Flynn's Folly sareng seueur deui - #NebDems News

Komentator politik Keith Olbermann gélo.

Wani kami ngomong ngamuk? Ngabengkok kaluar tina bentuk? Kesel?

Sakali tiasa boro nyalahkeun anjeunna pikeun beuratna kana koméntar anu diucapkeun ku tilas jénderal Michael Flynn anu hina - anu ngajabat salaku panaséhat kaamanan nasional Trump - akhir minggu kamari dina konvénsi QAnon di Dallas salaku jawaban tina patarosan ti "Maga Maggot" ngeunaan kudéta militér di Myanmar.

"Kuring hoyong terang kunaon naon anu kajantenan di Minamar (sic) henteu tiasa kajantenan didieu" lalaki éta nanya.

Flynn ngawaler: "Anjeun terang, teu aya alesan. Maksadna éta kedahna kajantenan di dieu. "

Nyarios naon?

“Cangkul ngageleger. Éta leres, Michael Flynn, anu Désémber kamari nyobian ngobrolkeun Trump kana nyatakeun hukum bela diri ayeuna parantos ngadukung kudéta militér pikeun ngagulingkeun pamaréntah sipil Amérika Serikat Amérika sareng panginten pikeun nahan atanapi maéhan présidén, wakil presiden, kabinet, sénator , anggota kongrés sareng saha waé warga masarakat sipil anu nolak.

Sareng urang masih teu maliré ka Michael Flynn sareng jalma-jalma anu bakal ngancurkeun démokrasi di dieu? Kami masih ngondang kudéta sareng pertumpahan getih sareng kiamat sabab, bahkan saatos 6 Januari kumaha waé, sababaraha urang Demokrat sareng kaseueuran média moal nampi kamungkinan yén éta tiasa kajantenan di dieu - bahkan saatos éta kajantenan di dieu.

Kuring nyauran présidén Amérika Serikat pikeun terang-terangan sareng banter maréntahkeun jaksa umumna pikeun ngadakwa Michael Flynn kusabab ngalanggar kode 18 AS 2385 - éta mangrupikeun undang-undang ngalawan nyokong pamaréntahan Amérika Serikat - sareng kuring nyauran présidén pikeun kabuka sareng banter maréntahkeun sekretaris pertahanan pikeun balikkeun Jén Flynn kana tugas aktip teras ngamimitian prosés bela diri pangadilan ngalawan anjeunna kusabab ngalanggar kode seragam kaadilan militér.

Ieu dimana ieu kedah réngsé - waktos kanggo leumpang dina kulit endog ngarepkeun éta moal aya deui. Hoyong perdamaian sareng penyembuhan parantos réngsé. Michael Flynn sareng sajabina parantos ngadéklarasikeun perang di Amérika Serikat Amérika. Dina sabtu minggu Poé Peringatan, aranjeunna hoyong militér pikeun nyandak pamaréntahan.

Ka naraka sareng maranehna.

Ngadangu, nguping.

***

"Éta lalaki téh kasuksésan anu parantos hirup saé, sering seuri sareng dipikacinta pisan. anu milari anu pangsaéna pikeun anu sanés sareng masihan sareng masihan anu pangsaéna. "

–Robert Louis Stevenson

Mangga gabung kami pikeun Peringatan ka-2 Frank LaMere dinten Minggu, 20 Juni siang siang di St Augustine School Gym di Winnebago, Neb.

LaMere, anggota Winnebago Nation of Nebraska sareng ketua gaul munggaran Nebraska Democratic Party, pupus di 2019 saatos gelut sareng kanker, nyésakeun warisan kapamimpinan dina seueur masalah kaadilan sosial.

LaMere, 69, mangrupikeun panyokong kaadilan, anu jumeneng pikeun ngajagaan sareng ngadukung barudak India, ngungkulan kekejeman pulisi ngalawan urang India, merjuangkeun penjualan alkohol di caket Pinggiran Ridge India Reservation sareng nyababkeun masalah anu sanésna, kalebet perang ngalawan pipa Keystone XL anu diusulkeun. Anjeunna nangtung pikeun kekerasan ngalawan jalma anu paling rentan bari nyandak rupa-rupa sora kana méja.

***

Nebraska Stonewall Dems Ngagungkeun Bulan Bangga!

"Bingah Bulan Bangga ti Nebraska Stonewall Demokrat! Kami ngahargaan sadaya aktivis sareng pemimpi, anu nempatkeun kerangka pikeun kasetaraan di sababaraha generasi sanaos padamelan ieu jauh ti réngsé. Ékuitas mangrupikeun tujuan sareng urang sadayana aya dina perjalanan ieu. Kami ngahargaan semangat, keragaman, sareng komunitas anu jero kulawarga LGBTQIA2S + kami sanés ngan ukur pikeun bulan ieu tapi ogé. "

–Sarah Cohen Walker, Korsi Démokrat Stonewall

9-10 Juni: Heartland Pride Omaha

12 Juni: Hastings sombong

18-19 Juni: Star Kota sombong Lincoln

Pesen kaos oblong Nebraska Stonewall anjeun didieu!

***

Kaukus Awéwé Nebraska Democratic Party nuju nyandak aplikasi dugi ka 1 Juli kanggo Helen Boosalis Inspirasi Awéwé Awéwé. Kaukus bakal masihan tilu beasiswa ti $500, hiji di unggal kabupaten kongrés, ka awéwé ngora Démokratik anu boh lebet kuliah dina usum gugur ieu atanapi mahasiswa ayeuna. Kaukus parantos ngenalkeun beasiswa mahasiswa non-tradisional taun ayeuna pikeun awéwé Démokratik dina sagala umur milari pendidikan di lembaga pendidikan naon waé.

Inpormasi sareng cara nerapkeun tiasa dipendakan di dieu.

Aplikasi kedah dikirim ka [email protected].

***

Gedong Bodas ngumumkeun proposal 30 × 30 anu disebut America The Beautiful - nempatkeun 30 persén taneuh sareng cai bangsa dina status konservasi dugi ka 2030.

Maca blog Kursi NDP Jane Kleeb ngeunaan rencana di dieu.

Hanjakalna, Gubernur Pete Ricketts sareng seueur di Partéi Republik nganggo panggunaan pikasieuneun pikeun nyebarkeun informasi salah ngeunaan rencana éta.

Anjeunna gaduh anu disebut "Balé Kota" pikeun nyebarkeun kabohonganna. Rencanana pikeun ngiringan sareng ngabantosan kami ngadorong deui.

Ieu jadwal sésana:

7 Juni: Wahoo
9:30 dugi ka 10:30 énjing
Saunders County Fairgrounds (Gedong 4-H), 635 E 1st St.

7 Juni: Ruku ruku
1 dugi ka 2 sonten
One Box Convention Center, 2750 S 27th St.

***

NDP ngaluncurkeun proyek Kantor Seluler anu dirancang pikeun ngabantosan partéy urang langkung saé komunikasi sareng sareng ngalayanan komunitas urang.

Kantor-kantor bakal ngijinkeun urang pikeun nyayogikeun pihak-pihak lokal urang ku kit anu komprehensif sareng propésional anu tiasa dianggo pikeun pameran, parada, drive pendaptaran pamilih, sareng seueur deui.

Kantor-kantor ieu sayogi pikeun pihak-pihak kabupaten, kaukus afiliasi sareng déwan kawijakan, sareng operasional Démokratik sanésna.

Salaku inisiatif akar rumput, proyék gumantung kana kapamimpinan sareng partisipasi pamimpin lokal, sareng jalmi sareng kelompok anu milari nyuhungkeun Kantor Ponsel kedah siap-siap balikkeun kantor atanapi ngabantosan nganteurkeunana ka lokasi salajengna.

Kantor Mobile bakal ngandung ténda kanopi kanggo kagunaan luar, spanduk parade, méja, kumpulan pustaka anu komprehensif, rupa-rupa barang-barang dasar panyabaran, alat pertolongan pertama, sareng komponén tampilan opsional nalika dipénta.

Eusian formulir pamundut Kantor Mobile NDP!

***

DPR parantos ngaluluskeun UU Kesetaraan, sareng ayeuna terserah ka Sénat pikeun nangtung pikeun hak sareng harkat anu sami, henteu paduli saha anu anjeun resep atanapi kumaha anjeun ngaidentipikasi.

Tambahkeun nami anjeun didieu sareng tahan pikeun anu leres.

***

Upami anjeun resep ngabantosan nyerat sababaraha Hurup ka Éditor - atanapi bahkan tamu op-ed - salami sataun payun atanapi langkung, punten daptar didieu pikeun ngabantosan kami ngadukung Demokrat sareng ideu kami.

Kami tiasa ngabantosan masihan petunjuk sareng nunjukkeun cara ngalebetkeun surat anjeun!

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.


***

Wilujeng sumping di telepon ti Partéi parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos pamilihan kota, pendaptaran pamilih sareng Perpustakaan. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 15 Juni.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

 

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Bill Bramhall.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

###

Tanggal penting

4 Juni: "Pelatihan Calon NDP:" Ngiringan Staf Kampanye, "diayakeun ku Sen. Carol Blood sareng tamu sanés.

4-5 Juni: Rapat Komite Pusat Nagara NDP

5 Juni: Michelle Bates pikeun Kampanye Legislatif Kickoff

10 Juni: George Dungan pikeun Legislatif Kickoff

9-10 Juni: Heartland Pride Omaha

12 Juni: Hastings sombong

15 Juni: Wilujeng sumping di Telepon Pesta

16 Juni: Adam Morfeld pikeun Kampus Pangacara Lancaster County Kickoff

18-19 Juni: Star Kota sombong Lincoln

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin