Kaluaran pencet: Kleeb NDP nyatakeun sora ngalawan narapidana Trump dina sidang pangadilan

Pupuhu NDP Jane Kleeb dikutuk Sénator Republik - kalebet Sén Deb Debcher - pikeun milih ngabébaskeun tilas Présidén Donald Trump dinten Saptu dina sidang pengadilan na ku tuduhan yén anjeunna nyababkeun kerusuhan Capitol 6 Januari anu ningali lima urang maot. Sora éta 57-43 kalayan ngan tujuh Anggota parlemén GOP milih sora anu salah. Dibutuhkeun sahenteuna 67 sénator pikeun dihukum.

"Deb Fischer tumaros naon anu anjeunna lakukeun - toed garis GOP sareng ngalakukeun sakumaha anu dipasihkeun," sa Kleeb. "Anjeunna pengecut, sapertos anu sanés anu milih pikeun henteu yakin kana kayakinan.

"Sén Sasse pantes aprésiasi sadayana pikeun ngupingkeun buktina sareng sora pikeun ngahukum Trump. Kami ngarepkeun Sen. Sasse teras neraskeun kecap-kecapna ku sora sareng aksi, "sa Kleeb. 

“Sen. Fischer hoyong milari gubernur di 2022, sareng teu aya patarosan yén Nebraskans bakal émut yén anjeunna tetep nangtung sareng Trump sanaos anjeunna ngahasut hiji mob anu paéh anu maéhan pulisi. "

###

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin