Ngagungkeun Peresmian Biden-Harris Sacara Praktis sareng Aksi

Anjeun tiasa ngabantosan urang ngagungkeun pelantikan Biden-Harris ku sababaraha cara salami 18-20 Januari 2021. 

Anjeun tiasa ngahubungi sadaya warta nasional di sekitar Pelantikan dina situs resmi Biden / Harris.

Anjeun tiasa mésér kaos Biden / Harris khusus Nebraska dina kami toko online.

18 Januari

Kami gabung sareng Poé Jasa ti tim Biden-Harris ku koordinasi a dahareun drive sakuliah nagara salaku cara pikeun masihan deui pikeun Martin Luther King Jr Day.

Kusabab pandemi coronavirus, seueur kulawarga anu bajoang ku rasa teu aman tuangeun sareng bank-bank tuangna berjuang pikeun ngajaga permintaan. Tujuan kami nyaéta ngabantosan meringankeun beban éta. 

Punten kumpulkeun sababaraha katuangan anu henteu rusak, nyerat catetan atanapi ngadamel tanda alit. Teras, candak gambar sareng bagikeun ka kami dina média sosial – ngagunakeun hashtag #NebDemsCare #BidenHarris.

Atanapi anjeun tiasa ngirim gambar ka kami [email protected] ku kituna urang tiasa ngabagi!

Tingali lokasi bank dahareun Nebraska di dieu pikeun dimana anjeun tiasa lungsur barang anjeun.

Upami anjeun hoyong masihan sumbangan moneter, ieu mangrupikeun kelompok anu ngabantosan kulawarga anu merjuangkeun kaayaan teu aman pangan.

Salaku hatur nuhun, kami bakal ngintunkeun stiker perdana pikeun anu parantos nyumbang.  

Pikeun ngabéjaan kami anjeun bakal ilubiung, daptar didieu.

Pikeun nampi stikerna, punten eusian formulir ieu. 

19 Januari

NDP ngagabung sareng tim Biden-Harris dina dinten dzikir pikeun jalma anu maot kusabab panyakit COVID-19.

Tanggal 19 Januari jam 5:30 siang waktos lokal, urang bakal terang gelap pikeun émutan jalma-jalma anu urang éléh ku COVID sareng pikeun ngahargaan jalma anu masih merjuangkeun pandemi ieu. 

Jam 5:30 WIB waktos lokal, lampu lilin, atanapi anggo senter – anjeun tiasa linggih dina jandéla anjeun atanapi kaluar di teras anjeun. Anjeun ogé tiasa ngiringan bel atanapi naroskeun tempat ibadah lokal upami aranjeunna badé ngirining belna.

Punten candak gambar sareng bagikeun ka kami dina média sosial – ngagunakeun hashtag #NebDemsCare #BidenHarris. Atanapi, anjeun tiasa ngirim email ka kami gambar ka [email protected] ku kituna urang tiasa ngabagi!

Kami bakal ngayakeun dua acara sacara langsung di 19 Januari – punten bawa lilin anjeun nyalira (atanapi senter) sareng tangtosna topéng.

  • Lincoln: State Capitol (sisi kulon ku patung Pres. Lincoln), 5:30 pm CT
  • Omaha: 72 sareng Dodge Street (handapeun tanda Jalan Raya), 5:30 pm CT

Daptar didieu pikeun masihan terang ka kami yén anjeun ilubiung. 

20 Januari

Gabung sareng kami na nonton langsung tina pelantikanana.

Kami masang folder gambar anu tiasa dibagi ogé, tingali. 

Upami anjeun henteu acan ngagaduhan kaos Jomaha, Blue Dot of Lincoln atanapi Omaha sareng swag anu sanés, candak tingali di toko online kami.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin