Siaran Pers: Pamingpin Nebraska Democratic Party ngahargaan ulang taun rajapati George Floyd

Pamingpin NDP beuratna dina Salasa nalika bangsa éta nyirian ulang sataun pupusna George Floyd di tangan pulisi Minneapolis.

Floyd dibunuh nalika perwira pulisi, Derek Chauvin, nahan tuur kana beuheung na langkung ti salapan menit.

"Kami tetep George Floyd sareng kulawargana dina sholat," saur Wakil Ketua NDP, Spencer Danner. "Urang kedah émut yén aya seueur padamelan anu kedah dilakukeun pikeun tanggung jawab dina nami George Floyd, Daunte Wright, Breonna Taylor, sareng seueur teuing anu tiwas."

Charlene Ligon, anu ngajabat salaku Komite Nasional Démokratik sareng Ketua Partéy Démokratik Sarpy County, nyatakeun yén sistemisme rasisme kedah disapu. 

"Teu aya anu kedah aya résiko kusabab warna kulitna," saur Ligon. "Urang kedah ngalakukeun anu diperyogikeun. Anggota parlemén Republik kedah ngiringan Demokrat pikeun ngalirkeun Kaadilan George Floyd dina Polisi Act. "

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin