Don Bacon meuli jeung mayar ku lobi Gun

Poé sanggeus calon CD2 Tony Vargas disebut Rep Don Bacon pikeun nempatkeun lobi gun payun kaamanan Nebraska barudak, Bacon shamefully defending kaputusan na nyandak duit NRA tur ngalakukeun Panawaran maranéhna.
 
alesan nya? Éta cek ampir $5,000 anjeunna nampi ti NRA kajantenan sateuacan némbak Uvalde anu nyéépkeun 19 murangkalih sareng dua guru.
 
Anu gagal disebatkeun ku Bacon nyaéta anjeunna tetep resep nyandak artos tina lobi bedil sareng milih ngalawan bipartisan, tagihan kaamanan gun akal sehat:
 
–Lima poé sanggeus shooting massal di supermarket kebo nu nelasan 10 urang.
 
– Genep poé sanggeus 17 jalma anu tatu salila shooting massal di puseur kota Milwaukee.
 
Sareng nalika Amérika Serikat disetél pikeun cocog atanapi ngaleuwihan taun anu paling parah dina catetan pikeun jumlah némbak massal.
 

Ceuk juru carios DCCC Johanna Warshaw:

"Nalika datang ka Don Bacon, hiji hal anu jelas: anjeunna nyandak artos lobi bedil sareng ngalaksanakeun tawaranana. Kulawarga Nebraska pantes janten pamimpin anu bakal berjuang pikeun aranjeunna, sanés jalma anu nempatkeun kapentingan pabrik bedil pikeun kasalametan barudak urang.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin