Voting Evisceration sareng seueur deui - #NebDems News

Sigana urang Republik, henteu resep lamun seueur jalma milih. Sareng, ku gawd, aranjeunna nekad pikeun ngalakukeun sababaraha hal ngeunaan éta.

Di Nebraska, dua ukuran anu didukung ku Gubernur Pete "My Rich's Rich" Ricketts bakal meryogikeun jalma-jalma nunjukkeun ID pikeun milih sareng ngarobih cara urang milih atanapi sora Electoral College. (Aya langkung seueur ngeunaan ukuran-ukuran ieu di handap.)

Saatos parobih catetan di 2020, nagara-nagara anu dikawasa Republik sigana dina balapan ka handap pikeun ningali saha anu tiasa lulus paling égois halangan énggal pikeun milih.

Numutkeun ka a analisis anyar ku Pusat kaadilan Brennan, 253 tagihan pikeun ngawatesan aksés milih parantos diwanohkeun di 43 nagara bagian anu ayeuna taun ieu.

Sakumaha Ari Berman nyerat dina Mother Jones:

Ledakan tagihan GOP énggal sahingga langkung hésé pikeun sora nambahan tekanan pikeun Demokrat di Washington lulus John Hak Undian Hak Undian sareng Undang-Undang Pikeun Jalma pikeun ngeureunkeun usaha penekanan pamilih anyar. Sakumaha ceuk salah sahiji Republik Georgia ka Konstitusi Jurnal Atlanta: "Upami Demokrat milari alesan pikeun lulus undang-undang hak suara féderal anu énggal, ieu conto 1A."

Lulus panerapan hak suara anyar sigana bakal ngaleungitkeun filamen, anu Sénator Démokratik Joe Manchin sareng Kyrsten Sinema nyatakeun yén aranjeunna moal ngalakukeun. Upami Demokrat gagal meta, konsékuansi pikeun démokrasi bakal karaos sababaraha taun ka payun.

Sareng salaku Esquire Charles Pierce sakali nyerat:
 
Teu salah. Partai Républik di unggal tingkatan parantos nyingkahan upaya anu serius pikeun narik pamilih naon waé anu henteu milih éta ayeuna.

Partéi Républik modéren kami… mendakan langkung gampang pikeun nyegah jalma anu teu merenah tina sora tibatan pikeun milarian cara pikeun banding ka salah sahiji diantara aranjeunna, sareng anjeun tiasa nganggo lembaga-lembaga pamaréntahan demokratis pikeun ngalakukeun ieu.

Ngahiap.

***

Nebraskan parantos katarajang parah ku krisis COVID-19. Gubernur urang kedah ngalakukeun naon-naon anu dimampuhkeun pikeun langkung seueur nembak Nebraskan, khususna jalma-jalma anu padamelan kritis sareng profesi sapertos guru sakola umum urang.

Ayeuna, Nebraska mangrupikeun nagara bagian paling parah dina vaksinasi.

Nebraska Democratic Party ngalaksanakeun a 1-sual-poll pikeun ngukur naon anu dipikirkeun ku jalma-jalma di sakumna nagara ngeunaan kapamimpinan Gubernur Ricketts salami krisis COVID-19.

Mangga wartosan kami naon anu anjeun pikirkeun sareng bagikeun ka sasama Nebraskans.

***

Upami anjeun resep ngabantosan nyerat sababaraha Hurup ka Éditor - atanapi bahkan tamu op-ed - salami sataun payun atanapi langkung, punten daptar didieu. Kami bakal ngintunkeun anjeun email nalika aya masalah anu mencét anu saé pikeun LTE atanapi tamu op-ed sareng nyungkeun sukarelawan. Kami bakal nyayogikeun bantosan sareng dorongan.

***

NDP parantos ngararancang séri grafik pikeun ngahargaan pajabat kapilih sareng kapilih pikeun Bulan Sejarah Hideung.

Kami bakal ngeposkeun aranjeunna salami sasih urang Facebook jeung Twitter halaman.

Anjeun tiasa ogé ningali sadayana babarengan Ieuh.

***

Pariksa batu tulis urang Calon Démokratik anu hadé pikeun pamilihan kota 2021 di Lincoln sareng Omaha!

Tingali aranjeunna didieu.

Sareng tingali inpormasi sora sareng tanggal penting dina Pusat Undian NDP.

 

***

Partai Republik parantos ngaluncurkeun serangan dina prosés pamilihan umum urang di Nebraska di Déwan Legislatif.

Sakumaha dilaporkeun ku Omaha World-Herald, Sén Sen. Julie Slama ngenalkeun tagihan anu ngabutuhkeun pamilih pikeun nunjukkeun KTP dina raraga nyalonkeun sora sareng upaya anu sanés pikeun ngarobih cara Nebraska nyayogikeun lima sora Electoral College na - anu ngabantosan Présidén Joe Biden sareng Wakil Présidén Kamala Harris kéngingkeun Gedong Bodas

Duanana tindakan parantos dédéngéan minggu ieu sateuacan Komite Urusan Pamaréntah, Militer sareng Samaun.

Pencét di dieu pikeun ningali naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngabantosan upaya-upaya éta.

Pencét di dieu pikeun maca Preston Love, Jr ngeunaan panerapan panerapan éta.

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.


***

NDP bakal janten panyandaran Donor sareng Grassroots Volunteer Briefings. Kami bakal fokus kana kasuksésan 2020 sareng ngarepkeun 2021-2022.

Kami arepkeun anjeun bakal ngiringan. Unggal rapat kedahna kirang langkung 1 jam (presentasi 30 menit, 30 menit P&P). Punten bagikeun éta sareng kontak sareng anggota anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan punten kersa ngahubungi Diréktur Keuangan Precious McKesson di [email protected]

Acara-acara dimimitian jam 6 sonten Waktos Pusat / 5 sonten Waktos Gunung.

–Maret 3: Pengarahan Sukarelawan Donor sareng Grassroots

–Maret 8: Pengarahan Sukarelawan Donor sareng Grassroots

***

 

MOBIL GOLONG NGADUKUNG BATUR PAKET PAKET POKOK

Dina taun 2020, pagawé pepelakan ngolah daging mangrupikeun anu pangpayunna sareng paling hese katabrak ku COVID-19l sapanjang komunitas sapertos Crete, Grand Island, Omaha, Dakota City sareng seueur daérah sanés.

Ayeuna di 2021, waktuna nunjukkeun ka legislatif Nebraska yén kaamanan sadaya padamel penting penting pikeun urang!

Gabung sareng kami nalika urang ngiringan Capitol kalayan pesen pangrojong, sareng ngupingkeun panyatur, kalebet Présidén NE State AFL-CIO Sue Martin, ngeunaan kumaha panerapan, sapertos LB241 tungtungna tiasa masihan palindungan dasar pikeun pagawé, transparansi sareng data sareng ngajamin kasalametan pagawé pepelakan.

• DATANG jam 1:45 siang kanggo kéngingkeun tanda atanapi nyerat pesen pangrojong dina jandéla mobil anjeun, sareng teras ngiringan rally mobil nalika urang lalayaran di sekitar kapitol.

• Pukul 2 sonten, program resmi kami dimimitian ku ragam panyatur anu bakal ngabantosan ngawartosan urang sareng ngabagi pangalamanana kana pangaruh COVID-19 kana tanaga pengepakan daging.

• Kami bakal ngupingkeun ti padamel, anggota kulawarga, kuli teratur, patani sareng anggota komunitas anu paduli.

• Ngepaskeun ka live stream tina mobil anjeun, nalika anjeun pelayaran di sakitar blok bari kami nunjukkeun, kalayan hiji gambar anu ngahiji, di dieu di Nebraska kami nyandak kaamanan padamelan penting salaku hal anu penting pisan!

***

Wilujeng sumping di telepon ti Partéi parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos pamilihan kota, pendaptaran pamilih sareng Perpustakaan. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 9 Maret kalayan calon pamilihan umum kota Omaha sareng Lincoln
Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

 

***

Daptar didieu gabung sareng Amanda Gorman, Hillary Clinton, Speaker Nancy Pelosi sareng Chrissy Teigen pikeun acara Poé Wanoja Internasional ieu pikeun ngabantosan milih calon awéwé. Mudah-mudahan pendak deui dina 8 Maret!

Jam na jam 6 sonten waktos tengah sareng jam 5 sonten waktos gunung.

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Mike Luckovich ngeunaan penampilan Postmaster Jénderal Louis DeJoy sateuacan Kongrés minggu ieu pikeun nyanghareupan patarosan ngeunaan kumaha anjeunna nyababkeun USPS.

 

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

###

Tanggal penting

Pébruari 26: Naomi pikeun Déwan Kota Peuting Trivia Maya

3 Maret: Pengarahan Sukarelawan Donor sareng Grassroots

6-7 Maret: Rapat telepon Komite Pusat Nagara

8 Maret: Pengarahan Sukarelawan Donor sareng Grassroots

14 Maret: 2021 Perayaan Patriot LCDP

26 Maret: Poé kamari pikeun nyungkeun kartu suara dina pamilihan umum utami kota Lincoln sareng Omaha

6 April: Pamilihan Utama Lincoln sareng Omaha 6 April

6 April: Wilujeng sumping di panggero Partéi

20 April: Wilujeng sumping di panggero Partéi

23 AprilPoé kamari kanggo nyungkeun sora sora mimiti ku mail kanggo pamilihan umum Kota Lincoln

30 April: Poé kamari kanggo nyungkeun sora sora mimiti pikeun pamilihan umum Kota Omaha

4 Mei: Pamilihan Umum Lincoln

4 Mei: Wilujeng sumping di panggero Partéi

11 Méi: Pamilihan Umum Omaha

11 Méi: Wilujeng sumping di panggero Partéi

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin