Pembaruan ti Kursi Kleeb ngeunaan Sumber Daya Pelatihan

Kusabab COVID, kamampuan pikeun kami pikeun nyayogikeun seueur pelatihan Blue Bench langsung anu biasa host NDP diwatesan - janten kami gaduh sababaraha barang anu kami hoyong mastikeun yén anjeun diénggalan pikeun pelatihan sareng dukungan.

Kami masih ngarencanakeun sababaraha pelatihan salaku bagian tina sabtu minggu Big Blue kami di Omaha (1-3 Oktober 2021). Ieu tangtosna sadayana gumantung kana ukuran kaamanan COVID.

  1. NDP bangga ngumumkeun Sen. Darah ayeuna damel sareng kami salaku anggota tim Layanan Calon. Anjeunna sayogi pikeun calon palatih hiji-hiji. Dina usum panas, anjeunna bakal ngabantosan tim perwira kami kalayan rekrutmen calon. Sen. Getih ogé damel sareng tim sareng perwira tim dina Manual Calon anu bakal nyandak sababaraha latihan NDP + DNC ogé pangalaman anu jero pikeun dirina sorangan sareng kéngingkeun sadaya inpormasi sareng daptar ka manual sapertos urang SCC Delegasi, Kaptén Blok sareng Korsi County. Sén Darah bakal ngumumkeun séri bengkel anu bakal dijalankeun pikeun calon Pemilihan Kota moal lami deui!
  • Latihan kahijina Sen. Darah bakal mingpin mangrupikeun bagian tina rapat akhir minggu SCC Maret. Dina 6 Maret ti 10 am-noon CT, Sen .. Getih bakal mingpin palatihan anu judulna "I Wish I Knew" anu bakal fokus kana prakték-prakték anu pangsaéna sareng pelajaran anu dipelajari ti staf kampanye sareng calon anu berpengalaman. Ngadaptarkeun latihan di dieu.
  • Punten email ka [email protected] kalayan patalékan, ideu anu anjeun hoyong tingali dina Manual Calon, atanapi kanggo nyiapkeun waktos pikeun asah (** perhatoskeun palatih Sen. Darah difokuskeun pikeun calon pamilihan kota ayeuna-upami anjeun nuju mikir ngeunaan nyalonkeun diri di kantor di 2022, punten ngahubungi Jim heula sareng anjeunna nyetél telepon awal pikeun masihan calon tinjauan tinjauan).
  1. The DNC ngayakeun tungtutan data + tech dina 17 Pébruari 2021 — DNC Chairs Harrison, Perez sareng Dean sadayana bakal nelepon salaku bagian tina debourse.
  1. NDP damel sareng DNC sareng Komite Pelatihan Démokratik Nasional pikeun nyayogikeun sadaya calon sareng pamimpin partai pikeun ngalatih pikeun milih Demokrat. Anjeun tiasa ngakses rekening latihan gratis pikeun ngadukung padamelan lokal anjeun.
  1. Block Captains kami parantos latihan heula di akhir minggu kamari, sadayana dina FB langsung. Aya langkung ti 800 Kaptén Blok peuntas nagara anu tetep hubungan sareng pamilih anu ditugaskeun sapanjang taun.
  • Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan program atanapi hoyong latihan pikeun kabupatén anjeun, kampanyeu, kaukus atanapi déwan, hubungi Gina Frank, [email protected]

Salaku pésta, kami teras-terasan damel pikeun ningkatkeun pidangan sareng jasa ka calon, partai kabupaten, Delegasi SCC, Blok Kaptén, Kaukasus sareng Déwan. Kami ngabagéakeun eupan balik sareng ideu anjeun.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin