Wilujeng sumping ka Jane Kleeb, Ketua Partai Nagara anu énggal

Jane Kleeb is an experienced grassroots organizer, manger, political strategist and nonprofit entrepreneur. Recently profiled by PBS in a film called "Angin Biru dina Prairie Beureum," Jane mangrupikeun pamimpin anu ngartos pisan kana kabutuhna pikeun ngahubungkeun masalah anu disanghareupan ku komunitas désa sareng pakotaan kana politik pikeun meunang pamilihan umum di Nebraska. Jane Kleeb ngamimitian jabatanana salaku Kursi Nebraska Democratic Party dina bulan Désémber 2016.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin