Warta

Flynn's Folly sareng seueur deui - #NebDems News

Komentator politik Keith Olbermann gélo. Wani kami ngomong ngamuk? Ngabengkok kaluar tina bentuk? Kesel? Sakali boro-boro tiasa nyalahkeun anjeunna kusabab beuratna kana koméntar anu diucapkeun ku tilas jénderal Michael Flynn anu hina - saha

Maca deui "