Siaran pers: Kleeb NDP muji petikan House tina Biden's Biden's Infrastructure Investment and Jobs Act 

Kursi Nebraska Democratic Party Jane Kleeb ngagungkeun jalan Jumaah telat wengi di DPR AS Présidén Biden $1.2 triliun Investasi Infrastruktur bipartisan sareng Undang-undang Pekerjaan.

"Kawijakan Présidén Biden, dina salapan bulan mimiti jabatanna, ngabantosan nyiptakeun 5.6 juta padamelan bersejarah. RUU infrastruktur anyar bakal nambihan langkung seueur padamelan pikeun ngalereskeun jalan sareng sasak urang, ngagentos pipa timah sareng masang stasiun ngecas kendaraan listrik, ”saur Kleeb.

Biden diperkirakeun langsung asup kana undang-undang. 

DPR bakal milih rencana $1.85 triliun Build Back Better Biden saatos Kantor Anggaran Kongrés ngaluarkeun perkiraan biaya tagihanana. Sora dina ukuran éta diperkirakeun sateuacan Thanksgiving. Ukuran infrastruktur ngalangkungan 228 dugi ka 206.

"Nebraska peryogi pisan ieu investasi infrastruktur penting, "saur Kleeb. "Demokrasi ngawangun ékonomi sareng nyiptakeun padamelan, sedengkeun Republik terus ngabalikeun kulawarga Nebraska. Partéi Republik milih pikeun $2 triliun Trump pikeun motong pajak pikeun warga Amérika anu paling beunghar sareng terus-terusan ngabantah Demokrat kusabab hoyong artos pembayar pajak urang tiasa dianggo deui pikeun kelas menengah. Démokrat hoyong Nebraskan ngagaduhan aksés ka perawatan budak anu mampu sareng solusi pikeun krisis iklim. Kami ngarepkeun sora dina tagihan Build Back Better, dimana Demokrat ngalakukeun tindakan deui pikeun masarakat.

RUU infrastruktur Sénat-lulus bakal jadi investasi pangbadagna dina karya umum bangsa urang dina dasawarsa. RUU infrastruktur bakal angkat ka méja Biden pikeun tandatanganna, sareng rencana BBB bakal angkat ka Sénat pikeun pertimbangan.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin