Rapat NDP Usum Mangsa

Nebraska Democratic Party (NDP) ngarepkeun ningali Komite Eksekutif Nagara (detik) sareng anggota Komite Pusat Nagara (SCC) babarengan sareng anggota Démokrat akar rumput dina Rapat Usum Usum di Springfield dina Pébruari 2-3, 2018.

Sadayana Demokrat diajak ngiringan rapat sareng palatihan, tapi anjeun kedah ngadaptar di tempat atanapi online. Pendaptaran online ditutup Rebo, 31 Januari 2018 tabuh 8 wengi CT

Kami ngadorong sadayana Demokrat pikeun ngiringan anjeun tiasa diajar kumaha aub dina operasi sareng kampanye pésta.

Dina rapat triwulanan, NDP ngayakeun bisnis partai, masalah sareng konstituén basis Kaukus patepung pikeun ngarencanakeun acara sareng kami ngiringan ngamajukeun tujuan partai.

Ngadaptarkeun rapat

Bagikeun acara FB

Jadwal At-A-Glance

2 Pébruari: Kaukasus Unggulan– Kaukasus Samaun, Nyorot Charlene Ligon
Kamar Ketuk, 6950 S. 108th St. La Vista, NE 68128

* 5: 30-6: 30pm, Resepsi
* 6: 30-7: 30pm, Rapat Kaukasus

Charlene Ligon, Sekretaris NDP sareng Samaun, ngaleupaskeun buku énggalna ngeunaan indungna disebut"Henteu sieun-kumaha tukang jahit Virginia goréng nyandak Jim Crow, ngéléhkeun pajak polling sareng ngarobih kota na salamina"

Mésér buku sareng tandatangan ku Charlene dina acara: https://evelyntbutts.com

3 Pébruari: Kaukasus, Distrik Kongrés sareng Rapat SCC
SMU Platteview, 14801 Kidul 108th Street, Springfield, NE 68059
* 8:30 30-4: 30 sonten

Sumbangan #NebDemsCare
Upami anjeun ngarencanakeun ngahadiran rapat Usum Musim Dingin kami, punten nimbangkeun nyandak sumbangan tuangeun atanapi jas usum. Duanana tuangeun sareng jas diperyogikeun – salah saurang pamimpin Démokratik urang Sandi Skorniak, hayu urang terang, yén anjeunna janten sukarelawan di tilu pantry dahareun sareng kulawarga anu ditolak kusabab seueur paménta. Hatur nuhun ogé ka Preston Love sareng Black Votes Matter sareng John Ewing damel sareng sakola lokal pikeun ngaidentipikasi murangkalih anu peryogi jas.

Anjeun tiasa mésér jas atanapi tuangeun tina Daptar Hayang: http://a.co/13nfsH9

Unggal rapat urang kumpulkeun barang-barang pikeun masalah kritis pikeun nunjukkeun yén Demokrat hirup nilai-nilai urang-baheula kuring ngadamel Baskets Wilujeng sumping pikeun pangungsi, ngempelkeun peralatan mandi pikeun Pusat India di Chadron, ngumpulkeun baju usum sareng peralatan Husker kanggo Bumi Samaun, sareng tuangeun sareng baju pikeun kulawarga di Puerto Rico. Nalika urang resep nyarios nalika urang hirup nilai-nilai sareng nangtung sareng sekutu di jalan, #NebDemsCare.

3 Pébruari Jadwal Rinci
Sakola Luhur Platteview, 14801 Kidul 108th Street, Springfield, NE 68059

8:30 enjing-enjing
Check-In (kéngingkeun lencana nami, bahan rapat)

8: 30-9: 30
Nebraska Demokrat Muda, Kamar 101
Kaukasus LGBTQ, Kantin
Rapat Platform sareng Resolusi, Kamar 104
Pembaruan Informasional pikeun kabentuk Kaukus Pedesaan sareng Pertanian, Kamar 102
Latihan Bangku Biru: Nyiptakeun Daptar Leumpang ku Eric Aspengren, Ruang Media

9: 35-10: 35
Rapat Kursi County, Kantin
Demokrat Ngalaman Cacat Cacat, Kamar 101
Kaukus Katolik, Kamar 104
Kulawarga Pakasaban Caucus, Main Commons
Méja Buleud sareng Korsi Kleeb, Kamar 102

9: 35-11: 00
Pelatihan Bangku Biru: Ngadaptarkeun Pamilih ku Chris Carithers (pamilon bakal bijil pikeun ngadaptar pamilih), Ruang Media

10: 40-11: 40
Kaukus Awéwé, Main Commons
Kaukasus Latino, Kamar 101
Kaukasus Hideung, Kamar 102
Kaukasus Iklim, Kantin
Rapat Panitia Aturan, Kamar 104

11: 00-11: 45
Pelatihan Bangku Biru: Nyiptakeun Halaman Wéb pikeun Kabupatén sareng Kaukasus ku Justin Kemerling sareng Alex P. Gates, Ruang Media

11:45 12-12:45
Lowongan pikeun SCC sareng bukaan panitia tiasa dipilih nalika rapat, tingali bukaan di dieu: https://nebraskademocrats.org/be-a-party-leader 
Rapat CD1, Kantin
Rapat CD2, Auditorium
Rapat CD3, Umum

12: 50-1: 30pm
Dahar beurang sareng Buka-Mic pikeun Pangumuman, Babagi Gagasan, Kantin
Kaukus Katolik bakal mempermudah tuang siang (di rohangan anu diumumkeun dina situs) pikeun ngabahas nyiptakeun Kaukus antaragama,

1: 15-1: 30 sonten
Komite Eksekutif Nagara (detik) Check-In Huddle, Kamar 106

1: 30-4: 30
* Rapat Komite Pusat Nagara (SCC) / rapat diperkirakeun réngsé tabuh 4:30 sonten, Auditorium
* Presentasi tamu dina Rapat SCC kalebet: 2017 Deep Dive ku Chrystal Rhoades sareng Ben Onkka, Ngadukung Komunitas Togo sareng Halaman Wéb Partéi County énggal
* Barang-barang agénda kalebet Code of Conduct, Memo ka SOS ngeunaan Independents voting di primér sareng Resolusi sasarengan pembaruan utama 2018 lumangsung nalika Rapat SCC
* Tamu kénging ngahadiran rapat tapi henteu tiasa milih barang-barang agenda


Pikeun Anggota SCC:

Milih Barang dina Rapat Usum NDP:

Pupuhu Komite Khusus ngeunaan Pedoman Perilaku, Janet Stewart, nyungkeun paket kabijakan pikeun dipertimbangkeun pikeun diadopsi ku badan. PDF di-email ka Anggota SCC dina bungkus 10 dinten.

Kursi Aturan Pam Hopkins sareng Pupuhu Resolusi Jennie Butler ngintunkeun barang-barang pikeun diperhatoskeun dina bungkus 10 dinten anu dikirimkeun ku email.

Saran Aturan:

* Nyarankeun ka Komite Pusat Nagara pikeun netepkeun jandela konvénsi kabupaten antara Rebo, 18 Mei sareng Minggu, 3 Juni. Ieu nempatkeun urang ngalangkungan primér sareng ngamungkinkeun dua akhir minggu anu henteu kalebet Poé Peringatan.

* Nyarankeun ka Komite Pusat Nagara pikeun netepkeun jumlah target Delegasi kana Konvensi Nagara.

* Nyarankeun ka Komite Pusat Nagara pikeun nyatujuan Kaukus Pedesaan.

Saran Resolusi (anu tiasa sumping di lantai sareng éditan ti panitia, PDFs email kana SCC):

* Kekerasan gun ti Dee Austin

* Sumberdaya partai sareng dukungan calon ti Scott Williams

* Kamakmuran ékonomi ti Clayton Christiansen

Inpo Tambahan:

Sadaya Anggota SCC sareng Kursi County dikirimkeun paket 30 dinten kalayan agenda anu lengkep sareng inpormasi anu sanés ti Kursi Kleeb, paket éta ogé numbu di handap ieu.

Bantosan kami ngeusian lowongan dina SCC sareng Panitia – sora aya dina Rapat CD. Tingali daptar di dieu.

Upami anjeun henteu kéngingkeun bungkus 30-Hari anjeun atanapi henteu dina NebDems SCC Listserv, punten email [email protected].

Agénda, Menit sareng Daptar Kehadiran

Rapat Musim Dingin Springfield Pébruari 2018: Agenda sareng 30-SCC Paket

Rapat Omaha Jatuh Nopémber 2018: Daptar Menit sareng Hadiran

Rapat SCC Telepon Séptémber 2017: Daptar Menit sareng Hadiran

Rapat Usum Panas Chadron 2017: Menit sareng Daptar Kehadiran

Rapat Lincoln Spring 2017: Daptar Menit sareng Hadiran

Resolusi Diarsipkeun NDP

NDP Ku Hukum

Platform NDP

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin