Warta

Aranjeunna nyobian ngabagi urang

Op-ed ieu ditulis ku Dulce Sherman, pupuhu Kursi Latinx Caucus NDP, Precious McKesson, korsi Caucus Hideung sareng Colette Yellow Robe, korsi Caucus Asli sareng mecenghul di Lincoln

Maca deui "

DNC dina HUT UU Hak Undian

Dina peringatan 56 taun UU Hak-hak Voting, Pupuhu DNC Jaime Harrison sareng Wakil Kursi Wakil DNC pikeun Dursasana Civic sareng Walikota Partisipasi Pamilih Keisha Lance Bottoms ngaluarkeun pernyataan ieu negeskeun deui

Maca deui "