Polling nunjukkeun Trump sareng Biden dina usum panas anu paéh, Bolz dina jarak anu keuna tina Fortenberry

Polling anyar dilakukeun di Distrik Kongrés ka 1 Nebraska pikeun Kate Bolz pikeun kampanye Kongrés nunjukkeun Présidén Donald Trump sareng Wakil Présidén Joe Biden dina kaayaan panas maot pikeun meunang sora pamilihan umum. Sénator Propinsi Kate Bolz aya dina jarak anu mencolok tina Wakil républik Jeff Fortenberry.

Didorong ku kalungguhan 15 poin di Lancaster County, Biden ayeuna polling dina margin error pikeun pamilihan Nopémber (46 persén dugi ka 48 persén), ayunan gedé-gedéan dina kahadéan Demokrat tina hasil 2016.

Nalika pamilih di kabupatén ngupingkeun caritaan Kate, ogé plus sareng minus duanana calon, balapan Kongrés pikeun NE-01 ngalih ka margin balapan kasalahan ogé.

"Kami gaduh calon anu paling kompetitif anu urang gaduh dina 20 taun ngajalankeun di CD1 - Kate Bolz," saur Pupuhu NDP Jane Kleeb. "Wakil Présidén Biden sareng Sénator Kate Bolz ngabuktikeun yén Demokrat tiasa meunang di tempat anu teu disangka-sangka. Ayeuna salaku Démokrat sareng Kamerdékaan urang kedah babarengan pikeun ngabuktikeun yén urang tiasa meunang balapan ieu sareng ngeureunkeun kakawasaan hiji-pihak di nagara kami. "

Anggap pamilih anu sami sapertos di 2016, margina 21 poin Trump parantos ngejat sareng balapan présidén ayeuna kabeungkeut sacara statistik.

Sedengkeun Donald Trump ngagaduhan peringkat anu pikaresepeun dina jero cai (dikurangan 31) kalayan pamilih Independen anu dikenal sorangan, Wakil Présidén Biden ngagaduhan peringkat anu hadé.

Nyocogkeun - atanapi bahkan ngadeukeutan - sora présidén cekap pikeun nempatkeun korsi ieu di buruan pikeun calon Démokrat handap-undian di NE-01, kalebet Bolz.

Éta ogé pantes diperhatoskeun Nathan L. Gonzales & Jacob Rubashkin tina Asosiasi Konsultan Politik Amérika nembe nempatkeun Distrik ka 1 Nebraska di na "Ras pikeun Lalajo"  daptar.

Poling ka 1 Distrik dilakukeun ku Strategi 360 nganggo survey modeu campuran pikeun 400 kamungkinan pamilih Nopémber 2020 di Distrik Kongrés ka-1 Nebraska.

Kami ngan ukur meunang ku sumber anu diperyogikeun - nyumbang, sukarelawan sareng sora. Hayu urang ngadamel sajarah ku ngirim awéwé anu mimiti pikeun ngagambarkeun Distrik Kongrés ka-1!

Sumbangan

Sukarelawan

Kéngingkeun Aplikasi Sora Ngirim Surat

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin