Kaluaran pers: NDP's Kleeb muji pengumuman vaksinasi Présidén Biden; Ménta Gubernur Ricketts pikeun rencana vaksinasi guru Nebraska

 

Kursi Nebraska Democratic Party Jane Kleeb ngahaturkeun nuhun kana pengumuman ku Présidén Joe Biden dina Salasa yén pamaréntah féderal bakal nyayogikeun vaksin COVID-19 anu cekap kanggo unggal vaksin sawawa AS dina akhir Mei sareng Biden ayeuna ngagolongkeun guru salaku padamel penting. Nebraska mangrupikeun salah sahiji 20 nagara bagian anu teu acan ngutamakeun guru pikeun némbak COVID. Kleeb maréntahkeun ka Gubernur Pete Ricketts nunjukkeun rencana na pikeun kéngingkeun vaksin dina panangan guru Nebraska.

"Présidén Biden netepkeun jangji anjeunna pikeun merangan pandemi sirah-on sareng ningkatkeun produksi vaksin sareng distribusi," saur Kursi Kleeb. "Samentawis éta, Gubernur Ricketts kedah nunjukkeun rencana na pikeun vaksin sadayana guru Nebraska urang. Aranjeunna mangrupikeun padamel anu penting sareng upami Ricketts henteu tiasa ngalaksanakeun padamelan maka anjeunna kedah angkat sareng ngantep tim vaksin féderal Biden ngajagi guru-guru urang. "

"Dina kalungguhan Ricketts anu gagal, Nebraska mangrupikeun salah sahiji nagara bagian 20 anu henteu ngutamakeun guru vaksinasi," saur Kleeb. "Ricketts henteu ngagaduhan rencana pikeun ngajaga sakola urang aman. Acan deui, Demokrat aya di dieu pikeun ngabersihkeun kekacauan Republik. ”

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin