Rueful Republicans sareng seueur deui - #NebDems News

Hapunten Jaksa Umum Republik Nebraska sareng Kapala Hukum Eaglet Doug Petersen (anu parantos nyandak pendekatan "tahan bir kuring" nuju ngiringan gugatan hukum GOP anu didukung ku Gubernur Pete "Gosh Ayah Abdi Kaya" Ricketts) sigana rada handap akhir-akhir ieu.

Éta sabab Mahkamah Agung AS, pikeun kaopat kalina, ditolak gugatan GOP pikeun ngagulingkeun Perawatan Perawatan anu Terjangkau, anu nganyenyeri Doug, Pete sareng anu resep ka Texas Sen. Ted Cruz, anu saliwatan ngagaduhan janggot beuheung Perang Sipil anu paling pikasieuneun ti saprak Jenderal Ambrose Burnside.

Gelap dicatet ku The New Yorker's Andy Borowtitz:

Amarah ku kaputusan Mahkamah Agung AS pikeun ngalestarikeun prestasi législatif tandatangan Barack Obama, Sénator Ted Cruz nyebat Act Care Affordable "plot Démokratik anu dijilbab supaya tetep hirup supaya aranjeunna tiasa milih."

 "Jaman baheula, Demokrat terang yén jalma hirup jauh langkung gampang milih tibatan anu maot," tuduh Cruz. "Entong salah: UU Perawatan Terjangkau mangrupikeun skéma anu diitung pikeun ningkatkeun jumlah jalma hirup."

 Anjeunna teras neraskeun, "Demokrat moal liren nanaon pikeun milih jalma. Aranjeunna bakal kéngingkeun éta sora. Aranjeunna bakal kéngingkeun aranjeunna cai botol. Sareng leres, upami diperlukeun, aranjeunna bakal ngajauhkeun aranjeunna tina maot dina kaayaan anu tos aya. Éta nganyenyeri kuring. "

 Cruz nambihan yén, henteu sapertos Demokrat, Republik henteu ngagaduhan niat pikeun ngajaga jalma hirup, "sareng nunjuk hukum gun" konstitusional "anyar Texas salaku conto anu caang.

Cruz
Burnside

                                                                             ***

NDP parantos ngaluncurkeun halaman wéb "Flip that Bacon" pikeun nargétkeun jabatan kongres Distrik Don Bacon ka-2 di 2022.

Komite Kampanye Kongrés Démokratik ngagaduhan CD2 salaku salah sahiji 22 daérah DPR anu kalapa anu kabuka atanapi dicekel ku Republik.

"Kami ngawangun koalisi pamilih anu unggul pikeun malikkeun korsi CD2 beureum janten biru," saur Kursi NDP Jane Kleeb. “Rep. Bacon pura-pura anjeunna sedeng nganggo sagala rupa titik nyarios palsu. Catetan sora Bacon nunjukkeun nilai-nilai saleresna tina ngabalikkeun bantosan pikeun usaha alit sareng kulawarga ogé awéwé anu ngalaman kekerasan. Nebraskans henteu resep bacon palsu sareng kami maksadkeun Don tetep dipertanggungjawabkeun. "

Pencét di dieu pikeun buka situs Flip Bacon éta.

Di handapeun halaman utama aya slaider timeline anu ngadaptarkeun gaffes Bacon sareng sora sareng jabatan anu pikareueuseun nalika anjeunna jabatan.

Ogé, klik di dieu pikeun ngaunduh sareng ngabagi Flip yén grafik Bacon dina média sosial!

                                                                             ***

Gedong Bodas ngumumkeun usul 30 × 30 anu disebut America the Beautiful - nempatkeun 30 persén taneuh sareng cai bangsa dina status konservasi dugi ka 2030.

Sareng pikeun ngabantosan beluk ngeunaan rencana anu disebarkeun ku Ricketts sareng anu sanés, NDP parantos ngaluncurkeun sési sesi "Burgers and Beers" kanggo nyarioskeun bebeneran ngeunaan rencana Amérika anu Éndah.

Tingali dimana rapat salajengna atanapi nyungkeun hiji di daérah anjeun!

Maca blog Kursi NDP Jane Kleeb ngeunaan rencana di dieu.

                                                                             ***

Nagara Sénator Carol Getih nungtut waleran ti administrasi Ricketts ngeunaan polusi ti AltEn Ethanol Plant di Mead anu nganggur ayeuna. Anjeunna. dikirim tilu hurup minggu ieu ka kapala Dinas Pertanian Negeri, Sumber Daya Lingkungan sareng Lingkungan sareng Energi, naroskeun naon anu aranjeunna terang sareng iraha.

                                                                             ***

Nebraska Stonewall Dems Ngagungkeun Bulan Bangga!

"Bingah Bulan Bangga ti Nebraska Stonewall Demokrat! Kami ngahargaan sadaya aktivis sareng pemimpi, anu nempatkeun kerangka pikeun kasetaraan di sababaraha generasi sanaos padamelan ieu jauh ti réngsé. Ékuitas mangrupikeun tujuan sareng urang sadayana aya dina perjalanan ieu. Kami ngahargaan semangat, keragaman, sareng komunitas anu jero kulawarga LGBTQIA2S + kami sanés ngan ukur pikeun bulan ieu tapi ogé. "

–Sarah Cohen Walker, Korsi Démokrat Stonewall

9-10 Juli: Heartland Pride Omaha

Pesen kaos oblong Nebraska Stonewall anjeun didieu!

                                                                             ***

Waktos parantos lami! Kaukus Awéwé Nebraska Democratic Party nuju nyandak aplikasi dugi ka 1 Juli kanggo Helen Boosalis Inspirasi Awéwé Awéwé. Kaukus bakal masihan tilu beasiswa ti $500, hiji di unggal kabupaten kongrés, ka awéwé ngora Démokratik anu boh lebet kuliah dina usum gugur ieu atanapi mahasiswa ayeuna. Kaukus parantos ngenalkeun beasiswa mahasiswa non-tradisional taun ayeuna pikeun awéwé Démokratik dina sagala umur milari pendidikan di lembaga pendidikan naon waé.Inpormasi sareng cara nerapkeun tiasa dipendakan di dieu.

Aplikasi kedah dikirim ka [email protected].

                                                                             ***

NDP ngaluncurkeun proyek Kantor Seluler anu dirancang pikeun ngabantosan partéy urang langkung saé komunikasi sareng sareng ngalayanan komunitas urang.

Kantor-kantor bakal ngijinkeun urang pikeun nyayogikeun pihak-pihak lokal urang ku kit anu komprehensif sareng propésional anu tiasa dianggo pikeun pameran, parada, drive pendaptaran pamilih, sareng seueur deui.

Kantor-kantor ieu sayogi pikeun pihak-pihak kabupaten, kaukus afiliasi sareng déwan kawijakan, sareng operasional Démokratik sanésna.

Salaku inisiatif akar rumput, proyék gumantung kana kapamimpinan sareng partisipasi pamimpin lokal, sareng jalmi sareng kelompok anu milari nyuhungkeun Kantor Ponsel kedah siap-siap balikkeun kantor atanapi ngabantosan nganteurkeunana ka lokasi salajengna.

Kantor Mobile bakal ngandung ténda kanopi kanggo kagunaan luar, spanduk parade, méja, kumpulan pustaka anu komprehensif, rupa-rupa barang-barang dasar panyabaran, alat pertolongan pertama, sareng komponén tampilan opsional nalika dipénta.

Eusian formulir pamundut Kantor Mobile NDP!

Tingali halaman Rural Outreach kami.

                                                                             ***

Rangkaian latihan urang pikeun kampanye, dipimpin ku Sén Carol Blood, teraskeun.

Ngadaptarkeun sési salajengna dina tanggal 25 Juli: Nyusun Stratégi Kampanye Anjeun. Diajar kumaha netepkeun tujuan kampanye anjeun pikeun kasuksesan kampanye pamungkas.

                                                                             ***

Anjeun pikir anjeun terang barang-barang anjeun? Gabung sareng NDP pikeun wengi anu senang sareng trivia! Lima puteran patarosan trivia mimitian ti politik ayeuna, politik jaman baheula, riwayat Nebraska sareng seueur deui. Candak tim anjeun genep, atanapi upami anjeun solo, kami bakal cocog anjeun sareng pamaén solo anu sanés.

Iraha: 8 Juli 2021

Waktos: 6:30 sonten dugi ka 8:30 pm CT

Ngalangkungan Zum

                                                                             ***

DPR parantos ngaluluskeun UU Kesetaraan, sareng ayeuna terserah ka Sénat pikeun nangtung pikeun hak sareng harkat anu sami, henteu paduli saha anu anjeun resep atanapi kumaha anjeun ngaidentipikasi. Tambahkeun nami anjeun didieu sareng tahan pikeun anu leres.

                                                                             ***

Upami anjeun resep ngabantosan nyerat sababaraha Hurup ka Éditor - atanapi bahkan tamu op-ed - salami sataun payun atanapi langkung, punten daptar didieu pikeun ngabantosan kami ngadukung Demokrat sareng ideu kami.

Kami tiasa ngabantosan masihan petunjuk sareng nunjukkeun cara ngalebetkeun surat anjeun!

                                                                             ***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.

                                                                             ***

Wilujeng sumping di telepon ti Partéi parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos, pendaptaran pamilih sareng redistricting. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 29 Juni sareng ngagaduhan Demokrat Nebraska Stonewall.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

                                                                             ***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

                                                                             ***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Pat Byrnes.

Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

                                                                                 ###

Tanggal penting

29 Juni. Wilujeng sumping di panggilan Partéi sareng Nebraska Stonewall Demokrat

8 Juli: Peuting Trivia NDP

9-10 Juli: Heartland Pride Omaha

24 Juli: Acara NDP Burgers and Beer di Gibbon

25 Juli: Pelatihan Kampanye: Nyusun Stratégi Kampanye Anjeun

28 Juli: Acara NDP Burgers sareng Beer di North Platte

4 Agustus: Acara NDP Burgers and Beers di Grand Island

14 Agustus: Acara NDP Burgers sareng Beer di Scottsbluff

22 Agustus: Acara NDP Burgers and Beer di Ft. Calhoun

14 Séptémber: Salam ka Sénator Nagara

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin