2022 Mimitian Ayeuna!

2022 Mimitian Ayeuna!

Don Bacon henteu ngagambarkeun sumur Kongrés Kadua Nebraska. Tina milih "naraka enya" nalika Podomoro Nebraskan diperyogikeun dugi ka nolak ngadukung réliuthorization of Violence Against Women Act. Bacon ieu palsu. Don Bacon henteu aya di dieu pikeun ngarengsekeun masalah sareng janten sora sedeng sareng konstituénna langkung saé sareng waktuna pikeun Flip Bacon Éta dina 2022. 

Nebraska Democratic Party gumbira ngembarkeun mimiti kampanye "Flip that Bacon" urang. Salami sababaraha bulan ka payun sareng kana siklus 2022, urang bakal ngalaan Don Bacon kusabab kagagalanna mingpin sareng kami bakal ngatur pendukung sapertos anjeun pikeun mastikeun istilah ieu terakhir.

Kami ngadorong anjeun pikeun ngaunduh grafik tina toolkit ieu sareng nganggo salinan conto kami salaku inspirasi pikeun dibagi kana jaringan média sosial anjeun. Éta sadayana dipasang dina dek - urang peryogi anjeun ngabantosan kami "Flip Bacon éta" dina 2022. 

Anjeun tiasa undeur sadaya grafik ti folder drive google kami atanapi nganggo pitunjuk di handap ieu.

Punten bagikeun situs kami, FlipThatBacon.com nalika anjeun masangkeun dina média sosial sahingga urang tiasa ngiringan langkung seueur panitia anu hébat sapertos anjeun!

Patarosan ngeunaan kampanye urang atanapi hoyong ngiringan koalisi? 

GIF Umum

Senang-seneng sareng GIF di handap! Bagikeun aranjeunna dina Facebook, Twitter, atanapi Instagram sareng caption anu ngajentrekeun naha anjeun siap "Flip Bacon éta." 

Pikeun dibagi, pilih grafik karesep anjeun (atanapi dua!) ti Google Drive Folder urang teras simpen kana komputer. Teras unggah kana platform média sosial anu dipikahoyong sareng bagi!

➡️ Unduh sét grafik pinuh kami di dieu pikeun Flip Bacon Éta.

Facebook & Instagram

Ieu di handap aya sababaraha grafik sareng salinan conto pikeun anjeun bagikeun sareng mitra koalisi sareng sekutu anjeun. Ngarasa Luncat pikeun ngaropea basa anjeun sareng ngantepkeun pengikut anjeun terang naha waktosna "Flip Bacon éta!"

Pikeun dibagi, pilih grafik karesep anjeun (atanapi dua!) from Polder Google Drive kami teras simpen kana komputer. Teras unggah kana platform média sosial anu dipikahoyong sareng bagi!

Waktosna

Distrik Kongrés Kadua mangrupikeun lemparan-up. Urang tiasa mecat Don Bacon taun payun - sareng upami urang damel babarengan, urang bakal.

Don Bacon parantos gaduh kasempetan pikeun ngalakukeun padamelan na. Anjeunna gagal. Gabung sareng kami, sareng kami bakal Flip Bacon Éta.

Naraka enya

"Kuring ngarobih sora kuring, tina 'enya' janten 'nuhun enya.'" Salapan kecap pondok anu tiasa ngarugikeun sababaraha urang Nebraskan. Tingalikeun Don Bacon kami henteu acan hilap.

Candak perawatan kaséhatan urang? Naraka no.

Flip kabupaten ka-2? Naraka enya.

Ngalawan urang

Salami opat satengah taun ka pengker, Don Bacon parantos ngalanggar janji sareng poho ti mana asalna. Taun payun, urang badé ngingetan anjeunna.

Don Bacon teu resep nanaon deui ti garis pésta, sanaos nganyenyeri Nebraskan di bumi. Waktosna Flip Bacon Éta.

➡️ Unduh sét grafik pinuh kami di dieu pikeun Flip Bacon Éta.

Twitter

Ieu di handap aya sababaraha grafik sareng salinan conto pikeun anjeun bagikeun sareng mitra koalisi sareng sekutu anjeun. Ngarasa Luncat pikeun ngaropea basa anjeun sareng ngantepkeun pengikut anjeun terang naha waktosna "Flip Bacon éta!"

Pikeun dibagi, pilih grafik karesep anjeun (atanapi dua!) ti Google Drive Folder urang teras simpen kana komputer. Teras unggah kana platform média sosial anu dipikahoyong sareng bagi!

| ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ |

| FLIP |

| ITU | 

| BACON |     

|                         |

| __ | 

(\__/) || 

(• ㅅ •) || 

/ づ

Naraka Sumuhun

"Kuring ngarobih sora, tina 'enya' jadi 'sih enya.” Salapan kecap pondok anu tiasa ngarugikeun sababaraha Nebraskan. Tingalikeun Don Bacon kami henteu acan hilap.

Candak perawatan kaséhatan urang? Naraka no.

Flip kabupaten ka-2? Naraka enya.

Waktosna

Distrik Kongrés Kadua mangrupikeun lemparan-up. Urang tiasa mecat Don Bacon taun payun - sareng upami urang damel babarengan, urang bakal.

Don Bacon parantos gaduh kasempetan pikeun ngalakukeun padamelan na. Anjeunna gagal. Gabung sareng kami, sareng kami bakal Flip Bacon Éta.

Ngalawan Kami

Salami opat satengah taun ka pengker, Don Bacon parantos ngalanggar janji sareng poho ti mana asalna. Taun payun, urang badé ngingetan anjeunna.

Don Bacon teu resep nanaon deui ti garis pésta, sanaos nganyenyeri Nebraskan di bumi. Waktosna Flip Bacon Éta.

➡️ Unduh sét grafik pinuh kami di dieu pikeun Flip Bacon Éta.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin