Siaran Pers: Ketua NDP Jane Kleeb sareng tilas nagara bagian Senén Al Sadikin, ketua-ketua Nebraska Republicans pikeun Biden, mairan Konvénsi GOP Salasa

Pernyataan ti Kursi Nebraska Democratic Party Jane Kleeb

"Wengi ayeuna, kampanye Trump jelaskeun yén aranjeunna henteu ngagaduhan platform sareng teu aya ideu pikeun ngabantosan kulawarga anu damel. Sabalikna, aranjeunna nganggo rétorika perpecahan, serangan partisan sareng smear tanpa dasar dina usaha nekat pikeun meunang pamilihan umum. Pamilih Nebraska pantes janten présidén anu tiasa ngahijikeun nagara urang sareng mingpin urang dina waktos krisis ieu - sareng éta Joe Biden. "

Pernyataan ti Sénator Al Sadikin, ko-ketua Nebraska Republicans pikeun Biden

"Konvénsi Trump nyéépkeun jam-jaman pikeun sieun-mongering anu poék sareng ngabagi-bagi, tapi henteu waktos nyiapkeun rencana pikeun ningkatkeun kahirupan kulawarga anu damel. Henteu héran janten seueur urang Republik Nebraska sareng indepénsial anu ngalangkungan jalan pikeun ngadukung Joe Biden, hiji-hijina calon anu ngagaduhan strategi nyata ngandung coronavirus sareng ngawangun deui ékonomi urang. "

###

 

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin