Kaluaran Pers: NDP's Kleeb salam tina tagihan infrastruktur, nyauran Sasse pikeun oposisi

Ketua NDP Jane Kleeb muji jalan Senat AS Salasa tina $1 triliun, tagihan infrastruktur bipartisan, tapi nyauran Sénat Ben Sasse pikeun milih ngalawan ukuran éta sareng nyiptakeun padamelan.

Sénator milih 69-30 dina bill, anu dipimpin ku sakumpulan bipartisan sénator anu dipimpin ku Sens. Kyrsten Sinema (D-Ariz.) Sareng Rob Portman (R-Ohio). Salapan belas sénator GOP, kaasup Nebraska's Deb Fischer, milih sareng sadayana Demokrat pikeun ngalirkeun panerapan éta.

"RUU bi-partisan, anu diperjuangkeun ku Présidén Joe Biden, bakal nyandak padamelan padamelan anu mayar sareng perbaikan infrastruktur ka Nebraska sareng bangsa," saur Kleeb. "Sareng deui, urang nonton nalika Sen. Ben Sasse linggih dina pananganna sareng nentang tagihanana. Kami bakal ngingetan Sasse ngeunaan sora 'no' nalika anjeunna nyobian nyandak kiridit langkung ti $2.5 milyar nuju ka nagara kami saatos akhir paket. Kami bersyukur pikeun 19 sénator GOP anu ngagaduhan nyali pikeun ngalakukeun anu pas pikeun masarakat. "

RUU ayeuna nuju ka DPR.

Pikeun ningali jumlah dolar khusus potongan konci tagihanana sapertos ka Nebraska, klik di dieu.

###

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin