDems News

Hiji hal anu pikaseurieun parantos kajantenan ti Joe Biden ngalih ka White House. Présidén, henteu sapertos anu sateuacanna, Ol 'Naon Ngaranna, saleresna netepkeun janji-janji anu parantos dijantenkeun sateuacan atanapi pas saatos jabatan.

Henteu kirang anu pengumuman Biden minggu ieu yén bakal aya vaksin Covid-19 anu cekap pikeun sadaya jalma déwasa di akhir Mei. Biden parantos jangji bakal sahenteuna 100 juta nembak vaksin kovalén kana panangan masarakat Amérika dina 100 dinten munggaran. Kami parantos aya dina 80 juta atanapi langkung.

Ieu narik panon sindiran - sareng pulpen - The New Yorker's Andy Borowitz:

Saatos Joe Biden ngumumkeun yén bakal aya vaksin anu cekap pikeun sadaya urang Amerika dewasa di akhir bulan Méi, urang Republik ngarah ka Présidén nyobian nyetak poin politik ku ngeureunkeun pandemi éta.

Anu mingpin tuduhan éta nyaéta Pimpinan minoritas DPR, Kevin McCarthy, anu nyebat tindakan anti-pandemi Biden "politik partisan anu paling parah."

"Janten ayeuna urang terang yén pandemi bakal ditumpes ku Gedong Bodas anu saratus persén dikawasa ku Demokrat," saurna. "Dimana kahijian anu disebut, Présidén Biden?"

Sénator Ted Cruz satuju. "Saatos sumpah yén bakal aya vaksin anu cekap dina bulan Juli, Joe Biden ngalanggar janji sareng ayeuna nyarios Méi," saur anggota parlemen Texas. "Saur masarakat Amérika bakal ningali ngalangkungan ieu."

Tungtungna, Sénator Ron Johnson nyebat tindakan Biden pikeun nyandak pandemi éta nutup "terang-terangan," nambihan, "Ieu ngan ukur upaya séjén pikeun ngabatalkeun warisan Donald Trump."

***

Nebraskan parantos katarajang parah ku krisis COVID-19. Gubernur urang kedah ngalakukeun naon-naon anu dimampuhkeun pikeun langkung seueur nembak Nebraskan, khususna jalma-jalma anu padamelan kritis sareng profesi sapertos guru sakola umum urang.

Ayeuna, Nebraska mangrupikeun nagara bagian paling parah dina vaksinasi.

Nebraska Democratic Party ngalaksanakeun a 1-sual-poll pikeun ngukur naon anu dipikirkeun ku jalma-jalma di sakumna nagara ngeunaan kapamimpinan Gubernur Ricketts salami krisis COVID-19.

Mangga wartosan kami naon anu anjeun pikirkeun sareng bagikeun ka sasama Nebraskans.

***

Catet tanggalna!

Tina halaman Facebook Jim Hightower: Nalika anjeun mikirkeun lokusi inovasi sareng aksi anu maju, naha anjeun mikir… Nebraska? Jane Kleeb ngalakukeun, sareng Hightower bakal lungguh ngobrol sareng anjeunna ngeunaan kumaha anjeunna nyandak Partéy Démokratik di dinya - sareng nasional - ku badai! Buku anu anyarna, "Panen Sora: Kumaha Demokrat Tiasa Menang Deui di Amérika Padesaan," nunjukkeun strategi inklusif sareng intersectional akar rumput pikeun meunangna sanés ngan ukur demi unggul, tapi pikeun nyatana ngarobah.

***

Kami multibasa!

Kami parantos gaduh pilihan tarjamahan pikeun sababaraha waktos pikeun ngamungkinkeun para panyatur Spanyol maca halaman wéb NDP.

Minggu ayeuna, kami nambihan tombol tarjamah pikeun Vietnam, Arab sareng Sudan pikeun ngalibatkeun komunitas imigran anu hirup.

Sumebar kecap!

 

***

Pelatihan Calon: Hoyong Abdi terang.

Gabung sareng Sen Carol Blood sareng pajabat anu kapilih pikeun latihan pikeun diajar ngeunaan prakték anu pangsaéna pikeun calon sareng pajabat anu kapilih pikeun kampanye na. Pelajaran konci, diajar ku cara anu sesah, bakal dibagi. Seueur waktos bakalan kanggo Q + A.

Urang bakal ngalangkungan sababaraha topik sareng panelis, anu bakal masihan tanggapan sareng conto stratégi kampanye nyalira.

Panelis urang bakal kalebet: Sens. Jen Day sareng Terrell McKinney, calon législatif 2020 Allison Heimes, Komisaris Lancaster County Christa Yoakum, Anggota Dewan Kota Lincoln James Michael Bowers sareng Anggota Dewan Komunitas Diajar Lisa Schoenberger.

Sabtu, 6 Maret jam 10 enjing CT, 9 enjing MT.

***

Upami anjeun resep ngabantosan nyerat sababaraha Hurup ka Éditor - atanapi bahkan tamu op-ed - salami sataun payun atanapi langkung, punten daptar didieu.

Kami bakal ngintunkeun anjeun email nalika aya masalah anu mencét anu saé pikeun LTE atanapi tamu op-ed sareng nyungkeun sukarelawan. Kami bakal nyayogikeun bantosan sareng dorongan.

***

Pariksa batu tulis urang Calon Démokratik anu hadé pikeun pamilihan kota 2021 di Lincoln sareng Omaha!

Tingali aranjeunna didieu.

Sareng tingali inpormasi sora sareng tanggal penting dina Pusat Undian NDP.

***

Partai Republik parantos ngaluncurkeun serangan dina prosés pamilihan umum urang di Nebraska di Déwan Legislatif.

Sakumaha dilaporkeun ku Omaha World-Herald, Sén Sen. Julie Slama ngenalkeun tagihan anu ngabutuhkeun pamilih pikeun nunjukkeun KTP dina raraga nyalonkeun sora sareng upaya anu sanés pikeun ngarobih cara Nebraska nyayogikeun lima sora Electoral College na - anu ngabantosan Présidén Joe Biden sareng Wakil Présidén Kamala Harris kéngingkeun Gedong Bodas

Duanana tindakan parantos dédéngéan minggu ieu sateuacan Komite Urusan Pamaréntah, Militer sareng Samaun.

Pencét di dieu pikeun ningali naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngabantosan upaya-upaya éta.

Pencét di dieu pikeun maca Preston Love, Jr ngeunaan panerapan panerapan éta.

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.


***

NDP mangrupikeun ringkes Sumbangan Donor sareng Sukarelawan Grassroots. Kami bakal fokus kana kasuksésan 2020 sareng ngarepkeun 2021-2022.

Kami arepkeun anjeun bakal ngiringan. Unggal rapat kedahna kirang langkung 1 jam (presentasi 30 menit, 30 menit P&P). Punten bagikeun éta sareng kontak sareng anggota anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan patalékan, mangga dihubungi Diréktur Keuangan Precious McKesson di [email protected]

Acara-acara dimimitian jam 6 sonten Waktos Pusat / 5 sonten Waktos Gunung.

–Maret 8: Pengarahan Sukarelawan Donor sareng Grassroots

***

Wilujeng sumping di telepon ti Partéi parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos pamilihan kota, pendaptaran pamilih sareng Perpustakaan. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 9 Maret kalayan calon pamilihan umum kota Omaha sareng Lincoln.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

***

Daptar didieu gabung sareng Amanda Gorman, Hillary Clinton, Speaker Nancy Pelosi sareng Chrissy Teigen pikeun acara Poé Wanoja Internasional ieu pikeun ngabantosan milih calon awéwé. Mudah-mudahan pendak deui dina 8 Maret!

Jam 6 sonten CT sareng 5 sonten MT.

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Ann Telnaes judulna "Lampu kaluar deui di Texas" salaku réspon tina pengumuman Gubernur Texas Greg Abbot pikeun ngeureunkeun maké masker wajib.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

                                                                   ###

Tanggal penting

6 Maret: Pelatihan Calon: Hoyong Abdi terang

6-7 Maret: Rapat telepon Komite Pusat Nagara

8 Maret: Pengarahan Sukarelawan Donor sareng Grassroots

14 Maret: 2021 Perayaan Patriot LCDP

26 Maret: Poé kamari pikeun nyungkeun kartu suara dina pamilihan umum utami kota Lincoln sareng Omaha

6 April: 
Pamilihan Utama Lincoln sareng Omaha 6 April

6 April: 
Wilujeng sumping di panggero Partéi

20 April: 
Wilujeng sumping di panggero Partéi

23 AprilPoé kamari kanggo nyungkeun sora sora mimiti ku mail kanggo pamilihan umum Kota Lincoln

30 April: Poé kamari kanggo nyungkeun sora sora mimiti pikeun pamilihan umum Kota Omaha

4 Mei: Pamilihan Umum Lincoln

4 Mei: 
Wilujeng sumping di panggero Partéi

11 Méi: 
Pamilihan Umum Omaha

11 Méi: Wilujeng sumping di panggero Partéi

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin