Kaluaran pers: Republik Nebraska House ngadukung ékonomi Amérika Serikat; Sora ngalawan ukuran siling hutang

Pupuhu NDP Jane Kleeb nyarios kitu Anggota GOP House Nebraska ngabalikeun bangsana dina dinten Salasa telat ku milih ngalawan RUU anu diliwatan Sénat pikeun manjangkeun wates hutang bangsa dugi ka awal Désémber.

Perpanjangan samentawis ngan ukur perbaikan jangka pondok, ngalambatkeun krisis fiskal poténsial dugi ka akhir taun ieu. Sekretaris Perbendaharaan Janet Yellen parantos ngingetkeun tiasa aya konsékuansi catastrophic lamun wates injeuman teu ngaronjat.

Ukuran lulus  219 nepi ka 206.

"Éra ku Reps. Bacon, Fortenberry jeung Smith fatanapi voting pikeun meungpeuk ukuran, "saur Kleeb. "Éta absurd aranjeunna bakal nentang éta, sabab aranjeunna nyatujuan kalolobaan belanja Trump anu bakal datang - kalebet istirahat pajak 2017 masif pikeun Amérika anu paling sugih."

###

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin