Regurgitating Ricketts sareng seueur deui - #NebDems News

Kami henteu terang kumaha waktos Gubernur Pete Ricketts kéngingkeun poin-poin ngobrol sapopoéna tina GOP, tapi ku GAWD anjeunna henteu nyéépkeun waktos - nol, zilch, nada - ngadaptarkeun naon waé anu dikirim partai ka anjeunna.

Akhir-akhir ieu, ol Pete leungiteunana - babarengan sareng sésana GOP - kusabab ancaman anu disebatkeun pikeun barudak anu urang resep upami urang henteu mupus Teori Balap Kritik tina kurikulum urang.

Lebetkeun indomitable - sareng lumayan - Eugene Robinson ti Washington Post

Républik Republik anu pas pikeun téori balap kritis henteu langkung ti ngan ukur usaha pikeun ngamajukeun basis Bodas anu pésta ku ngabantah sajarah anu didokumentasikan sareng bebeneran anu henteu raoseun.

Kontroversi anu didamel ieu henteu aya hubunganana sareng tiori balap kritis anu nyata, anu, terus terang, mangrupikeun hal garing sareng arcane tina seminar sakola lulusan. Éta sadayana ngeunaan anu ngageterkeun pamilih Bodas pikeun yakin yén aranjeunna ngancam kumaha waé upami sistem pendidikan urang ngalakukeun upaya anu bermakna pikeun ngajarkeun fakta perjuangan panjang bangsa sareng ras.

Anggota parlemén nagara Républik nurunkeun dirina pikeun mutuskeun kumaha sajarah tiasa sareng henteu tiasa diajarkeun di sakola - sareng blowhards sapertos Sen. Ted Cruz (R-Tex.), Anu ngingetkeun yén barudak diajar "unggal jalma Bodas mangrupikeun rasialis”- terang persis naon anu aranjeunna laksanakeun. Aranjeunna narékahan pikeun nyiptakeun krisis dimana teu aya anu ngarep-ngarep ngadorong jumlah pangunjung GOP dina pamilihan umum tengah taun payun.

Éta muslihat sinis. Tapi pésta daék pura - malah ayeuna - yén Donald Trump panginten kumaha waé ogé meunang pamilihan umum anjeunna éléh jelas nganut sinisme salaku idéntitas inti na.

… Bangsa ieu tiasa ditebus - tapi henteu tanpa mimiti ngaku peryogi panebusan. Partai Republik nyoba nyaram pangakuan éta, sareng ngalakukeun éta pikeun kauntungan politik jangka pondok. Flap over téori ras kritis ngan ukur panipuan séjén ti pésta anu henteu percaya kana nanaon kecuali ngudag kakawasaan anu teu kawincik.

***

NDP parantos ngaluncurkeun halaman wéb "Flip that Bacon" pikeun nargétkeun jabatan kongres Distrik Don Bacon ka-2 di 2022.

Komite Kampanye Kongrés Démokratik ngagaduhan CD2 salaku salah sahiji 22 daérah DPR anu kalapa anu kabuka atanapi dicekel ku Republik.

"Kami ngawangun koalisi pamilih anu unggul pikeun malikkeun korsi CD2 beureum janten biru," saur Kursi NDP Jane Kleeb. “Rep. Bacon pura-pura anjeunna sedeng nganggo sagala rupa titik nyarios palsu. Catetan sora Bacon nunjukkeun nilai-nilai saleresna tina ngabalikkeun bantosan pikeun usaha alit sareng kulawarga ogé awéwé anu ngalaman kekerasan. Nebraskans henteu resep bacon palsu sareng kami maksadkeun Don tetep dipertanggungjawabkeun. "

Pencét di dieu pikeun buka situs Flip Bacon éta.

Di handapeun halaman utama aya slaider timeline anu ngadaptarkeun gaffes Bacon sareng sora sareng jabatan anu pikareueuseun nalika anjeunna jabatan.

Ogé, klik di dieu pikeun ngaunduh sareng ngabagi Flip yén grafik Bacon dina média sosial!


***

Gedong Bodas ngumumkeun usul 30 × 30 anu disebut America the Beautiful - nempatkeun 30 persén taneuh sareng cai bangsa dina status konservasi dugi ka 2030.

Sareng pikeun ngabantosan beluk ngeunaan rencana anu disebarkeun ku Ricketts sareng anu sanés, NDP parantos ngaluncurkeun sési sesi "Burgers and Beers" kanggo nyarioskeun bebeneran ngeunaan rencana Amérika anu Éndah.

Tingali dimana rapat salajengna atanapi nyungkeun hiji di daérah anjeun!

Maca blog Kursi NDP Jane Kleeb ngeunaan rencana di dieu.

***

Simpen tanggal pikeun Salam taunan kami ka Sénator! 14 Séptémber.

Kéngingkeun tikét sareng tabel ayeuna!

***

NDP ngaluncurkeun proyek Kantor Seluler anu dirancang pikeun ngabantosan partéy urang langkung saé komunikasi sareng sareng ngalayanan komunitas urang.

Kantor-kantor bakal ngijinkeun urang pikeun nyayogikeun pihak-pihak lokal urang ku kit anu komprehensif sareng propésional anu tiasa dianggo pikeun pameran, parada, drive pendaptaran pamilih, sareng seueur deui.

Kantor-kantor ieu sayogi pikeun pihak-pihak kabupaten, kaukus afiliasi sareng déwan kawijakan, sareng operasional Démokratik sanésna.

Salaku inisiatif akar rumput, proyék gumantung kana kapamimpinan sareng partisipasi pamimpin lokal, sareng jalmi sareng kelompok anu milari nyuhungkeun Kantor Ponsel kedah siap-siap balikkeun kantor atanapi ngabantosan nganteurkeunana ka lokasi salajengna.

Kantor Mobile bakal ngandung ténda kanopi kanggo kagunaan luar, spanduk parade, méja, kumpulan pustaka anu komprehensif, rupa-rupa barang-barang dasar panyabaran, alat pertolongan pertama, sareng komponén tampilan opsional nalika dipénta.

Eusian formulir pamundut Kantor Mobile NDP!

Tingali halaman Rural Outreach kami.

***

Rangkaian latihan urang pikeun kampanye, dipimpin ku Sén Carol Blood, teraskeun.

Ngadaptarkeun sési salajengna dina tanggal 25 Juli: Nyusun Stratégi Kampanye Anjeun. Diajar kumaha netepkeun tujuan kampanye anjeun pikeun kasuksesan kampanye pamungkas.

***

Anjeun pikir anjeun terang barang-barang anjeun? Gabung sareng NDP pikeun wengi anu senang sareng trivia! Lima puteran patarosan trivia mimitian ti politik ayeuna, politik jaman baheula, riwayat Nebraska sareng seueur deui. Candak tim anjeun genep, atanapi upami anjeun solo, kami bakal cocog anjeun sareng pamaén solo anu sanés.

 

Iraha: 7 Nov 2021

Waktos: 6:30 sonten dugi ka 8:30 pm CT

Ngalangkungan Zum

***

DPR parantos ngaluluskeun UU Kesetaraan, sareng ayeuna terserah ka Sénat pikeun nangtung pikeun hak sareng harkat anu sami, henteu paduli saha anu anjeun resep atanapi kumaha anjeun ngaidentipikasi. Tambahkeun nami anjeun didieu sareng tahan pikeun anu leres.

***

Upami anjeun resep ngabantosan nyerat sababaraha Hurup ka Éditor - atanapi bahkan tamu op-ed - salami sataun payun atanapi langkung, punten daptar didieu pikeun ngabantosan kami ngadukung Demokrat sareng ideu kami.

Kami tiasa ngabantosan masihan petunjuk sareng nunjukkeun cara ngalebetkeun surat anjeun!

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.


***

Wilujeng sumping di telepon ti Partéi parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos, pendaptaran pamilih sareng redistricting. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 13 Juli.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

***

Sukarelawan sareng NDP!

Eusian formulir ieu sareng kami bakal ngabantosan anjeun milarian daérah anu cocog sareng bakat sareng waktos anjeun. Kami peryogi sukarelawan pikeun sadayana ti mimiti éntri data dugi ka ngetok panto, tina ngabuktos dugi ka nyarios umum. Upami anjeun ngagaduhan katerampilan khusus anu anjeun badé anggo pikeun ngawangun pésta éta mangga tambihan kana koméntar.

Upami anjeun hoyong ngabantosan, kami tiasa nempatkeun anjeun damel.

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Pat Bagley serangan ku Fox News "pundit" Tucker Carlson ngeunaan Jéndral Milley, pupuhu Pimpinan Joint Staff.

 

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

#NebDems News bakal dina liburan dugi ka minggu 19 Juli

###

Tanggal penting

9-10 Juli: Heartland Pride Omaha

24 Juli: Acara NDP Burgers and Beer di Gibbon

25 Juli: Pelatihan Kampanye: Nyusun Stratégi Kampanye Anjeun

28 Juli: Acara NDP Burgers sareng Beer di North Platte

4 Agustus: NDP Burgers and Beers bahkan di Grand Island

14 Agustus: Acara NDP Burgers sareng Beer di Scottsbluff

22 Agustus: Acara NDP Burgers and Beer di Ft. Calhoun

14 Séptémber: Salam ka Sénator Nagara

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin