Konvénsi Nagara sareng County: Ngawangun Partéi

Tim Perwira NDP kami –Ketua Kleeb, Pimpinan Mitra Mimiti LaMere, Pimpinan Mitra Kadua Tilden, Anggota Panitia DNC Patty Zieg sareng Ron Kaminski – sadayana ngarep pisan ningali sasama Demokrat dina Konvensi Nagara.

Gulung ka handap pikeun ningali jadwal Konvensi Nagara sareng bagian FAQ upami ieu pertama kalina anjeun ngalaman konvénsi kabupatén sareng nagara!

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungi Jacob Denniston, [email protected].

Tautan kritis

Acara Facebook: https://bit.ly/2s4YwbV

Tiket dahar beurang pikeun dinten Sabtu (anjeun kedah mésér tuang siang sateuacan konvénsi): https://bit.ly/2LmTOij

Hal-hal anu pikaresepeun nalika di Lincoln: https://www.lincoln.org/visit

Hotél Konvénsi Nagara

Hotel Pascasarjana (hotél resmi NDP Convention)
141 N 9th St, Lincoln, NE 68508
402-475-4011
https://www.graduatehotels.com/lincoln/

Tingkat NDP di Hotel Pascasarjana nyaéta $124 per wengi. Kodeu promosi online pikeun tingkat ieu nyaéta: 180622NEBR. Pencét di dieu pikeun masihan reservasi nganggo kode promo online sareng tarifna. Upami anjeun nyauran pikeun mesen, punten anjeun aya sareng Demokrat Nebraska.

Jadwal Konvénsi Nagara


22 Juni 2:00 - 7:00 wengi

*Kampus SCC, 8800 O St, Lincoln, NE 68520
Rapat Kaukus sareng Panitia

22 Juni 8:00 - 11:00 wengi

*Pascasarjana Hotel, 141 N 9th St, Lincoln, NE 68508
Acara sombong Démokratik anu diayakeun ku Patugas NDP sareng LGBTQIA Caucus

23 Juni, 8:00 am - 7:00 pm

*Puseur Inovasi, 2021 Transformasi Dr, Lincoln, NE 68508
Biantara Calon, Platform, Petugas sareng Pilihan Anggota SCC

24 Juni 8:00 am - 2:00 pm

*Pascasarjana Hotel, 141 N 9th St, Lincoln, NE 68508
Aturan sareng Platform (Upami diperyogikeun, urang tiasa bérés usaha panitia dinten Sabtu teras rapat ieu moal dilaksanakeun)

 

22 Juni, Jadwal

Sadaya rapat tanggal 22 Juni, dilaksanakeun di Tenggara Komunitas College, 8800 O St, Lincoln, NE 68520

 

2:00 - 7:00 wengi
Check In (kéngingkeun lencana nami, bahan rapat)

3:00 - 7:00 wengi
Panitia Platform
Panitia Aturan

3:00 - 4:00 sonten
Panitia Nominasi
Kaukus Pedesaan sareng Pertanian
Latinx Kaukus
Kaukasus LGBTQIA

4:00 - 5:00 sonten
Kaukus Samaun
Kaukasus Iklim
Kaukus Awéwé

5:00 - 18:00
Panitia Kapercayaan
Korsi County
Demokrat ngora
Kaukasus Hideung

6:00 - 7:00 wengi
Kaayaan cacad
Kaukus antar agama
Kaukus Asli

7:00 - 8:00 wengi
Dinner di Haymarket (Sorangan, ngajalajah kota!)

8:00 - 11:00 pm
Resepsi Sambutan anu diayakeun ku Patugas NDP sareng LGBTQIA Caucus di Pascasarjana Hotel

 

23 Juni, Jadwal

Sadaya rapat tanggal 23 Juni, dilaksanakeun di Pusat Inovasi, 2021 Transformation Dr, Lincoln, NE 68508

 

8:00 - 9:00 enjing (South Entrance Hallway)
Pendaptaran
Kulawarga Anu Digawe Kulawarga

9:00 (Auditorium)
Konvénsi Telepon kana Pesenan

Presentasi Kelir
Ikrar Kasatiaan
Pangemutan

9:15 (Auditorium)
Usaha Konvénsi

Konfirmasi Panitia Kapercayaan
Laporan Komite Konvénsi

Laporan Panitia Kapercayaan
Korsi Perwakilan sareng Roll Call

Nyoko kana Agenda Konvénsi sareng Aturan
Laporan Panitia Konvensi Nagara

Pamilihan Patugas Konvénsi (Posisi ukur pikeun Konvénsi)

10:30 (Auditorium)
Wilujeng sumping sareng Babasan ku Calon sareng Tamu Khusus Mike Lux

11:30 (Auditorium)
Parentah pikeun Rapat Kabupatén Kongrés

11:45 pm
Rengse Rapat CD sareng Dahar beurang Nalika Rapat CD:

CD1 (Aula Perjamuan)
CD2 (B1-B2-B3)
CD3 (A1-A2-A3)

Agenda pikeun Rapat CD kalebet:


Dahar beurang Tambaksari
Pamilihan masing-masing Kursi CD sareng Wakil Korsi
Pamilihan Anggota Panitia Pusat

Istilah dimimitian langsung saatos Konvensi Nagara salami rapat SCC Sabtu wengi salami dua taun
Hiji Utusan Awéwé sareng Hiji Jalu per LD
Hiji Ganti Awéwé sareng Hiji Jalu per LD

Bisnis CD sanésna

13:15 (Auditorium)
Reconvene Sadayana Awak Konvénsi

Persetujuan Anggota Panitia Pusat Negara

13:30 (Auditorium)
Laporan Panitia Nominasi
Pamilihan Patugas NDP (Korsi, Korsi Rekan Mimiti, Korsi Rélén Kadua)

2:30 pm (Auditorium)
Babasan ti Calon

3:30 pm (Auditorium)
Laporan Panitia Aturan

Nyoko kana Konstitusi NDP sareng Amandemen Bylaw

16:30 (Auditorium)
Laporan Komite Platform sareng Resolusi

Presentasi sareng Nyoko kana Platform 2018
Presentasi sareng Nyoko kana Resolusi

6:00 sonten
Babasan ti Calon

6:30 (Auditorium)
Résistansi Bisnis atanapi Konvénsi anu sanés atanapi Adjournment

6:30 - 7:00 pm (Auditorium)
Rapat SCC sareng Anggota Anyar

 

24 Juni, Jadwal

Upami urang henteu ngalengkepan bisnis pésta dina dinten Sabtu, rapat panitia ieu bakal dilaksanakeun di Gradu Hotel, 141 N 9th St, Lincoln, NE 68508

9:00 - 1:00 sonten
Laporan Komite Platform sareng Aturan (upami diperyogikeun)

Nalika bisnis réngsé
Adjournment Konvénsi

 

Kumaha Ngirimkeun sagala Perubahan Hukum atanapi Resolusi

Saha waé anu badé ngalebetkeun saran parobihan Hukum-Hukum pikeun dianggap ku Konvénsi kedah ngalebetkeun aranjeunna ka Panitia Aturan sahenteuna 10 dinten sateuacanna konvensi, sahingga Panitia Aturan tiasa mertimbangkeun pangaruhna kana struktur organisasi sacara umum, sareng ngajukeun rekomendasi sasuai.

Tautan kana Konstitusi sareng Hukum anu ayeuna aya di dieu:

https://nebraskademocrats.org/NDP_Constitution-Bylaws_Revised-6-10-17.pdf

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan prosés amandemen dokumén pamaréntahan kami, mangga kontak, Kursi Aturan NDP, Pam Hopkins di [email protected]

Resolusi kedah dikintunkeun dina format anu tiasa ditulis. Salaku conto: dokumén google atanapi dokumén kecap tibatan file PDF. Resolusi tiasa dikintunkeun ka [email protected] atawa [email protected]

Platform

Sahenteuna bakal aya rapat di unggal Kacamatan Kongrés pikeun ngabahas parobihan platform. Ieu mangrupikeun Platform anu dituju tina panitia Platform sareng Resolusi sareng jadwal rapat. Pikeun ngadamel éditan atanapi cabang kana kontak Platform [email protected] .

CD1 bakal patepung dina Rebo 13 Juni ti 7: 00-10: 00 pm di kantor Demokrat Lancaster County, 830 L St. Lincoln, NE 68508.

CD2 bakal pendak dina Kemis, 14 Juni di Aula Pagawe Komunikasi Amérika, 1920 S. 44th St. Omaha, NE 68108 ti 4: 00-6: 00 pm sareng di Pusat Pelatihan Uni Tukang kai di 10761 Virginia Plaza, Suite 101, Papillion NE 68128 ti 7: 00-9: 00 pm.

CD3 bakal patepung dina Sabtu 16 Juni ti jam 12.00 dugi ka 4:00 sonten di Aula IBEW, 3302 W. Capital Ave., Suite B, Grand Island, NE 68803.

Platform Tujuanana bakal diénggalan nalika saran sumping sareng unggal Distrik Kongrés ngayakeun rapat.

Tingali Platform Anu Dituju 2018 di dieu

Tingali Draf ka-2 tina Platform 2018

Tingali Draf ka-3 tina Platform 2018

Kumpulan #NebDemsCare

Dina unggal rapat urang ngumpulkeun barang-barang kanggo dipasihkeun ka masarakat. Salaku Konvensi Nagara, urang nyungkeun anjeun nyandak bekel sakola, ransel atanapi biruang teddy. Kami ngempelkeun barang-barang ieu salami Usum Panas sahingga urang tiasa ngadistribusikaeun ka sakola kalayan fokus ka barudak dina sistem asuhan. Kami bakal ngagaduhan tong sampah ku méja pendaptaran kanggo anjeun tiasa muragkeun barang anjeun. Anjeun ogé tiasa mésér barang dina daptar Kahoyong Amazon kami: http://a.co/9YOVTJT

 

Nyalonkeun sukarelawan pikeun Morrison Exon Award

Unggal taun di Morrison Exon Fundraiser, urang ngagungkeun kerja keras pejabat kapilih, pamimpin Partai sareng sukarelawan. Kami ngagaduhan sababaraha katagori penghargaan anjeun tiasa nyalonkeun individu anu tiasa anjeun tingali dina halaman wéb kami: https://nebraskademocrats.org/ngeunaan / morrison-exon-taunan-panghargaan /

 

Narasumber Tamu: Mike Lux

Mike Lux lahir sareng ageung di Lincoln, Nebraska, dimana anjeunna pendak sareng pamajikanana, Barbara Laur, sareng dimana seueur kulawargana masih hirup. Lux mangrupikeun ko-pangadeg Mitra Démokrasi, perusahaan konsultasi nasional jasa pinuh anu diluncurkeun dina 2011; sareng parantos janten CEO perusahaan konsultan na nyalira, Mike Lux Media, ti saprak 1999. Klién parantos ngalebetkeun seueur lembaga anu paling penting dina komunitas progresif, kalebet Liga Pamilih Konservasi, Rencana Parenthood, Moveon.org, Dana Pamilih NAACP, Pusat Parobihan Komunitas, DailyKos, sareng Aliansi Démokrasi. Klién sanésna mangrupikeun Nebraska Democratic Party, kanggo anu anjeunna nyerat rencana strategis anu komprehensif di 2013. Anjeunna ogé parantos diulas dina sababaraha toko berita, kalebet CNN, MSNBC, sareng acara Thom Hartmann; ogé janten kontributor halaman payun anu sering ka The Huffington Post sareng blogger biasa di DailyKos jeung Crooks & Liars. Anjeunna ogé panulis buku 2009 anu sering dipuji Revolusi kutang: Kumaha Anu Pangsaéna di Amérika, sareng buku anu kadua, Kumaha Démokrat Dina Jaman Trump nembé kaluar dina Méi, 2018.

Mike ngajabat salaku staf senior atanapi panaséhat dina genep kampanye présidén anu sanés. Anjeunna mangrupikeun sutradara konstituén nasional pikeun kampanye Clinton 1992 sareng Asistén Khusus pikeun Présidén hubungan Umum di Gedong Bodas Clinton ti taun 1993-1995. Salami waktos na di Administrasi Clinton, Mike damel caket sareng seueur kelompok konstituén, ogé dina masalah kasehatan sareng anggaran. Anjeunna ngajabat di ruang perang kampanye 1992, ruang perang anggaran 1993, sareng ruang perang perawatan kaséhatan taun 1994, janten salah sahiji ngan dua jalma anu ngalayanan di sadayana tilu. Dina akhir taun 1990an, Mike mangrupikeun Wakil Présidén Senior pikeun Aksi Politik di People For the American Way sareng PFAW Foundation, sareng pangadeg PFAW PAC. Anggota tim transisi Obama-Biden di 2008-2009, Mike janten penghubung na ka komunitas progresif.

Mike ayeuna janten anggota dewan sababaraha organisasi penting, kalebet Yayasan Arca sareng Netroots Nation, sareng ogé mangrupikeun pendiri The Canter for American Progress, Pusat Stratégi Inisiatif Ballot, mayoritas kutang, sareng Sora Awéwé / Sora Awéwé. Anjeunna mangrupikeun ketua dewan Progressive Caucus Action Fund. Mike ngadegkeun Amérika Kulawarga Sora di 2000 sareng tetep janten ketua dewan.

FAQ Ngeunaan Konvénsi County sareng Propinsi


Naon kajadian di Konvensi County?

Sadayana Demokrat anu kadaptar wilujeng sumping pikeun ilubiung dina Konvensi County. Dina Konvensi County, bisnis partai lokal dilaksanakeun, ogé pamilihan Kapamimpinan Partéi County. Pamilihan ogé diayakeun di unggal Konvénsi County pikeun Delegasi sareng alternatip kana Konvénsi Nagara Nebraska Democratic Party.

Naon kajadian di Konvensi Nagara?

Délégasi nagara anu kapilih teras ngiringan Konvensi Nagara sareng masihan sora kana aspék kritis partai kaasup sababaraha Pejabat Negara, Kursi Kabupatén Kongrés, Anggota Komite Pusat Negara sareng sababaraha Pimpinan Kaukasus.

Posisi Kursi, Kursi Mitra Mimiti sareng Kursi Mitra Kadua henteu nganggap kalungguhan dugi ka 30 Nopémber 2018 dina rapat Usum Panitia Pusat Negara. Anggota Komite Pusat Propinsi anu kapilih sareng perwira Kaukasus sadayana nyandak kalungguhanana saatos Konvensi Nagara.

Dina Konvensi Nagara, kami ngalaksanakeun usaha pésta pikeun ngamutahirkeun aturan, peraturan, resolusi sareng platform masalah NDP.

Kumaha kuring janten Delegasi Konvensi Nagara?

Supados janten Delegasi ka Konvensi Nagara, anjeun kedah dipilih pikeun ngawula salaku Delegasi Konvénsi Nagara atanapi Ganti dina Konvénsi County anjeun.

Upami kuring sanés Utusan atanapi Ganti Konvénsi Nagara, naha kuring masih tiasa ngiringan rapat Konvensi Nagara sareng Kaukasus?

Leres, anjeun tiasa ngahadiran Konvensi Nagara. Nanging, anjeun ngan ukur tiasa milih dina rapat Kaukasus, anu anjeun nyumponan saratna. Anjeun WAJIB janten Démokrat pikeun milih dina rapat Kaukasus sareng patuh kana aturan Kaukasus anu sanés. Tingali aturan Kaukasus di dieu: https://nebraskademocrats.org/affiliated-caucuses-by-laws/

Anjeun teu tiasa milih di Konvénsi Nagara upami anjeun sanés Utusan atanapi posisi Silih ganti tibatan utusan. Tapi anjeun tiasa niténan Konvensi Nagara salaku tamu salami anjeun Démokrat atanapi Merdeka.

Sakumaha seueur biaya pikeun ngahadiran Konvensi Nagara?

Henteu aya biaya kanggo utusan sareng alternatip anu kapilih. Aya tempat makan siang opsional $15 dolar anu tiasa anjeun mésér. Tamu anu urang Démokrat sareng Kamerdekaan wilujeng sumping pikeun gratis tapi tempat parumahan diwatesanan. Saha waé anu kedah ngadaptar dina situs sareng pendaptaran pésta bakal dipariksa.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungi Jacob Denniston, [email protected].

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin