Kaluaran pers: Danner kapilih janten nomer 2 di NDP

Spencer K. Danner, Jr mangrupikeun wakil ketua anyar Nebraska Democratic Party.

Danner, diréktur patuh di First National Bank of Omaha, kapilih dinten Sabtu ku Komite Pusat Nagara partéy éta.

"Mangrupikeun kahormatan sareng hak istiméwa pikeun kapilih janten Wakil Kursi sareng ngawakilan nagara bagian hébat Nebraska," saur Danner. "Pésta kami langkung kuat nalika sora-sora anu beragam ti sakumna nagara bagian ngahiji; ti Omaha ka Scottsbluff sareng Valentine ka McCook, ngalambangkeun wasiat Nebraskans. Tujuan kuring nyaéta ngawangun, investasi, sareng meunang pamilihan umum di sakumna nagara ieu; babarengan, urang bakal. ”

Danner ayeuna damel salaku anggota Komite Nasional Démokratik (DNC) barengan Ketua Jane Kleeb sareng Komite DNC Charlene Ligon sareng Komite Ron Kaminski. Danner ogé bakal ngajabat salaku anggota Asosiasi Komite Démokratik Nagara (ASDC). 

"Spencer Danner ngagaduhan warisan kapamimpinan anu panjang di kulawargana ti akina, Sen. Danner, sareng indungna, anu janten kaptén pemadam kebakaran," sa Kleeb. "Spencer nuju ngagolkeun salaku Wakil Kursi Amérika Afrika mimiti partai urang. Kuring bangga tiasa ngabantosan anjeunna pikeun tetep ngawangun pésta kami kalayan sagala warna biru dina méja damel pikeun milih Demokrat. "

###

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin