Prickly Pete sareng seueur deui - #NebDems News

Lamun datang ka nyieun pernyataan imbecilic na grandstanding pulitik, ol ol 'Gubernur Pete Ricketts saluareun diandelkeun. Anjeunna duit di bank.

Sareng Ol' Prickly Pete ogé parantos milih seueur gelut, khususna akhir-akhir ieu. Anjeunna ayeuna pasea sareng Universitas Nebraska-Lincoln Canselor Ronnie Green pikeun gaduh temerity pikeun ngembangkeun rencana keragaman UNL, katelah a Lalampahan pikeun Anti Rasisme jeung Equity Ras.

"Kuring kaleungitan sadayana kapercayaan ka Ronnie Green sabab anjeunna nyasabkeun kuring ngeunaan naon program ieu, sareng ngeunaan téori balapan kritis, ”Ricketts bellowed, invoking a GOP herring beureum populér.

Anjeunna ogé parantos bentrok sareng Dewan Pendidikan nagara sababaraha kali taun ieu, kalebet dina usulan tungtunan atikan kaséhatan anu bakal ngasupkeun diskusi ngeunaan identitas gender jeung orientasi seksual kana palajaran.

"Pendidikan séks sareng topik kontroversial sanésna kedah dibahas di bumi," saurna. "Tanggung jawab ieu henteu kedah ditanggung ku guru di sakola."

Jeung dina minggu kaliwat, anjeunna terus ngabéréskeun pejabat kaséhatan Nebraska, Dr Anthony Fauci sareng Présidén Joe Biden leuwih usaha maranéhna pikeun nyegah pandémik COVID.

"Nebraska parantos ngajaga salah sahiji tingkat maotna koronavirus anu panghandapna sareng ngajagi kapasitas rumah sakit urang sadayana tanpa lockdowns, tanpa mandat topéng, sareng tanpa mandat vaksin," saur anjeunna. "Kami henteu bakal nuturkeun Administrasi Biden atanapi kabijakan draconian Dr. Fauci."

Naha éta hartosna Nebraska langkung ti 313,000 kasus COVID sareng 3,000-tambah maotna tiasa ditampi salami Pete tiasa nyitak poin politik kalayan dasar radikal na?

***

Dina tradisi opat Pinocchios anu dipasihkeun ku pameriksa fakta Washington Post, kami hoyong terang upami anjeun mendakan fibs, bohong atanapi kabohongan ti politikus GOP Nebraska dina média atanapi iklan kampanye.

Upami anjeun terang ngeunaan bohong GOP di Nebraska, eusian formulir ieu sarta kami bakal nambahan ka daptar tumuwuh.

***

Présidén Biden dina 15 Nopémber nandatanganan undang-undang anu nyapu $1,2 triliun ukuran infrastruktur, notching prestasi anu geus lila eluded miheulaan na di White House, Donald Trump. The panerapan, nu bakal mawa $3 milyar ka Nebraska, Tujuanana pikeun ningkatkeun jalan nagara, sasak, pipa, palabuhan sareng sambungan Internét. Trump parantos sababaraha kali nyobian sareng gagal pikeun ngamankeun perjanjian infrastruktur bipartisan.

Bagikeun sababaraha grafik Infrastruktur NDP anu saé di dieu.


***

Karyawan anu dihijikeun di opat pabrik produksi sereal Kellogg, kalebet hiji di Omaha, parantos milih "sangat ageung" pikeun nolak perjanjian saheulaanan anu dihontal minggu kamari. Kellogg Co., dina hiji pernyataan anu dileupaskeun Salasa, nyarios yén éta kuciwa sareng yén lirén padamelan anu berkepanjangan parantos "ngantunkeun kami henteu aya pilihan tapi nyéwa karyawan permanén.

Naha anjeun badé nangtung sareng aranjeunna? Tambahkeun ngaran anjeun kana petisi ayeuna.

Ti Nebraska AFL-CIO: Punten pertimbangkeun ngabantosan baraya BCTGM Lokal 50G urang mogok di Kellogg's. Mogokna ampir dina 11 minggu. Sakumaha anjeun terang, sembako mangrupikeun salah sahiji daérah anu mimiti dipotong ku jalma nalika panghasilan ketat. Punten pertimbangkeun pikeun ngabantosan penyerang anu peryogi ku barang-barang anu didaptarkeun dina flyer Food Drive anu napel.

Aya dua titik turunna:

  • BCTGM Lokal 50G kantor, 8984 J Street, Omaha
  • Serikat Steel Pagawe Lokal 286, 5724 Seward Ave., Lincoln

***

Masih aya waktos kanggo ngeusian Survey Pemilih 2021 kami! Ngan klik di dieu.

***

Upami anjeun hoyong kéngingkeun kompilasi harian kami tina warta luhur sareng titik omongan DNC PLUS blog mingguan kami, kirimkeun email ka kevin@nebraskademocrats.org

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan! Anjeun tiasa ngabantosan kami ngabantosan Dems meunang!


***

Rangkaian latihan urang pikeun kampanye, dipimpin ku Sén Carol Blood, teraskeun.

Ngadaptar di dieu pikeun sési salajengna 29 Désémber: Pelatihan Calon NDP - Patarosan Ti Calon Kami

***

Gabung kami dina panggero Wilujeng sumping-ka-Pésta!! Urang nutupan topik sapertos pendaptaran pamilih sareng rédistricting. Kami ogé bakal masihan caucuses sareng dewan kami pikeun ngobrol ngeunaan tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa aub.

Telepon salajengna nyaéta 14 Désémber, nalika urang bakal tradisi liburan sareng tuangeun liburan karesep.

Daptar didieu.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email gina@nebraskademocrats.org.

***

Meunangkeun swag NDP anjeun dina NDP / kaos 101 toko!

Aya seueur desain, kalebet sababaraha swag Jomaha / Blue Dot anu saé!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Mike Luckovich.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: info@nebraskademocrats.org

###

Tanggal penting

14 Désémber: Sen Matt Hansen pikeun Lancaster County Clerk Fundraiser

14 Désémber: Partéi Libur Sen Wendy DeBoer

15 Désémber: 
Pangumpulan dana pra-libur pikeun milih ulang Sen Machaela Cavanaugh

16 Désémber: Getih Sen, calon gubernur Démokratik, "Papanggih Calon" acara di North Omaha

18 Désémber: Getih Drives sakuliah Nebraska - Omaha

19 Désémber: Getih Drives sakuliah Nebraska - Lincoln

29 Désémber: Pelatihan Calon NDP - Patarosan Ti Calon Kami

30 Désémber:  Getih Drives sakuliah Nebraska - Elkhorn

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin