Kaluaran pers: Ketua NDP Kleeb sareng Ketua Ponca Larry Wright pendak sareng Emhoff

Pupuhu NDP Jane Kleeb sareng Ketua Ponca Larry Wright pendak sareng Kadua Kadua Doug Emhoff dinten Salasa salami kunjungan di Omaha salaku bagian tina "Pitulung Anu Di dieu Wisata" pikeun ngaguar Rencana Nyalametkeun Amérika, paket stimulus ékonomi $1.9 triliun anu nembe ditandatanganan ku Présidén Joe Biden.

Kleeb, Wright sareng Emhoff ngabahas panguatan broadband désa, tatanén sareng énergi bersih sareng ngagedekeun kota-kota urang dina paket bantuan.

"Gentlemen Kadua Emhoff ngartos pisan kana padamelan anu urang kedah lakukeun di nagara urang pikeun teras-terasan kéngingkeun panangan sareng bantuan kauangan ka kulawarga urang," sa Kleeb. "Kami ngabahas kumaha Rencana Nyalametkeun Amérika sareng usaha tina Administrasi Biden sareng Harris tiasa ngabantosan ngalangkungan broadband désa, énergi bersih sareng padamelan padamelan anu saé ka nagara urang. Mangrupikeun kahormatan pikeun ngabagéakeun Awéwé Kadua Emhoff ka nagara kami sareng sacara pribadi hatur ka Administrasi pikeun mayungan darat sareng cai urang ku panolakan pipa KXL. "

Omaha World-Herald's Henry Cordes ngalayanan salaku toko kolam renang cetak kanggo kunjungan ayeuna. Anjeunna tiasa dihubungi [email protected].

KMTV ngalakukeun kolam renang pikeun pidéo. Cuplikan tiasa didapet ti Bob Jorgensen di [email protected]

BANTUAN ANJEUN DIDIEUN TOUR - KADUA GENTLEMAN DATANG NEBRASKA

23 Maret 2021

STOP ONE — Kunjungan Rumah Sakit

Mr Emhoff bakal ngadatangan Sistem Kaséhatan Rumah Sakit Peringatan Komunitas, rumah sakit désa anu aya di Blair, Nebraska. Anjeunna bakal hatur nuhun ka petugas kaséhatan payun, ngadangukeun kumaha staf rumah sakit parantos ngaréspon kabutuhan masarakatna nalika pandemi éta, sareng pendak sareng ahli perawatan kasihatan pikeun ngabahas kumaha Rencana Nyalametkeun Amérika bakal nurunkeun biaya perawatan kasihatan sareng ngagedekeun aksés ka sinyalna pikeun urang Amérika. . (Catetan: Dinten ieu nandaan 11 taun ti Unduhan Perawatan Terjangkau parantos ditandatanganan janten hukum.)

Pamilon Paguneman Rumah Sakit:

  •       Manny Banner, RN, Présidén & CEO Rumah Sakit Peringatan Komunitas sareng Sistem Kaséhatan
  •       Kelsey Massa, panata acara Klinik Tés sareng Vaksinasi
  •       Terrin Leehy, ER sareng RN rawat inap
  •       Keala Roy, RN, Manajer Kamar Darurat, Persiapan Darurat

Latar tukang

  • Rumah Sakit Peringatan Komunitas sareng Sistem Kaséhatan: MCHHS mangrupikeun rumah sakit aksés kritis, hartosna éta rumah sakit kalayan maksimal 25 ranjang anu aya di daérah padesaan langkung ti 35 mil ti rumah sakit anu sanés.

***

STOP DUA — Kunjungan Situs Vaksinasi

Saatos wisata di rumah sakit, Mr. Emhoff bakal ngalalana situs vaksinasi caket dieu ayana di Garéja Mimiti Lutheran, ogé di Blaire, Nebraska. Anjeunna bakal nyorot kumaha Rencana Nyalametkeun Amérika bakalan usaha pikeun ngalegaan aksés kana vaksin sareng ngabendung pandemi éta.

 

Sedengkeun dina situs, Mr. Emhoff bakal ngadangukeun kumaha garéja parantos ngadukung masarakat nalika pandemi éta, ngalangkungan distribusi tuang sareng upaya teureuh manula - ogé ku hosting klinik vaksinasi di garéja kalayan kerja sama sareng Three Rivers Public Health Department. Garéja mimiti nyayogikeun klinik vaksinasi dina 12 Pébruari 2021, sareng parantos nuluykeun host klinik dua dugi tilu kali sabulan.

 

Peserta Paguneman Situs Vaksinasi:

  • Pendeta Scott Frederickson, Garéja Luteran Kahiji
  • Terri Uhing, Sutradara Eksekutif, Dinas Kaséhatan Umum Tilu Walungan

Latar tukang

  • Departemen Kaséhatan Umum Tilu Walungan: Tilu departemén kaséhatan publik walungan mangrupikeun departemen kasihatan umum anu aya di Nebraska wétan. Aranjeunna parantos ngatur klinik situs vaksinasi di garéja, kampus kampus, sareng pabrik sareng pabrik lokal.   

Pangaruh tina Rencana Nyalametkeun Amérika ngeunaan Nebraska

 

Ieu mangrupikeun conto kumaha Rencana Nyalametkeun Amérika Présidén Biden bakal nyayogikeun pangrojong sareng pitulung ka kulawarga sareng komunitas Nebraska.

  • Masihan kulawarga anu damel $1.400 per jalma per dipariksa. Pangmayaran pangaruh ékonomi dugi ka $1,400 per jalma (salian ti $600 per jalma anu disayogikeun dina bulan Désémber) pikeun langkung ti 1,2 juta déwasa sareng langkung ti 520,000 murangkalih. Ieu 90% sadaya déwasa sareng 89% sadaya murangkalih di Nebraska.
  • Ningkatkeun Kiridit Pajak Anak. Bantuan tambahan dugi ka $1,600 per murangkalih ngalangkungan Kiridit Pajak Anak ka kulawarga 434,000 murangkalih di Nebraska.
  • Ningkatkeun Kiridit Pajak Panghasilan. Bantuan tambahan dugi ka ampir $1,000 ngalangkungan Kredit Pajak Penghasilan anu Dipikagaduh ka langkung ti 104,000 padamel anu henteu gaduh budak di Nebraska, kalebet seueur padamelan garis payun.
  • Nyayogikeun sumberdaya pikeun sakola deui sacara aman. Rencana Nyalametkeun Amérika bakalan nanem modal langkung ti $564 juta pikeun bantuan sakola-sakola K-12 di Nebraska pikeun aman deui kabuka sareng murangkalih deui di kelasna.
  • Manjangkeun manpaat asuransi pangangguran. Mangpaat bakal dilegaan sareng diperpanjang dugi ka 6 Séptémber, ngahémat 11 juta urang Amerika tina kaleungitan kauntungan sareng nyayogikeun suplemén $300 per minggu.
  • Ningkatkeun manpaat nutrisi. Rencana Nyalametkeun Amérika bakal ningkatkeun kauntungan Program Nutrisi Suplemén (SNAP) ku 15% dugi ka Séptémber.
  • Masihan kulawarga kiridit pajak tambahan pikeun ngabantosan biaya perawatan budak leutik. Kulawarga bakal kéngingkeun kiridit pajeg anu tiasa dibatalkeun sakitar satengah tina pengeluaran pikeun ngurus budak pikeun budak di handapeun umur 13 taun, ambéh aranjeunna tiasa nampi jumlahna dugi ka $4,000 kanggo hiji murangkalih atanapi $8,000 pikeun dua atanapi langkung murangkalih.
  • Dilegakeun aksés asuransi kasihatan. Rencana Nyalametkeun Amérika bakal nurunkeun premi asuransi kaséhatan pasar ku $2,438 per bulan pikeun pasangan umur 60 taun di Nebraska ngahasilkeun $75,000 per taun.
  • Nganteurkeun pitulung ka pamaréntah Nebraska sareng pamaréntah lokal. Rencana Nyalametkeun Amérika bakal nganteurkeun $1.2 milyar dina relief fiskal kaayaan sareng $685 juta dina bantuan fiskal lokal.
  • Ngadukung usaha alit ngalangkungan krisis ayeuna. Salaku tambahan pikeun nempatkeun langkung ti $50 milyar kana hibah anu sayogi pikeun usaha alit anu pencét, Rencana Nyalametkeun Amérika bakalan nanem modal $10 milyar dina program pembiayaan bisnis leutik lokal, lokal, sareng suku anu suksés pikeun ngabantosan usaha alit ngabaru, nyiptakeun sareng ngajaga padamelan, sareng nyayogikeun barang penting sareng jasa anu diandelkeun ku masarakat.
  • Dukungan pikeun program perawatan kasehatan padesaan: Rencana Nyalametkeun Amérika khususna ngadukung program perawatan kasehatan padesaan saatos COVID-19, nyayogikeun hibah sareng dukungan kanggo rumah sakit padesaan pikeun ngabantosan administrasi vaksinasi, jasa telehealth, sareng program padamelan padesaan.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin