2021 Calon

Pariksa NDP Puseur Undian kanggo inpormasi ngeunaan cara Sora Ngirim Surat, lokasi polling sareng waleran kana patarosan sanés ngeunaan hak milih.

Nyumbangkeun ka NDP ngabantosan sadayana calon Démokratik dina sora.

Balapan Lokal

Walikota Omaha

RJ Neary kantos janten jalma anu katingalina nyiptakeun kasempetan. Ti mimiti bisnis jasa padang rumput hejo na di SMA dugi ka ngajabat salaku Présidén di Investor Realty, anjeunna terang kumaha nyandak tantangan. Kaparigelan RJ damel dina proyék rumit, sareng ngajual sipat anu langkung lami, sesah, sareng rumit. Kaahlianana aya dina milarian solusi pikeun masalah anu langkung nangtang. RJ ngartos pentingna ngupingkeun aktip sareng mikir di luar kotak pikeun méréskeun masalah.  

Déwan Kota Omaha

Pete Festersen

Pete Festersen

Kacamatan 1

Anggota déwan Pete Festersen kapilih janten Déwan Kota di 2009 sareng kapilih deui di 2013 sareng 2017. Anjeunna janten Présidén Déwan Kota ti 2013 dugi ka 2015 sareng Wakil Présidén Stratégi sareng Urusan Publik pikeun Kaséhatan CHI, salah sahiji Omaha anu pangageungna dunungan swasta.

Ben Gray

Kacamatan 2

Ben Gray milarian masa jabatan kaopat na dina Déwan Kota Omaha. Ben mangrupikeun Samaun Vietnam ogé saurang wartawan anu meunang penghargaan. Dina waktosna di Déwan anjeunna ngenalkeun Ordinan Bisnis Leutik sareng Munculna pikeun nyayogikeun kasempetan anu langkung ageung pikeun minoritas sareng kontraktor awéwé. Ben ngenalkeun sareng kéngingkeun Ordinansi Pakasaban Sarua anu nyayogikeun perlindungan pikeun komunitas LGBTQIA di tempat damel ogé akomodasi umum. Dina sababaraha taun ka hareup urang kudu ngatasi perumahan anu mampu, paningkatan jumlah jalma anu teu gaduh bumi sareng pangpentingna pikeun nyarioskeun masalah rasial ngalangkungan dialog sareng paguneman anu kadang nyeri.   

 
 
 
 

Juanita Johnson

Kacamatan 2

Juanita Adang mangrupikeun ahli Téhnologi Émbaran anu langkung saé kalayan langkung ti 20 taun pangalaman bisnis, kalebet damel kanggo perusahaan transportasi Fortune 500 anu dumuk di Omaha. Juanita kéngingkeun Sarjana Élmu dina bisnis sareng ayeuna didaptarkeun di Universitas Bellevue milari Master Administrasi Bisnis. Juanita gaduh langkung ti 10 taun pangalaman wirausaha sareng terang naon anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun usaha.
 

Danny Begley

Kacamatan 3

Abdi Danny Begley sareng kuring ngajalankeun pikeun Déwan Kota Omaha di Kacamatan 3. Distrik ieu mangrupikeun haté sareng jiwa Omaha sareng dimana kuring lahir sareng ageung. Kuring sareng kulawarga kuring untung pisan diganjar ku seueur berkah tina tumuh di lingkungan anu bénten-bénten kerah anu ngawangun inti Omaha

Vinny Palermo

Kacamatan 4

Anggota Déwan Palermo kapilih janten Déwan Kota Omaha di 2017. Anjeunna diangkat di Omaha Kidul sareng lulus ti Omaha South High. Saatos lulus, Vinny ngajabat salaku Spesialis Operasi di Angkatan Laut AS. Saatos ngalaksanakeun tugas aktifna, anjeunna angkat ka Universitas Nebraska - Omaha. Sepanjang karirna, Vinny parantos janten operator bisnis leutik sareng pengusaha Omaha Kidul. Sateuacan janten Déwan Kota anjeunna kapilih janten Déwan Sakola Umum Omaha. 

Patrick Leahy

Kacamatan 5

Omaha peryogi kapamimpinan tetep. Karya kuring salaku arsiték kasehatan masihan kuring élmu sareng katerampilan unik pikeun ngembangkeun solusi. Kuring ngadukung pangwangunan ékonomi. Kami saurang lalaki kulawarga anu damel anu ngartos masalah lokal sareng pangaruh kaputusan pikeun jalma, kulawarga sareng bisnis. Ayeuna langkung penting ti saprak éta penting pikeun ngalayanan padamel payun kami kalebet pulisi, pagawé Podomoro, sareng pendidik urang.

Naomi Hattaway nyaéta calon anu yakin Aula Kota kedah proaktif, responsif sareng komunikatif. Platform na museur kasihatan sareng kasalametan umum, kasetaraan sareng kamekaran pinter, sareng anjeunna siap nyandak solusi anu berdampak sareng adil dina Déwan Kota. Naomi mangrupikeun pamimpin pamikiran anu diaku dina ranah ngawangun komunitas sareng perumahan salaku hak asasi manusa, sareng parantos nyéépkeun dékade kamari dina aksés aksés sareng kamajuan ngalangkungan kolaborasi sareng suksés kemitraan publik-swasta. Anjeunna fokus kana kabijakan anu ngajagaan nonoman urang, sepuh urang sareng komunitas cacat urang, sareng ngarencanakeun pikeun alamat sepuh di tempat, aksés ka Aula Kota, sareng tanggel waler sareng panggunaan lahan urang.

Sara Kohen

Kacamatan 7

Sara Kohen milari Déwan Kota Omaha pikeun Kacamatan 7, di belah kulon ka Omaha. Anjeunna ogé indung, pamajikan, sareng pengacara anu ayeuna damel ngalibetkeun kulawarga sareng ngawangun komunitas salaku pangurus sakola. Sara tertarik kana palayanan publik sabab anjeunna yakin yén urang - salaku bangsa, nagara, sareng kota - gaduh seueur poténsial. Kaputusan dina tingkat lokal mangaruhan kumaha urang hirup.

Déwan Kota Lincoln

Tom Beckius

Di Ageung

Tom Beckius lahir sareng ageung di Lincoln. Anjeunna ageung salaku putra boga usaha leutik anu ngajar anjeunna pikeun kerja keras, jujur sareng ngarawat batur sacara adil. Salaku salaki, bapa tiri sareng boga usaha leutik nyalira, Tom ngajalankeun pikeun neraskeun warisan ngajaga Lincoln tempat anu saé pikeun ngawangun kulawarga, ngawangun karir sareng nikmati kahirupan urang babarengan.

Sändra Washington

Di Ageung

Sändra Washington parantos nelepon ka bumi Lincoln salami 30 taun. Washington damel sareng Layanan Taman Nasional salami ampir 25 taun, nyepeng seueur posisi anu béda dina perencanaan, latihan sareng pamekaran, patuh lingkungan sareng salaku pengawas taman sateuacan janten Kapala Perencanaan Midwest. Sändra pensiunan salaku Diréktur Daérah Mitra pikeun Daérah Kulon pikeun Sumber Daya Budaya, Perencanaan, Konstruksi, Komunikasi, Panerapan sareng Urusan Kongrés.

Bennie Shobe

Di Ageung

Lincoln mangrupikeun tempat anu saé pikeun cicing, tapi urang kedah mastikeun yén kualitas hirup urang luhur tiasa dianggo pikeun jalma-jalma tina sagala rupa lapisan masarakat, henteu ngan ukur jalma-jalma di luhur. Abdi hoyong mastikeun yén aya anu ngupingkeun masarakat Lincoln sareng leres-leres badé nguping masalahna.

Dewan Pendidikan Umum Lincoln School

Kathy Danek

Kacamatan 1

Penduduk saumur hirup di Lincoln belah wétan. Terry sareng kuring sareng opat urang putri lulusan Northeast High (LNE). Kuring milarian masa jabatan ka genep ka Déwan Pendidikan LPS. Ngalaman sareng dédikasi pikeun ngawula ka barudak sareng kulawarga kabupatén kami. Sadidinten TK sareng ngalegaan pra-K masihan murangkalih awal anu hadé. Nambahkeun kasempetan kuliah & karir sapertos jalur gagang awal kuliah UNL-LNE anyar atanapi Akademi Karir ngamungkinkeun siswa kéngingkeun kiridit kuliah di SMA. Pusat Pembelajaran Komunitas (CLC) nyayogikeun sateuacan & saatos pengayaan sakola. Nungtun palaksanaan masalah obligasi $290 juta anu nembé diliwatan pikeun fasilitas. Rekrutmen, ngarawat sareng ngahargaan pendidik anu mumpuni sareng beragam. Éta ngeunaan nyumponan kabutuhan unggal murangkalih unggal dinten.

Barb Baier

Kacamatan 3

Kuring parantos ngajantenkeun opat istilah di Lincoln Board of Education sareng ayeuna milarian masa kalima kuring. Salaku ibu lulusan Sekolah Umum Lincoln (LPS) di 2018 sareng hiji-hijina perwakilan minoritas Dewan (mimiti sacara terbuka LGBT kapilih janten pejabat di Nagara Nebraska), kuring yakin penting pikeun ngajaga kapamimpinan anu kompeten sareng kawenangan dina Déwan pikeun mastikeun kami barudak masarakat tiasa teras ngaksés pendidikan anu hadé. LPS parantos ngalaksanakeun langkah anu signifikan dina nyempetkeun jurang kahontalna sareng ningkatkeun kinerja akadémik sadaya murid. Pikeun mastikeun kamajuan anu teras-terasan, Déwan kedah ningkatkeun lingkungan pendidikan pikeun ditampi sareng ngadukung sadaya murid urang. Ieu ngandung hartos damel sareng Asosiasi Kegiatan Siswa Nebraska pikeun ngaleungitkeun pelecehan sareng perilaku ngancam anu dipamerkeun ka murid-murid anu warna sateuacan, nalika sareng saatos pasanggiri atletik. Ieu hartosna mastikeun yén barudak ngaidentipikasi diri salaku LGBT atanapi asalna ti kulawarga anu dipimpin ku LGBT disambut sareng didukung di sakola urang. 

Don Mayhew

Kacamatan 7

Don parantos ngawakilan Kacamatan 7 dina Déwan Pendidikan LPS ti saprak 2001. Dina waktos éta, kabupatén éta parantos ngurus pertumbuhan catetan, ngawangun 12 sakola anyar, nerapkeun kurikulum digital lega kabupaten, sareng ningkatkeun tingkat kalulusan ka tingkat na anu pangluhurna, sadayana nalika nurunkeun Laju pajak pajeg harta ka anu panghandapna parantos langkung ti 50 taun. Ayeuna, kabupaten ieu kaayaan pandemi global anu sakali-sakali hirup sareng Badan Legislatif ngarencanakeun ngirangan dana bantuan negara Lincoln pikeun taun kadua anu lempeng. LPS peryogi kapamimpinan anu ngalaman pikeun napigasi tantangan-tantangan ieu.