Kaluaran Pers: NDP's Kleeb nyauran Bacon, Fortenberry sareng Smith pikeun milih ngalawan ukuran infrastruktur

Pupuhu NDP Jane Kleeb ngabeledug Nebraska GOP Wakil. Don Bacon, Jeff Fortenberry sareng Adrian Smith pikeun milih ngalawan versi DPR ngeunaan panerapan infrastruktur utama dina dinten Kemis.

Déwan Perwakilan panerapan infrastruktur disatujuan ngawangun deui jalan-jalan Amérika anu runtuh, sasak, sistem cai sareng angkutan umum, sareng anu sanésna. INVEST in America Act bakalan nyayogikeun $715 milyar dina waragad pikeun proyek infrastruktur, kalebet $343 milyar kanggo jalan, sasak, sareng program kaamanan; $109 milyar pikeun transit; $95 milyar pikeun panumpang sareng angkutan barang; $117 milyar pikeun cai minum; sareng $51.25 milyar pikeun infrastruktur limbah.

Ngan ukur dua urang Republik anu milih ukuran éta.   

"Bacon, Fortenberry sareng Smith parantos ngabuktoskeun deui yén aranjeunna bakal milih partéyna pikeun kahadéan Nebraska sareng bangsa unggal waktos," saur Kleeb. "Éta pathetic - sareng hina."

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin