Goofy Gohmert sareng seueur deui - #NebDems News

Gubernur Pete "Gosh My Dad's Rich" Ricketts parantos ngincer nagara bagian ku biaya pembayar pajak nyebarkeun téori konspirasi ngeunaan Présidén Biden's America rencana Éndah, anu ngajurung The Daily Beast nyauran Pete pikeun "wacky" minggu ieu.

Sakumaha ditetepkeun.

Tapi salaku sobat lami urang, Esquire urang Charles Pierce, opined, Ricketts sanes lulugu whacko tina GOP.

Baheula, sahenteuna dina Waktos Blog, nalika Michele Bachmann ngosongkeun Kongrés, urang milarian didieu di shebeen pikeun Kaisar Padishah The People Crazy anu énggal. Saatos akuntansi lengkep ngeunaan sababaraha portopolio The Stupid, kami netepkeun mahkota di luhur kubah anu nyorot tina Rep. Louie Gohmert (R-Texas). Kami henteu kantos ngaraos sadetik yén urang milih anu goréng, bahkan nalika Matt Gaetz, Lauren Boebert, sareng Marjorie Taylor Greene turun di Déwan Perwakilan sareng écés mimiti nyusun gaya diri salaku kamungkinan pesaing dina sababaraha taun katukang. Kami terang yén Kaisar Louie ngagaduhan cadangan lunacy anu jero anu masih belum diterapkan. Kami parantos teu kuciwa.

Dina dédéngéan ngeunaan cara pikeun nyanghareupan krisis iklim, Gohmert ngagaduhan kasempetan pikeun naroskeun ka Jennifer Eberlien, wakil kapala pakaitna Layanan Kehutanan Nasional. (Sidang ogé ngalibetkeun pejabat ti Biro Manajemén Lahan.) Anjeunna panasaran ngeunaan strategi naon anu tiasa dianggo ku NFS sareng BLM pikeun mitigasi akibat tina krisis, sareng anjeunna henteu nyarioskeun satengah ukuran, ogé. Kaisar Louie mikir ageung.

"Naha aya naon-naon anu tiasa dilakukeun Dinas Leuweung Nasional, atanapi BLM pikeun ngarobih jalan orbit bulan atanapi orbit Bumi ngurilingan panonpoé? Jelas éta bakal mangaruhan pisan kana iklim urang. ”

Eberlein nyandak dua-beat anu jelas, sigana pikeun ngijinkeun balon di luhur sirahna, maca, "Alhamdulillah kuring ngalakukeun ieu jarak jauh" pikeun ngaleungitkeun, sateuacan nyarios ka Gohmert:

"Kuring kedah nuturkeun sareng anjeun ngeunaan éta."

Ngahiap.

***

NDP parantos ngaluncurkeun halaman wéb "Flip that Bacon" pikeun nargétkeun jabatan kongres Distrik Don Bacon ka-2 di 2022.

Komite Kampanye Kongrés Démokratik ngagaduhan CD2 salaku salah sahiji 22 daérah DPR anu kalapa anu kabuka atanapi dicekel ku Republik.

"Kami ngawangun koalisi pamilih anu unggul pikeun malikkeun korsi CD2 beureum janten biru," saur Kursi NDP Jane Kleeb. “Rep. Bacon pura-pura anjeunna sedeng nganggo sagala rupa titik nyarios palsu. Catetan sora Bacon nunjukkeun nilai-nilai saleresna tina ngabalikkeun bantosan pikeun usaha alit sareng kulawarga ogé awéwé anu ngalaman kekerasan. Nebraskans henteu resep bacon palsu sareng kami maksadkeun Don tetep dipertanggungjawabkeun. "

Pencét di dieu pikeun buka situs Flip Bacon éta.

Di handapeun halaman utama aya slaider timeline anu ngadaptarkeun gaffes Bacon sareng sora sareng jabatan anu pikareueuseun nalika anjeunna jabatan.

Ogé, klik di dieu pikeun ngaunduh sareng ngabagi Flip yén grafik Bacon dina média sosial!


***

Nyarios perkawis lorong anu disebatkeun anu disebarkeun ku Ricketts, NDP parantos ngaluncurkeun sési sési "Burger sareng Beers" kanggo nyarioskeun bebeneran ngeunaan rencana Amérika anu Éndah.

Tingali dimana rapat salajengna atanapi nyungkeun hiji di daérah anjeun!

***

"Éta lalaki téh kasuksésan anu parantos hirup saé, sering seuri sareng dipikacinta pisan. anu milari anu pangsaéna pikeun anu sanés sareng masihan sareng masihan anu pangsaéna. "

–Robert Louis Stevenson

Mangga gabung kami pikeun Peringatan ka-2 Frank LaMere dinten Minggu, 20 Juni siang siang di St Augustine School Gym di Winnebago, Neb.

LaMere, anggota Winnebago Nation of Nebraska sareng ketua gaul munggaran Nebraska Democratic Party, pupus di 2019 saatos gelut sareng kanker, nyésakeun warisan kapamimpinan dina seueur masalah kaadilan sosial.

LaMere, 69, mangrupikeun panyokong kaadilan, anu jumeneng pikeun ngajagaan sareng ngadukung barudak India, ngungkulan kekejeman pulisi ngalawan urang India, merjuangkeun penjualan alkohol di caket Pinggiran Ridge India Reservation sareng nyababkeun masalah anu sanésna, kalebet perang ngalawan pipa Keystone XL anu diusulkeun. Anjeunna nangtung pikeun kekerasan ngalawan jalma anu paling rentan bari nyandak rupa-rupa sora kana méja.

***

Nebraska Stonewall Dems Ngagungkeun Bulan Bangga!

"Bingah Bulan Bangga ti Nebraska Stonewall Demokrat! Kami ngahargaan sadaya aktivis sareng pemimpi, anu nempatkeun kerangka pikeun kasetaraan di sababaraha generasi sanaos padamelan ieu jauh ti réngsé. Ékuitas mangrupikeun tujuan sareng urang sadayana aya dina perjalanan ieu. Kami ngahargaan semangat, keragaman, sareng komunitas anu jero kulawarga LGBTQIA2S + kami sanés ngan ukur pikeun bulan ieu tapi ogé. "

–Sarah Cohen Walker, Korsi Démokrat Stonewall

12 Juni: Hastings sombong

18-19 Juni: Star Kota sombong Lincoln

9-10 Juli: Heartland Pride Omaha

Pesen kaos oblong Nebraska Stonewall anjeun didieu!

***

Kaukus Awéwé Nebraska Democratic Party nuju nyandak aplikasi dugi ka 1 Juli kanggo Helen Boosalis Inspirasi Awéwé Awéwé. Kaukus bakal masihan tilu beasiswa ti $500, hiji di unggal kabupaten kongrés, ka awéwé ngora Démokratik anu boh lebet kuliah dina usum gugur ieu atanapi mahasiswa ayeuna. Kaukus parantos ngenalkeun beasiswa mahasiswa non-tradisional taun ayeuna pikeun awéwé Démokratik dina sagala umur milari pendidikan di lembaga pendidikan naon waé. Inpormasi sareng cara nerapkeun tiasa dipendakan di dieu.

Aplikasi kedah dikirim ka [email protected].

***

Gedong Bodas ngumumkeun proposal 30 × 30 anu disebut America The Beautiful - nempatkeun 30 persén taneuh sareng cai bangsa dina status konservasi dugi ka 2030.

Maca blog Kursi NDP Jane Kleeb ngeunaan rencana di dieu.

Hanjakalna, Gubernur Pete Ricketts sareng seueur di Partéi Republik nganggo panggunaan pikasieuneun pikeun nyebarkeun informasi salah ngeunaan rencana éta.

Anjeunna gaduh anu disebut "Balé Kota" pikeun nyebarkeun kabohonganna.

Ieu jadwal panganyarna. Upami anjeun tiasa, hadir sareng telepon anjeunna pikeun ngabohong na:

Jun 17, Gordon: 6:30 dugi ka 7:30 pm MT
Gordon City Auditorium, 311 N. Oak St..

24 Juni, Pickrell: 6: 45-7: 45 pm CT
4 Generasi Lumbung, 9438 US Hwy 77.

***

NDP ngaluncurkeun proyek Kantor Seluler anu dirancang pikeun ngabantosan partéy urang langkung saé komunikasi sareng sareng ngalayanan komunitas urang.

Kantor-kantor bakal ngijinkeun urang pikeun nyayogikeun pihak-pihak lokal urang ku kit anu komprehensif sareng propésional anu tiasa dianggo pikeun pameran, parada, drive pendaptaran pamilih, sareng seueur deui.

Kantor-kantor ieu sayogi pikeun pihak-pihak kabupaten, kaukus afiliasi sareng déwan kawijakan, sareng operasional Démokratik sanésna.

Salaku inisiatif akar rumput, proyék gumantung kana kapamimpinan sareng partisipasi pamimpin lokal, sareng jalmi sareng kelompok anu milari nyuhungkeun Kantor Ponsel kedah siap-siap balikkeun kantor atanapi ngabantosan nganteurkeunana ka lokasi salajengna.

Kantor Mobile bakal ngandung ténda kanopi kanggo kagunaan luar, spanduk parade, méja, kumpulan pustaka anu komprehensif, rupa-rupa barang-barang dasar panyabaran, alat pertolongan pertama, sareng komponén tampilan opsional nalika dipénta.

Eusian formulir pamundut Kantor Mobile NDP!

***

Rangkaian latihan urang pikeun kampanye, dipimpin ku Sén Carol Blood, teraskeun.

Ngadaptarkeun sési salajengna dina tanggal 25 Juli: Nyusun Stratégi Kampanye Anjeun. Diajar kumaha netepkeun tujuan kampanye anjeun pikeun kasuksesan kampanye pamungkas.

***

Gabung sareng NDP pikeun wengi anu senang sareng trivia! Lima puteran patarosan trivia mimitian ti politik ayeuna, politik jaman baheula, riwayat Nebraska sareng seueur deui. Candak tim anjeun genep atanapi upami anjeun solo kami bakal cocog anjeun sareng pamaén solo anu sanés.

 

Iraha: 8 Juli 2021

Waktos: 6:30 sonten dugi ka 8:30 sonten

Ngalangkungan Zum

***

DPR parantos ngaluluskeun UU Kesetaraan, sareng ayeuna terserah ka Sénat pikeun nangtung pikeun hak sareng harkat anu sami, henteu paduli saha anu anjeun resep atanapi kumaha anjeun ngaidentipikasi.

Tambahkeun nami anjeun didieu sareng tahan pikeun anu leres.

***

Upami anjeun resep ngabantosan nyerat sababaraha Hurup ka Éditor - atanapi bahkan tamu op-ed - salami sataun payun atanapi langkung, punten daptar didieu pikeun ngabantosan kami ngadukung Demokrat sareng ideu kami.

Kami tiasa ngabantosan masihan petunjuk sareng nunjukkeun cara ngalebetkeun surat anjeun!

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.


***

Wilujeng sumping di telepon ti Partéi parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos, pendaptaran pamilih sareng redistricting. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 15 Juni.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

 

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Drew Sheneman.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

###

Tanggal penting

12 Juni: Hastings sombong

12 Juni: Pizza & Politik & Busting Mitos dina Rencana 30 × 30 (Hastings)

15 Juni: Wilujeng sumping di Telepon Pesta

16 Juni: Adam Morfeld pikeun Kampus Pangacara Lancaster County Kickoff

18-19 Juni: Star Kota sombong Lincoln

8 Juli: Peuting Trivia NDP

9-10 Juli: Heartland Pride Omaha

25 Juli: Pelatihan Kampanye: Nyusun Stratégi Kampanye Anjeun

14 Séptémber: Salam ka Sénator Nagara

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin