Pencét pers: Bacon palsu dina tampilan lengkep dina sora Cheney

Ketua NDP Jane Kleeb nyauran Rep. Don Bacon pikeun "sora" anu pengecut sora Rebo ku anggota DPR Républik ngaleupaskeun Rep. Liz Cheney tina kalungguhan kapamimpinan partéyna saatos anjeunna ngadesek ka GOP pikeun nolak pembohongan kontinyu tilas Présidén Donald Trump ngeunaan pamilihan aman anu nyababkeun kameunangan Présidén Biden.

Anggota DPR ngagulingkeun Cheney dina sora "sora", hartosna henteu aya catetan umum kumaha masing-masing milih. 

"Don Bacon ngagolkeun dirina salaku jalma anu resep transparansi dina pamaréntahan, tapi anjeunna nyumput di tukangeun sora rasiah," sa Kleeb. "Anjeunna mangrupikeun pengikut Trump anu lengkep sareng ragrag antrian nalika dicarioskeun. Bacon mangrupikeun palsu sareng pengecut anu langkung paduli ngeunaan Trump tibatan kulawarga Nebraska. Pamilih Nebraska pantes terang naha Don Bacon nempatkeun kasatiaanana ka Trump tibatan bebeneran. "

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin