Siaran pers: Kleeb NDP: Bacon, Flood sareng Smith milih nyepeng padamelan Amérika ku cara milih ngalawan tagihan CHIPS

Pupuhu Démokratik Nebraska Jane Kleeb nyauran tilu anggota DPR Republik Nebraska Kemis pikeun henteu ngadukung RUU anu dituju ngaronjatkeun produksi semikonduktor AS dina nawar pikeun ngaronjatkeun daya saing Amérika, prestasi bipartisan anu bakal ngirim puluhan miliar dollar kana manufaktur Amérika sarta panalungtikan ilmiah.

"Bacon, Banjir sareng Smith mutuskeun pikeun nahan padamelan Amérika sareng disandera sareng Cina," saur Kursi Kleeb. "Ku milih ngalawan CHIPS bipartisan sareng UU Élmu, aranjeunna sareng seuseueurna House Republicans milih China tibatan urang Amérika."

tagihanana, kang lulus Sénat Rebo kalayan rojongan bipartisan lega, ieu diliwatan ku DPR, sanajan 187 Republicans milih ngalawan eta. Ayeuna nuju ka Présidén Joe Biden pikeun ditandatanganan kana hukum.

Saur Présidén Biden: "Dinten ayeuna, DPR ngajukeun RUU anu bakal ngajantenkeun mobil langkung mirah, alat-alat langkung mirah, sareng komputer langkung mirah. Bakal nurunkeun biaya barang sapopoé. Sareng, éta bakal nyiptakeun padamelan manufaktur anu mayar tinggi di sakumna nagara sareng nguatkeun kapamimpinan AS dina industri masa depan dina waktos anu sami.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin