Genep bulan ka hareup, Nebraska sareng Amérika Serikat "ngawangun Balik Langkung Hadé" hatur nuhun ka Présidén Biden

Dinten ieu mangrupikeun ulang taun genep bulan Présidén Biden nyandak jabatan sareng, berkat agenda bersejarahna, Demokrat ngantunkeun kulawarga Amérika sareng ngawangun deui langkung saé tibatan kantos.

Kalayan cek dina kantong, nembak dina panangan, sareng potongan pajak kelas menengah anu ageung, kulawarga Amérika anu rajin optimis ngeunaan masa depan sareng ngadukung rencana Présidén pikeun neraskeun ngawangun Amérika deui langkung saé. Kalayan hasilna sapertos kitu, teu heran ampir 60% urang Amerika nyatujuan padamelan Présidén Biden di jabatan.

"Ékonomi urang booming, pangangguran turun sareng Amérika naék deui berkat kapamimpinan Présidén Biden," saur Pupuhu NDP Jane Kleeb. "Kalayan cek dina kantong, nembak dina panangan, sareng potongan pajak kelas menengah anu ageung, Présidén Biden nganteurkeun janjina ka masarakat Amérika. Sareng sanaos upaya GOP anu pangsaéna - kalebet Répréséntasi Don Bacon, Jeff Fortenberry sareng Adrian Smith sareng Sens. Ben Sasse sareng Deb Fischer - pikeun ngahambat kamajuan, Demokrat terus ngungkulan masalah anu paling diperhatoskeun ku Amérika - anu kalebet ngawangun infrastruktur transportasi Amérika, ngirangan biaya ngurus budak, pikeun ngajagi hak pilih. ”

Ieu katingal tina sababaraha prestasi Présidén Biden sareng Demokrat ti saprak jabatan:

  • COVID-19: Pamaréntahan Biden parantos ngalaksanakeun langkung ti 315 juta nembak, prestasi anu parantos ngabantosan maotna COVID-19 ku 92 persén ti saprak Januari.

  • Potongan Pajak: Présidén Biden motong pajak pikeun kulawarga kelas menengah sareng murangkalih, sahingga kulawarga anu layak ayeuna nampi kiridit pajak $3,600 per anak.

  • Rencana Nyalametkeun Amérika: Présidén Biden sareng Demokrat ngaluluskeun Rencana Nyalametkeun Amérika pikeun ngabantosan dana panyebaran vaksin sareng pambayaran nyalametkeun ékonomi, anu seueur disebat "panerapan paling penting" dina hiji generasi. Para ahli nyarios yén éta bakal ngirangan kamiskinan budak dina satengah taun payun.

  • Cék: Administrasi Biden parantos ngintunkeun cek $1,400 ka langkung ti 169 juta urang Amérika.

  • Padamelan: Ékonomi Amérika Serikat nambihan langkung ti tilu juta padamelan ti saprak Présidén Biden jabatan, ti saprak nyiptakeun 60.000 padamelan per bulan janten 60.000 padamelan unggal tilu dinten. 2021 diperkirakeun janten taun pangkuatna pikeun ékonomi dina kamungkinan tujuh dasawarsa.

  • Prasarana: Présidén Biden sareng Demokrat damel di sapanjang lorong sareng ngajantenkeun janji kampanye pikeun ngamankeun perjanjian infrastruktur bersejarah anu upami lulus, bakal nyiptakeun padamelan padamelan anu mayar sareng nempatkeun Amérika Serikat kéngingkeun abad ka-21.

  • Perawatan Kaséhatan: Pamaréntahan Biden ngiringan premi pikeun anu ngagaduhan perlindungan kasihatan tina Unduhan Perawatan Terjangkau; opat ti lima ayeuna tiasa kéngingkeun rencana pikeun $10 / bulan. Langkung ti dua juta jalma parantos daptar pikeun cakupan nalika pendaptaran khusus.

Tatanén

Baheula bulan ieu Présidén Uni Nebraska Patani John Hansen muji Urutan Eksekutif bersejarah Biden ngeunaan Kompetisi sareng pangumuman Sekretaris Tatanén Tom Vilsack di Council Bluffs, Iowa relatif ka bagian tatanén tina Orde Eksekutif éta.

"Paréntah Eksekutif Kompetisi Présidén Biden mangrupikeun komitmen anu paling penting pikeun ngajantenkeun ékonomi urang langkung saing sareng épisién ti saprak Présidén Teddy Roosevelt's Trust Busting usaha 120 taun ka pengker," saur Hansen.

"Sadaya masalah Sekretaris Vilsack anu ditutupan parantos lami sareng masalah kritis Nebraska sareng Serikat Patani Nasional parantos ngaidentifikasi sareng damel salami mangtaun-taun, sareng parantos nangis pikeun perhatosan sareng ubar. Tungtungna, urang gaduh Presiden anu daék ngamimitian prosés pikeun ngungkulan masalah rumit ieu, saur Hansen.

Masalah tatanén anu diliput ku Paréntah Éksékutip Pasanggiri kalebet:

  • Hak pikeun Ngalereskeun sareng komisi Komite Komityitas Perdagangan Komando dina pangawasanana.
  • Labél Dahareun.
  • Pembaharuan Pasar Ag.
  • Pendanaan pikeun ngabantosan ningkatkeun kapasitas pasar daging alit.
  • Akselerasi penyebaran broadband internét gancang-gancang ka padesaan Amérika.
  • Langsung HHS pikeun mariksa penggabungan rumah sakit pikeun mastikeun yén urang henteu kaleungitan rumah sakit désa

Lingkungan

Salaku tambahan, Présidén Biden parantos ngalih gancang pikeun ngaleungitkeun catetan lagu lingkungan anu sateuacanna, sareng nempatkeun aksi iklim dina inti agenda na. Pamaréntahanana parantos ngamimitian ngarobah énergi sareng bentang lingkungan bangsa, numutkeun analisis Washington Post, ku ngagulingkeun puluhan kawijakan Donald Trump - kalebet meungpeuk pipa pasir Keystone XL - sareng nyiptakeun daptar na nyalira.

Pos ieu nyukcruk pergeseran kabijakan lingkungan AS, nuturkeun kasuksésan saurang présidén anu parantos ngajanjikeun "pendekatan pamaréntahan pikeun nempatkeun parobihan iklim di pusat domestik, kaamanan nasional sareng kabijakan luar nagri urang."

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin