siaran pers: Berge dingaranan ku White House salaku Diréktur Eksekutif Propinsi Nebraska pikeun USDA


Présidén Joe Biden gaduh ngaranna John Berge salaku Diréktur Eksekutif Propinsi USDA Badan Layanan Ladang pikeun Nebraska.

Berge bakal nanggung jawab pikeun ngawaskeun pangiriman program ka produser pertanian di Nebraska. Komoditas, konservasi, kiridit, jeung program bantuan bencana ieu mastikeun kadaharan aman, affordable, loba pisan, jeung bergizi, serat jeung suplai suluh pikeun konsumén.

Saur NDP Kursi Jane Kleeb: "John Berge mangrupikeun advokat anu lami pikeun komunitas désa salaku pamimpin Distrik Sumber Daya Alam (NRD) sareng tilas ditunjuk pikeun Administrasi Obama. Nagara urang untung gaduh Berge dina posisi kapamimpinan sareng urang ngarepkeun jangkauan sareng sumber daya pikeun ngadukung komunitas désa anu kuat sareng dasar ékonomi pertanian.

Berge geus umum manajer sarta lulugu eksekutif of North Platte NRD di Scottsbluff saprak 2013. Sateuacan éta, anjeunna ngayakeun sababaraha posisi di USDA, kaasup timbalan administrator pikeun Badan Service Ladang, diréktur eksekutif tina Pangan sarta Pertanian Déwan Nasional, timbalan sarta akting asisten sekretaris pikeun hubungan congressional jeung White House liaison pikeun kantor sekretaris. Anjeunna diréktur kaayaan pikeun Obama for America di 2008 sarta ogé dilayanan salaku diréktur eksekutif tina Western Nebraska Community College Foundation, diantara posisi séjén.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin