Dua kacang polong dina pod a: Don Bacon jeung Donald Trump nangtung ku assaulter seksual dituduh

Geus tilu minggu ti mimiti aya warta yén calon gubernur Charles Herbster dituduh nyerang séksual dalapan awéwé. Sanajan 11 urang confirming sangkaan, Don Bacon terus clutch onto $16,400 dina sumbangan Herbster.
 
Minggu kamari ieu, tilas Présidén Donald Trump ngagabung sareng ngabéla anu dituduh palaku seksual, nyatakeun Herbster mangrupikeun "manusa anu paling polos."
 
Sigana dua Dons babagi hal di umum: aranjeunna daék nangtung ku assualter seksual dituduh.
 
Salaku Nebraskans nuju ka jajal pikeun primér minggu hareup urang, aranjeunna pantes uninga: Naha Bacon nolak balik duit kampanye kotor Herbster urang?
 
Ceuk juru carios DCCC Johanna Warshaw: "Penolakan Don Bacon pikeun ngabalikeun artos kampanye ti anu dituduh penyerang seksual nyarioskeun jilid. Pamilih pantes terang naha Bacon langkung paduli ngeunaan ngajajarkeun tabungan kampanyena tibatan nangtung ngalawan serangan seksual.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin