Pencét pers: Calon NDP ngeunaan Dana Warna masihan kontribusi ka calon sateuacan pamilihan umum kota 6 April di Lincoln sareng Omaha

Kaukasus Hideung, Latinx sareng Asli Amérika Nebraska Democratic Party bangga ngumumkeun kontribusi ka calon Omaha sareng Lincoln ti Calon Dana Warna.

Sapuluh calon anu kuat bakal nampi total $2,600.

Dana dikembangkeun ku Pupuhu NDP Jane Kleeb di 2017. Kursi Kaukas Hideung Precious McKesson, Kursi Latinx Kaukus Dulce Sherman sareng Kursi Kaukus Asli Amérika Colette Konéng Jubah ngawas dana pikeun mastikeun pésta kami milih calon anu katingalina sapertos komunitas anu aranjeunna layu. Calon Dana Warna NDP tetep nétral di primér bari ogé ngangkat calon warna ku sumber daya sahingga urang ngawangun pésta anu beragam.

Calon Dana Warna ngabagéakeun sumbangan sapanjang taun. Sumbangan di dieu.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin