Tip LTE sareng kontak pikeun makalah di saluruh nagara

Jantenkeun sora anjeun kadéngé! Nulis surat ka éditor mangrupikeun cara anu saé pikeun nyuarakeun pendapat anjeun sareng dukungan pikeun calon urang, masalah, sareng Partai Démokratik sapanjang Nebraska.

Daptar pikeun ngabantosan kami nyerat serat sareng editorial tamu pikeun panyabab Démokratik sareng masalah.

Ngirim serat ka Editor gampang.

Ku ngaklik tautan di handap ieu anjeun tiasa ngalebetkeun serat ka éditor kana sababaraha publikasi anu paling lega di Nebraska.

Omaha World-Herald

Lincoln Journal Star

Grand Island Independent

Hub Kearney

Hastings Tribune

Scottsbluff Star-Herald

Teu mendakan koran anu dipilari?

Kanggo daptar lengkep inpo kontak ka anu sanés publikasi poean sareng mingguan di Nebraska didatangan tautan ieu.

Tips Dasar pikeun LTEs

Tips ieu ti ACLU masihan pituduh salajengna pikeun nyerat serat ka éditor,

    • Tetep pondok sareng dina hiji hal. Seueur koran gaduh watesan anu ketat dina panjangna hurup sareng gaduh ruang terbatas pikeun nyebarkeunana. Ngajaga surat anjeun singget bakal ngabantosan yén poin penting anjeun henteu kapotong ku koran.
    • Janten kabaca. Surat anjeun henteu kedah mewah, tapi anjeun kedah nganggo mesin tik atanapi prosesor kecap komputer upami tulisan anjeun sesah dibaca.
    • Kirim serat ka koran komunitas mingguan ogé. Gancangna sirkulasi koran, langkung gampang pikeun nyetak surat anjeun.
    • Pastikeun kalebet inpormasi kontak anjeun. Seueur koran bakal nyetak serat ka éditor saatos nelepon panulis pikeun mastikeun idéntitas sareng alamatna. Koran moal masihan inpormasi éta, sareng biasana ngan ukur nyetak nami sareng kota anjeun upami surat anjeun diterbitkeun.

Sampel surat No 1

Dear Editor, punten milarian serat di handap ieu Abdi hoyong kirimkeun pikeun tinimbangan anjeun dina halaman LTE tina makalah anjeun.

Kuring kaganggu - sareng anjeun kedahna ogé - yén GOP ngusulkeun deui Nebraska kana cara menang-nyandak-sadayana pikeun nyayogikeun sora Kampus Pamilihan.

Ngan Nebraska sareng Maine ngabagi sora pamilihan umumna - sareng anu meunang lomba janten présidén nampi sora di masing-masing tilu distrik kongrés kami, sareng dua anu sanésna bakal juara sadayana.

Modél Nebraska pikeun masihan sora pamilihan umum ngajénan prinsip-prinsip bapa pendiri sareng nyandak kaadilan dina pamilihan umum urang.

Salajengna, kusabab nagara urang sering dianggap "kaayaan perang," urang ngagaduhan seueur bisnis sareng artos énggal ngalir ka nagara urang.

Partéi Republik Nebraska parantos nyobian ngarobih sistem ieu dalapan taun ka pengker sareng gagal kusabab usaha anggota parlemén tingkat tingkat sareng kelompok masarakat sapertos ACLU sareng Civic Nebraska.

Usaha ayeuna ku GOP sareng Sén Julie Slama kedah gagal deui. Cukup politik hyper-partisan. Hayu urang tetep modél unik urang pikeun masihan sora pamilihan umum.

Tulus,

Nami Anjeun
Alamat
Nomer telepon

Contoh Surat No 2

Dear Editor, punten milarian serat di handap ieu Abdi hoyong kirimkeun pikeun tinimbangan anjeun dina halaman LTE tina makalah anjeun.

Nya, muhun, muhun. Sami sapertos jam tangan, Nebraska GOP sakali deui nyobian nyorong ukuran Voter-ID-anu saleresna mangrupikeun ukuran Suprési Voter – dina tikoro urang.

Senén Nagara Julie Slama parantos ngenalkeun amandemen konstitusional anu diusulkeun dina Legislatif yén, upami diliwatan ku pamilih, bakal butuh idéntifikasi poto pikeun milih.

Usaha ieu henteu ngan ukur kajadian. Ukuran Voter ID ieu mangrupikeun bagian tina upaya anu teu kendat-kendat ku GOP sacara nasional pikeun ngarusak kamajuan puluhan taun dina hak pilih.

Hukum ID Pamilih nyabut hak pamilih pikeun milih, ngirangan partisipasi, sareng nangtung nentang langsung kana trend nagara urang kalebet langkung seueur urang Amérika dina prosés démokrasi.

Éta anu dipikahoyong ku GOP. Kirang jalma milih. Éra ku Slama.

Tulus,

Nami Anjeun
Alamat
Nomer telepon

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin