Kéngingkeun Amérika deui dina lagu: 100 poé munggaran Biden

Dina 100 dinten kahijina di jabatan, Présidén Biden sareng Demokrat parantos ngajantenkeun sababaraha janji ka urang Amérika, kalebet kameunangan anu penting sareng akibat: hasil ngalirkeun Rencana Penyelamat Amérika (ARP), paket législatif anu kandel sareng bersejarah anu parantos disayogikeun bantuan anu diperyogikeun pisan pikeun jutaan jalma damel di saluruh nagara. 

Kusabab Demokrat, kulawarga anu damel anu gaduh krisis ieu nampi dugi ka $1.400 cék langsung dina surat, rébuan deui kauntungan individu, sareng aksés pikeun perawatan kaséhatan anu langkung terjangkau. Rencana Nyalametkeun Amérika ogé nyayogikeun dana pikeun langkung seueur warga Amérika divaksinasi, sumber daya pikeun nyandak murangkalih sareng guru urang aman balik ka sakola, sareng seueur deui. 

PRÉSIDén BIDEN'S PRÉSIDENT - DINA Dinten 100!

  • COVID19: Pamaréntahan Biden parantos ngatur langkung ti 200 juta nembak kirang ti 100 dinten. Langkung ti satengah jalma déwasa AS parantos kéngingkeun sakali nembak; dua per tilu sadayana manula pinuh divaksinasi. Pupusna unggal dinten ayeuna turun 75% ti 20 Januari.
  • Cék: Administrasi Biden parantos ngintunkeun 160 juta cék bantuan $1400 / jalmi, kalayan 85% sadaya urang Amérika nampi hiji.
  • Padamelan: Présidén Biden sareng pamaréntahan nyiptakeun langkung seueur padamelan énggal dina 100 dinten kahiji tibatan présidén dina sajarah, sareng anu pangpayunna nyiptakeun langkung ti 1 juta padamelan énggal dina waktos éta. Salaku tambahan, administrasi ngalegaan - dina dasar bipartisan - program pinjaman pikeun usaha alit katarajang panyakit pandemi éta sareng nyayogikeun bantuan pikeun 4 juta usaha alit anu merjuangkeun panto aranjeunna tetep kabuka.
  • Rencana Nyalametkeun Amérika: Présidén Biden sareng Demokrat ngaluluskeun Rencana Nyalametkeun Amérika, pikeun ngabiayaan penyebaran vaksin sareng pangmayaran nyalametkeun ékonomi, anu seueur disebat "panerapan paling penting" dina hiji generasi. Para ahli nyarios yén éta bakal ngirangan kamiskinan budak dina satengah taun payun.
  • Potongan Pajak: Présidén Biden motong pajak pikeun kulawarga anu ngagaduhan murangkalih, sahingga kulawarga - mimitian bulan Juli - bakal kéngingkeun kiridit pajeg $3,600 kanggo unggal murangkalih anu sahandapeun 18 taun.
  • Palayanan Kaséhatan: Pamaréntahan Biden ngirangan premi pikeun anu ngagaduhan perlindungan kasihatan tina Unduhan Perawatan Terjangkau; opat ti lima ayeuna tiasa kéngingkeun rencana pikeun $10 / bulan. 500.000 jalma daptar pikeun cakupan nalika pendaptaran khusus.
  • Pakarang: Présidén Biden maréntahkeun tindakan anu paling kuat pikeun kaamanan gun dina 20 taun, kalebet pangaturan anu pangpayunna tina anu disebut senjata hantu.
  • Diversity: Présidén Biden ngagaduhan Kabinet paling beragam dina sajarah, kalebet sékretaris kabinét LGBTQ anu munggaran, sekretaris kabinet Amérika Asli munggaran, Sekretaris Keuangan awéwé munggaran, Sekretaris Pertahanan Amérika Afrika munggaran, Sekretaris Kaséhatan Latin sareng Layanan Asasi Manusa munggaran, sareng Asia Amérika Amérika munggaran Perwakilan Perdagangan.
  • Afganistan: Présidén Biden maréntahkeun akhir 20 taun militér Amérika dina ka Afganistan.
  • Iklim: Administrasi Biden ngagabung deui sareng Perjanjian Iklim Paris, sareng pikeun pertama kalina, Amérika Serikat ngayakeun gempungan iklim global maya pikeun pamimpin dunya ngadamel komitmen pikeun ngirangan émisi na.
  • Prasarana: Pamaréntahan Biden ngaluncurkeun Rencana Padamelan Amérika, mangrupikeun inpormasi sakali-kali pikeun infrastruktur pikeun ngajantenkeun Amérika langkung kompetitif, sareng ngabantosan nyiptakeun jutaan padamelan.

Tingali kumaha Rencana Nyalametkeun Amérika tabrakan Nebraska.

Tingali kumaha Rencana Padamelan Amérika tabrakan Nebraska.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin