Warta

Eureunkeun…

Mimitina éta "Eureun maok!" sareng ayeuna, éta "Eureunkeun nominasi!" Republicans sigana ngan paduli eureun hal, teu sabenerna meunang barang rengse. Sénator Tommy Tuberville (R-Alabama) parantos janten headline

Maca deui "

Ngeunaan Damn Time!

The Republicans boga Speaker, sarta ngaranna Mike Adang! Saatos tilu minggu kareta api umum, GOP tungtungna ngagaduhan lalakina. Éta ngan ukur 21 dinten, 4 Speaker gagal

Maca deui "

Tanggapan NDP ka Speaker DPR anu Kapilih Mike Johnson

Pikeun ngarilis saharita 25 Oktober 2023Kontak: José Flores, Jr., Diréktur Komunikasi(402) 215-1052, jose@nebraskademocrats.org ***Siaran Pers Warta Nebraska Democratic Party pikeun 10-25-2023*** Tanggapan Nebraska Democratic Party pikeun Pamilihan House Speaker Mike

Maca deui "

Hal Ngeunaan Don

Salaku perangna pikeun Speaker DPR rages on, Nebraska urang sorangan Don Bacon geus kapanggih dirina bray dina crossfire nu. Bacon, nu ngagambarkeun wewengkon Omaha, mangrupa salah sahiji

Maca deui "

Duit ngomong

Éta basa universal. Éta sababna kuring nyéépkeun 5 dinten saminggu damel. Éta anu ngajantenkeun dunya 'buleud'. Sareng éta dasar pikeun politik urang. Salila kampanye, duit aya di

Maca deui "

A Dongéng Dua Kevin urang

Kevin McCarthy YOU henteu deui Speaker DPR. Kuring ampir ngarasa goréng pikeun dude, anjeunna malah teu Kevin pangalusna dina ngajaga House. Sahenteuna Kevin McAllister sanggup

Maca deui "

The Brink of shutdown

Pamarentah rék ditutup. Anu aya di aula pamaréntahan bakal lirén maréntah, para karyawanna moal dibayar, sareng jutaan karyawan féderal bakal dipecat sareng dikirim.

Maca deui "

Piwuruk Media - 2023 Ben Nelson Gala

Pikeun ngarilis langsung 27 Séptémber 2023 ***Piwuruk Média NDP pikeun Jumaah, 29 Séptémber 2023*** Nebraska Democratic Party bakal ngayakeun Gala Taunan Ben Nelson 2023 dina Jumaah, 29 Séptémber 2023.

Maca deui "