Warta

Absurdity mutlak tur leuwih - #NebDems News

Urang geus jadi biasa Republicans ngomong jeung ngalakukeun hal bodo. Éta kumaha aranjeunna gulung. Tapi nagara Nebraska Sénator Bruce Bostelman, Republik konservatif ti Brainard, nyetel standar low anyar minggu ieu pikeun

Maca deui "