Getih pikeun Pusat Aksi Gubernur

DARAH SENATOR CAROL NGABARAKATKEUN PEMERINTAH!

Carol Blood ngumumkeun yén anjeunna ngajalankeun janten Gubernur Nebraska salajengna. Anjeunna badé peryogi bantosan anjeun pikeun ngawasa kampanyeu!

Urang kedah ngamimitian kuat - Chip naon anu anjeun tiasa ayeuna! Kontribusi anjeun bakal dibagi antara Nebraska Democratic Party sareng Carol Blood pikeun Gubernur!

Tuturkeun Kampanye Sénator Getih

Tuturkeun kampanye Sénat Darah dina: 

Gambar anu tiasa Diunduh pikeun Média Sosial

(Pencét gambarna pikeun ningali layar lengkep sareng unduh)